Hahahhhaİtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum
- Konu Sahibi Dross
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- orgazm orgazm olamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Mesela ben : ( ulkecek aglariz valla:))Hâlâ taşınmadı konu... önemli bir konu +18 e tasinirsa bir sürü üye yararlanamaz.
- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
Oha kim su bardağı demiş hey MaşAllah ben ölmüşüm zaaar
Brn hiç org olmadım o zaman bi damla bile yok
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bilmemki.. erkek olan gelsin:)Yinede bir kadın olarak orda burda konuşulması malzeme olunması iyi olmaz
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
deme öyle ben sana yazarım taşınirsa ama oraya taşınınca pek yazan olmuyor prolardanMesela ben : ( ulkecek aglariz valla:))
- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
He iste bende yazamiom.. diom ztn pro olsam demek bu konulardan cikamam ha bire ban yerim.. hos bu gecede olacagi o : (deme öyle ben sana yazarım taşınirsa ama oraya taşınınca pek yazan olmuyor prolardan
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Demekki ulkenin yarisi yalan soluyo bu konuda:)Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk
- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın
Ozellikle yumurtlama doneminde dedigine gore servikal akinti ile karistiriyor olabilir.
O cok baska bir sey ki oda 1 su bardagini doldurmaz.
- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Yani bence öyleDemekki ulkenin yarisi yalan soluyo bu konuda:)
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
Goruyorsunuz goruyorsunuz Bir vajinanin dramini goruyorsunuz
ne kadar komiksin ya harikasın süper
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
BizimYani bence öyle
Millet abartio bazi seyleri bacim:) ahanda bak kiz konu acmis burda bile kocalarin seyind kdr geliodu tutmasam yani :)) yaw hadi erkekler gurur yapio sole yaparim bole yaparim diyo.. ama kadinlarda yalan soluyo.. ne bilim hem konusmak tabu olmus gibi hemde havasini atiyoruz kadinli erkekli :) burda bile deseki biri kocam 2 dk da bosaliyo kalibimi basarimki burda.. aaaaa benim
Kociskom su kdr zmnda bosaliyo diye yazanlar cikacaktr. He kimi tecrubesini paylasmk icin kimide nispet etmek icin.. kimide hava atmk icin:) pipicilik her yerde yani
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Hocam tuvalete gidebilir miyiz hüzünlü vajina ağlıyo şu an
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk
Yarım saatçik mi dedi? :)
Tövbe tövbe esas yarım saatten fazla yapan napıyo anatomi baştan yazılır diye düşünüyorum ben.
- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
öğrenci dersine çalış vajinanın aglanma sırası degilHocam tuvalete gidebilir miyiz hüzünlü vajina ağlıyo şu an
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Yahu cevap verme.ne kadar komiksin ya harikasın süper
Ben okuyup, cehalete bak
Bunkara mı gülüyor bu goncagüller diye iç geçirdim.
Kezbanlara sevişmeli konu lazım
Ki
Saçma sapan görgüsüz şaka yapıp gülen emoji koysunlar.
Sinir bozucu, cahil, gün görmemiş, koca ağzına bakan...
- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
Konularda Kezban ismini kullanarak yorum yapmak yasak hanımefendi
Yahu cevap verme.
Ben okuyup, cehalete bak
Bunkara mı gülüyor bu goncagüller diye iç geçirdim.
Kezbanlara sevişmeli konu lazım
Ki
Saçma sapan görgüsüz şaka yapıp gülen emoji koysunlar.
Sinir bozucu, cahil, gün görmemiş, koca ağzına bakan...