Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
Bir kaç defa sen hatırlat sonra alışır :)tamam aksam sevisince diyicem ayol bi dokun bi oksa diyicem mecbur ediyormusim gibime gelicek o yuzden kendi dokunsun isterdim
ya qaliba biz sevismeyi bilmiyoruz.bizim sevismemiz 10 dakika buluyor onsevismede az.kendi heveslendimi hadi diyor sona iki dakika patirti kuturtu.ohh o rahatladi bense cok mutsuz uzgun.ya ben simdi basliyodum o bitirdi isiNeden utanıyorsun canım ilişki esnasında üstünüzde elbiseyle mi sevisiyorsunuz? O seni görmüş sen onu hatta her kadın erkeğin yaptığı gibi cinsel birleşme yasamissiniz ee yani bir el alt tarafı yani utanma açık açık şöyle.
Bence cok odaklaniyosun :) ya da o sirada kendin yapcan biseler kendi basinin caresine bakcan yaniaslında hassas yerleri bulma konusunda sıkıntımız yok. uyarılma konusunda da. yükseliyorum mesela tam gelecek herhalde geriliyorum terliyorum ama ötesi olmuyor.
sonrasında bazen rahatlama oluyo memnun oluyorum ama bazen de üzgün ağlamaklı ya da içerlemiş kızgın oluyorum. tam zevk alacakken durmuş kaçmış gibi.
Buna katılıyorum. sadece bir defa oldu bende, nasıl oldu ne yaptım da oldu bilmiyorum ama çok güzeldiBemim bildiğim kadınların geneli zaten orgazm olmaz.Yani romanlarda, filmlerde gördüğümüz gibi olmaz.O şekilde orgazm olabilenler şanslı doğmuş:).Kadınlar vajinal orgazm çok çok zor olur hatta hiç olmaz, ama klitorel olur.Normal ilişki esnasında veya en sonda klitorel orgazm olabilmek için çalışmalar yaparsanız o istediğiniz hazı alırsınız.Denemenizi tavsiye ederim.
Senin eşin çok bencil ama ya şaka bir yana peygamberimiz bile erkekler için şöyle demiş yalnış hatirlamiyorsam "hayvanlar gibi işiniz bitince hemen kalkmayın hanımlarınızın gönlünü alın" gibi birşey di sanırım. Hayvanlar gibi sadece üretmek için yapılmamalı cinsellik sözüm eşinize değil ama yaptığı çok saçma. Öncelik sizi düşünmeli sonuçta kendileri kolay oluyor öyle değil mi.Y
ya qaliba biz sevismeyi bilmiyoruz.bizim sevismemiz 10 dakika buluyor onsevismede az.kendi heveslendimi hadi diyor sona iki dakika patirti kuturtu.ohh o rahatladi bense cok mutsuz uzgun.ya ben simdi basliyodum o bitirdi isi
Ay ne sadirdinizz yav kkda demek istedim bu konuda değil yaniNeyyyy
Kendi kendine mastürübasyon yapsan 10 dk da orgazm olurken, eşinle 1 saat sonra bile orgazm olamıyorsan sorun eşindedir. Yani bu da demek oluyor ki, bilmiyor. Dokunmayı, hissettirmeyi bilseler kolayca orgazm olunabilir. Onların o doruk noktasını yaşamadıkları tek bir ilişki bile yok. Birde sanırım şöyle düşünüyorlar, birleşme anında onlar ne hissediyorsa bizde aynı şeyi hissediyoruz. Ama hayır, sadece birleşmeyle orgazm olmuyor bizde.
Ayrıca bir erkek için eşinin orgazm olması, ona yetebildiğini görmesi çok önemli olmalı. Çünkü ne kadar zevk, o kadar mutlu cinsellik. Kadın çok zevk alırsa, eşine yataktaki yaklaşımı daha başka olur. Aslında bir erkek sırf kendini düşündüğü için bile önce eşini ograzm edebilir.
Battı balık yan gider elveda tatlı üyeliğim, seni bir amme hizmeti için feda ediyorumInanin soyleyemiyorim cok utaniyorum (nasil diyryim dokun diye ((
Denicem bakalim neler oluyorSoylemekten utanmaman lazim aslinda ama madem utaniyorsun, o zaman elinizle elini cinsel organiniza goturdugunuz vakit oksama hareketleri yaptirabilirsiniz. Eh essek degil herhalde sonrasinda anlar ne istedigini, ne yapmasi gerektigini.
Battı balık yan gider elveda tatlı üyeliğim, seni bir amme hizmeti için feda ediyorum
Bacım biraz ayIpcı olsana, adamın eli tut istediğin yere götür, yine mi olmadı, sen tutup hareket ettir, eşin sonuçta yaş geçevek. birbirimizin çişini temizleyeceğiz, o zaman utansan ne fayda
Ama ozgazm baska, bosalma baskadir :)Bemim bildiğim kadınların geneli zaten orgazm olmaz.Yani romanlarda, filmlerde gördüğümüz gibi olmaz.O şekilde orgazm olabilenler şanslı doğmuş:).Kadınlar vajinal orgazm çok çok zor olur hatta hiç olmaz, ama klitorel olur.Normal ilişki esnasında veya en sonda klitorel orgazm olabilmek için çalışmalar yaparsanız o istediğiniz hazı alırsınız.Denemenizi tavsiye ederim.
Canım daha 3 yıldır cinsellik yaşıyorsun sanırım . Kadınlar orgazm olmayı zamanla öğreniyor bence. Yani sende bir sorun yok. Sana tavsiyem yalnızken kendine dokun ve kendini tanı . Çok açık konuşcam, çoğu erkek sadece girip çıkmakla kadınların orgazm olabileceğini sanıyor çok yanılıyor. Eşine sana şefkatle dokunmasını, parmaklarını ve dilini kullanmasını telkin edebilirsin.
Denicem bakalim neler oluyor
Ayy seni cok yasaBattı balık yan gider elveda tatlı üyeliğim, seni bir amme hizmeti için feda ediyorum
Bacım biraz ayIpcı olsana, adamın eli tut istediğin yere götür, yine mi olmadı, sen tutup hareket ettir, eşin sonuçta yaş geçevek. birbirimizin çişini temizleyeceğiz, o zaman utansan ne fayda
Tövbe bismillah one ayıp ellenirmi heçMerak ettim sen eşinin genital bölgesine elledin mi bari?
Adama saydırıyoruz da sen de ne kadar çabalıyorsun bilelim?
Güldürdün yaa süperdiiiiiiVay bee kendi hüznümden kurtulsam vajinamın hüznünü dinlemeye alacağım ama
ona sıra gelmiyor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?