+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

ilişkiniz toplam ne kadar sürüyor peki?
acaba 20 30 dk toplamda kısa olduğundan orgazm olmuyor olabilir miyim? kuruluk olmuyor ama gayet istekli de oluyorum.
20-30 dk mı sürüyor ilişkiniz Daha ne kadar uzun sürebilir ki gayet iyi hatta çok iyi. Fakat onemli olan süre değil kafa rahatlığı malesef.

Inanin soyleyemiyorim cok utaniyorum (nasil diyryim dokun diye ((
Ya canım yapma yani eşinle herşeyi yaşıyorsun küçücük bir şeyi soyleyememen çok trajik geldi. Eşin için böyle şeylerin konuşulması dile gelmesi ayıp mı karşılanıyor.

soyleye bilirmiyim acaba utaniyorum (

Kaderine razı olursan kendini eksik mutluluğa mahkum edersin.
Özellikle eşine kızgın olduğun zamanlarda ne için evliyim diye sorgular durursun kendini.

Eşin tecrübesizse bilmiyor demektir.
Birbirinizde öğreneceksiniz.
Farklılıklara açık olun.
Vücudunuzu keşfetmeye meraklı olun.

Filmin adı Asla aşağı bakma.
Bir Fransız filmi..
Erotiktir ama etkileyicidir.
Bir ekşi yorumu der ki..

2008 yılı ve arjantin- fransa yapımı eliseo subiela filmi. dişi kahramanımız elvira, erkek kahramanımız uyurgezer eloy'u sevişerek eğitiyor. bu eğitimin amacı; orgazmını kontrol altında tutup partnerini tamamen tatmin ederek yüksek diyarlarını (aklını ve duygularını) güçlendirmek. +18 olmasına ve filmin hemen hepsi çıplak iki insan etrafında geçmesine rağmen bir sevgi ve ayrılık filmi. ama onların aşkı ayrılığın olmadığını bilecek kadar güçleniyor.
eloy'un babasının da son sözü filmi özetliyor aslında.
"bütün yaşamın hoşçakal demekle geçecek. bu, seni sevmekten alıkoymasın."

Tecrübeli bir kadının erkeğe sevişmeyi öğrettiği filmdir gayet de güzeldir.
Yalnız iki taraf da çıplak oluyor bilmem nasıl bakarsın duruma.
İyi hatırlattın eşimle izleyeyim ben de bekarken izlemiştim ama ona da faydası olabilir

bunu da denedim aklımı devre dışı bırakmayı
ama olmayınca çözüm için sebepleri faktörleri değerlendirmeye başladım..

Yani akil devre disi kalmasin ama simdi nasil denir..
Herkesin bi noktasi var, bu klitoris olmak zorunda degil..
Benim mesela doyuma ulastigim noktayi esim kesfetti, dokundugu an bitiyor bende hersey..
Sizinde illaki vardir.
Ben herkes ayni noktadan tahrik olur diye dusunmuyorum.

bunu deniyoruz ama eşim hızlanınca o da daha fazla uzun duramıyor boşalıyor. yani ben orgazm olsam beraber olacağız benim de aldığım zevk o sıra zaten tavan yapmış oluyor ama eşim dayanamıyor. yine de kısa sürdüğünü düşünmüyorum benim yükselme olsa da gevşeme orgazm dönemi olmuyor.

bi de genelde ben üstte oluyorum öyle daha iyi hissettiğim için. çok yukseldigim zaman kollarım ağırlaşıyor yoruluyorum. hızlanmaya çalışsam da yapamıyorum o gerilmeden. eşim devralsa da aynı hissi duyamıyorum baştan başlamış gibi oluyoruz. öyle yani hiç bi türlü olmadı

Psikolojik olarak rahat değilsiniz demekki ilişki sıradında. Beğenilmediğinizi düşünüyorsunuz ve psikolojik olarak odaklanamıyorsunuz. Orgazm olmadan ilişki bi süre sonra sıkar bence.. Vajinadaki hüzünde iyiymiş,derdiniz yok galiba hüzün işi vajinaya kalmış..

Inanin soyleyemiyorim cok utaniyorum (nasil diyryim dokun diye ((
Soylemekten utanmaman lazim aslinda ama madem utaniyorsun, o zaman elinizle elini cinsel organiniza goturdugunuz vakit oksama hareketleri yaptirabilirsiniz. Eh essek degil herhalde sonrasinda anlar ne istedigini, ne yapmasi gerektigini.

ilişkiniz toplam ne kadar sürüyor peki?
acaba 20 30 dk toplamda kısa olduğundan orgazm olmuyor olabilir miyim? kuruluk olmuyor ama gayet istekli de oluyorum.
Ben ne zaman istersem o zaman birlikte oluyoruz, bu belki etkilidir. Ön sevişme ve ilişki bir saat gibi sürüyor toplam. Özellikle salonda öpüşmeli kiki kiki gibi başladıysa biraz da alkol aldıysak daha iyi oluyor ama yorgun argın iş akşamı yatakta hadi dediysem ikimiz de taş çekmiş gibi oluyoruz ve ne o sıvı ne rahatlama olmuyor
Hüzün oluyor yani vajinada r

soyleye bilirmiyim acaba utaniyorum (
Neden utanıyorsun canım ilişki esnasında üstünüzde elbiseyle mi sevisiyorsunuz? O seni görmüş sen onu hatta her kadın erkeğin yaptığı gibi cinsel birleşme yasamissiniz ee yani bir el alt tarafı yani utanma açık açık şöyle.

Co
Cok tesekkur ederim.bakicam

Kendi kendine mastürübasyon yapsan 10 dk da orgazm olurken, eşinle 1 saat sonra bile orgazm olamıyorsan sorun eşindedir. Yani bu da demek oluyor ki, bilmiyor. Dokunmayı, hissettirmeyi bilseler kolayca orgazm olunabilir. Onların o doruk noktasını yaşamadıkları tek bir ilişki bile yok. Birde sanırım şöyle düşünüyorlar, birleşme anında onlar ne hissediyorsa bizde aynı şeyi hissediyoruz. Ama hayır, sadece birleşmeyle orgazm olmuyor bizde.

Ayrıca bir erkek için eşinin orgazm olması, ona yetebildiğini görmesi çok önemli olmalı. Çünkü ne kadar zevk, o kadar mutlu cinsellik. Kadın çok zevk alırsa, eşine yataktaki yaklaşımı daha başka olur. Aslında bir erkek sırf kendini düşündüğü için bile önce eşini ograzm edebilir.

eşim bırak rahat ol diyo zaten ama ben bırakamıyorum
haklısınız
Ne varsa salmak lazım :)
yazdiklariniz çok sempatik geldi. hem de ciddi bi tavsiye.. sagolun

Canım daha 3 yıldır cinsellik yaşıyorsun sanırım . Kadınlar orgazm olmayı zamanla öğreniyor bence. Yani sende bir sorun yok. Sana tavsiyem yalnızken kendine dokun ve kendini tanı . Çok açık konuşcam, çoğu erkek sadece girip çıkmakla kadınların orgazm olabileceğini sanıyor çok yanılıyor. Eşine sana şefkatle dokunmasını, parmaklarını ve dilini kullanmasını telkin edebilirsin.

tamam aksam sevisince diyicem ayol bi dokun bi oksa diyicem mecbur ediyormusim gibime gelicek o yuzden kendi dokunsun isterdim

Geciktirici kullanabilir esiniz.

Akıllı bir erkek diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…