17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt erkeklere mi ilgi duyuyorsun diye sormanız yanlış bir tavır. Bence en kısa zamanda bir uzman yardımı almalı oğlunuz..Perihan Savaş' ın Evlat diye bir filmi vardı, çok eski bir film..O geldi aklıma konunuzu okuyunca..

Ablacım sizin devreler fena yanmış, çocukluğunuza da inmek yetmeyecek gibi.
Bir hemcinsinizden iyiliğiniz adına tavsiye olarak alın, derhal uzman desteği görmelisiniz.
kendi pisikolojisi saglam olsa ve sevgi dolu olsa, saten böyle kin nefret kusmaz, aslinda acincak durumda

Erdoğan mi, bayrak mi,

Tamam herşeye tamam da şimdi Erdogani bayrağı niye karistirdin yavrum ya

Bide havlayın dedi ve gitti

valla helal kendisine ya, konunun en başından beri kendi çizdi kendi oynadı.. akşam akşam zorba da olduk iyi mi :)

Kendisi insanlara "bağırsak aşıkları" derken zorba olmuyor. "Böyle diyemezsin" deyince biz zorba oluyoruz.
İşte mağduriyet böyle bişi

ne kafasini yasiyor anlamiyorum, simdi erdogan diyor, bana ne kimi destekledi arti ne türküm nede türkiyede yasiyorum.

O zaman sizi muhatap olmaya değer bulabilir. Tekrar bir şansınızı deneyin isterseniz sdfghj
Az önce Türklerin cahilliklerinden bahsediyordu. Birisi şikayetçi olsa asıl o zaman mağdur olacak haberi yok.

O zaman sizi muhatap olmaya değer bulabilir. Tekrar bir şansınızı deneyin isterseniz sdfghj
Az önce Türklerin cahilliklerinden bahsediyordu. Birisi şikayetçi olsa asıl o zaman mağdur olacak haberi yok.
yanlis anlama, benim bir cok türk arkadasim var, annem benim türk babam alman, ben her türkü bunun gibi görmüyorum, her milletin cahili ve pis kalplisi var

Ablacım ben eşini aileni kastetmiştim. Nerden çıktı Erdoğan kılışdar suçlanmadan sussun herkes bu ihale yine kılışdara patlar

He abla aynen aynen. O yüzden yıllarca kocana katlandın değil mi?
O yüzden kendinde boşanacak cesareti daha yeni buldun değil mi? Biz o onura çoktaaann ulaştık merak etme.
Burada yazdıklarınla anlattıkların çekişiyor. Daha az önce Türkiye'de ve tartışmaya uzak insanlarla muhatap olduğumu unutmuşum demiştin, şimdi millete havlayın diyorsunuz. Kimin tartışmaya uzaaaaaakkk olduğu belli de neyse.

Ablacım ben eşini aileni kastetmiştim. Nerden çıktı Erdoğan kılışdar suçlanmadan sussun herkes bu ihale yine kılışdara patlar
Ailemi kararlarıma saygı duymadığı için geride bıraktım. Zerre kadar da pişman değilim ve inan o çaresizce ağzına alıp da beni vurmaya çalıştığın her bir ayrıntıyla gurur duyuyorum:)

Çocuk aseksuellestigini düşünüyor sanirim. Ben de o yaşlarda hangi cinsten hoslandigimi anlayamadigim olmustu. Sonradan fark ettim ki cinsiyetten bagimsiz olarak karakterden etkileniyorum. Biseksuel de diyebiliriz yani. Ama oglun sanirim kimseye bisey hissetmiyor.

Sizde birazcık vicdan olsa kime ve hangi yazdığına bunu söylediğimi anlardınız ama körler sağırlar birbirini ağırlar. Oyna devam

Sizde birazcık vicdan olsa kime ve hangi yazdığına bunu söylediğimi anlardınız ama körler sağırlar birbirini ağırlar. Oyna devam
vicdan bizde var, neden sorcak olursan, sana burda kimse kötü birsey dilemedi, ama sen her yazinda kin ve nefret kusuyorsun, biraz kendini sorgula, bizim icin deyil sadece kendin icin

Valla siz oynamaya devam.
Burada kimse size hakaret etmiyorsa sizde insanlara havla diyemezsiniz.
Bir saat önce Türkiye yaşadığımı ve tartışmadan uzak insanlarla muhatap olduğumu unutmuşum diyen sizdiniz. Bu ne tezatlık böyle?
Millete onurdan gururdan bahsederken herkes önce dönüp kendine bakmalı. Bende konunuzu boşanmanıza getireyim bari, çok onurluysanız kocanız size bunları size ilk yaşattıktan sonra boşanırdınız yıllar sonra değil.Yok sizin iç huzurunuzdan ve onurunuzdan daha fazlasına sahibim bilmem ne. İlk başta da aynısını yapıp konuyu boşanmaya çektiniz. Gerekirse vicdansız desinler, ben sizin çoğu konunuza inanmadığım için 2 3 yorumdan fazla yorum yapmadım. Siz kendinizi fazla önemsiyorsunuz, ne burada zannettiğiniz kadar popülersiniz, ne dünyadaki ilk boşanan sizsiniz. Lütfen içinizdeki bitmek bilmeyen kininizi ve nefretiniz törpüleyin, herşeyin fazlası zarar.

Son düzenleme:
ayrica bosanma bir basari deyil bunu unutma, neden övnüyorsun onu anlamadim. evlenmek nekadar dogalsa bosanmakda okadar dogal, bunu konu olmasi bile yanlis, bir insan bir iliski bitriyorsa, hesap vermek bile zorunda deyil giderken, cunku bu hayat sadece sana ait , esine deyil

Bu kadar nefret dolu olmak için ne yaşadınız acaba?
Nasıl bir kininiz var insanlara böyle?

Ayrıca bu konuya özellikle neden siyaseti karistiriyorsunuz ?

Her şeyi de Siyasete alet etmeyin Allah askina !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…