• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk :D

Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk :KK70:
Demekki ulkenin yarisi yalan soluyo bu konuda:)

Hocam tuvalete gidebilir miyiz hüzünlü vajina ağlıyo şu an :D

Yani bence öyle
Bizim
Millet abartio bazi seyleri bacim:) ahanda bak kiz konu acmis burda bile kocalarin seyind kdr geliodu tutmasam yani :)) yaw hadi erkekler gurur yapio sole yaparim bole yaparim diyo.. ama kadinlarda yalan soluyo.. ne bilim hem konusmak tabu olmus gibi hemde havasini atiyoruz kadinli erkekli :) burda bile deseki biri kocam 2 dk da bosaliyo kalibimi basarimki burda.. aaaaa benim
Kociskom su kdr zmnda bosaliyo diye yazanlar cikacaktr. He kimi tecrubesini paylasmk icin kimide nispet etmek icin.. kimide hava atmk icin:) pipicilik her yerde yani

Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk :KK70:

Yarım saatçik mi dedi? :)

Tövbe tövbe esas yarım saatten fazla yapan napıyo anatomi baştan yazılır diye düşünüyorum ben. :D

ne kadar komiksin ya harikasın süper
Yahu cevap verme.
Ben okuyup, cehalete bak
Bunkara mı gülüyor bu goncagüller diye iç geçirdim.

Kezbanlara sevişmeli konu lazım
Ki
Saçma sapan görgüsüz şaka yapıp gülen emoji koysunlar.

Sinir bozucu, cahil, gün görmemiş, koca ağzına bakan...

Konularda Kezban ismini kullanarak yorum yapmak yasak hanımefendi
Yahu cevap verme.
Ben okuyup, cehalete bak
Bunkara mı gülüyor bu goncagüller diye iç geçirdim.

Kezbanlara sevişmeli konu lazım
Ki
Saçma sapan görgüsüz şaka yapıp gülen emoji koysunlar.

Sinir bozucu, cahil, gün görmemiş, koca ağzına bakan...

Back