17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
Desteklemeyenlere değil ama dıslayip hor görenlere, asagilayanlare kizariz evet..

Ha bak ne güzel "banane" deme kabiliyetiniz varmış. O zaman benim konu sahibi için yaptığım yorumları alıntılayıp uzun uzun yorumlamayarak işe başlayabilirsiniz. İkidir böyle yapıyorsunuz. Tarikat gibi birşey y kurmuşsunuz. Kendiniz gibi düşünmeyenleri bulup önce yorumla tartışmaya çekiyorsunuz. Sonra o kişi hakkında birbirinize imalı kendince çom komik yorumlar atıp eğleniyorsunuz. Bu yaptığınız bir adı var. "zorbalık". Hayrola meslek liselerindeki arka sıra 4lülerine mi özeniyorsunuz:) rica ediyorum bir daha herhangi bir konuda beni alıntılayıp güzel kafanızı benimle meşgul etmeyin ki kendimi meşhur zannetmeyeyim:)

Merhaba ad hominem :işsiz:

Evrimle ilgili mesajınızı da alıntılamıştım ama cevap verebilme yetiniz sadece yanlış anladıklarınız üzerinden işliyor belli ki. Saldırmadan kendinizi ifade edemiyorsunuz herhalde.

Geçen günkü konuda bana verdiğiniz cevabı kâle alıp cevap bile yazmadım size. Ne tarikatı asdfgh
Biri "eşcinselliği yayan büyük güçler" der, öteki "forumda tarikat kurmuşsunuz insanlara 'yılmazı meseneden silecesin' diyerek tokatlıyorsunuz" der. Ohooo...

Bakın sağ alt köşede "cevapla" butonu var. İsteyen yorumunuzu alıntılar, konu sahiplerine yazdığınız, hiçbir halta derman olmayan fikir sandığınız abukluklara cevap verebilir. Bunun için kimse sizden izin almak zorunda değil.
Kaldıramıyorsanız göz ardı et butonunu kullanın.
Boşanmanızı içselleştiremiyorsanız da psikolojik destek alın. Canınıza yazık.

Neyse zorba ve saldırgan kitle size son mesajım. EŞCİNSELLİK ANOMALİDİR VE ÖYLE KALACAKTIR.
Aman allahım bana bir şeyler oluyor. Spektrumum düzeldi bu sözleri okuyunca. Artık %100 erkeklerden hoşlanıyorum 😍😍😍
Normalleştim, toplumda artık sevilip sayılan biri olmaya hak kazandım. Artık hoşlandığım kişinin cinsiyeti beni daha az değerli yapmayacak. Iq, sosyal gelişim, cehalet, bağnazlık, merhametsizlik fark etmeksizin herkesle aynı şekilde muamele göreceğim çünkü ben de artık sadece karşı cinsi çekici bulan bir "normalim"!

"Eşcinsellik bir hastalık, bilim öyle tanımlıyor" diye münasip yerinden element uyduran mı dersin, eşcinselliği pedofili ile bir tutan mı dersin.. ne kadar saçmalık ararsan var.
Pedofili dümdüz sapkınlıktır, bunun eğrisi doğrusu, tartışılacak bir yanı yok. 9 yaşındaki, 15 yaşındaki, cinsel olgunluğa ulaşmamış, reşit olmamış çocuğa cinsel çekim duyuyorsan sapıksındır. ÇOCUK çünkü o. Bunun eşcinsellikle alakası ne??? Eşcinsellikte (tecavüz olmadığı sürece) bizi ilgilendiren hiçbir durum göremiyorum ben. İki reşit bireyin rızası varsa bizi zerre ilgilendirmez özel yaşamları. Kaldı ki ülke gündemine şöyle bir bakarsanız, tecavüzlerin-tacizlerin neredeyse hepsi heteroseksüel erkekler tarafından gerçekleştiriliyor. Öyle az da değil yani.. şu ortamda eşcinsel bireylerin size ne gibi bir zararı var, ben hakikaten anlayamıyorum ya.

Masaya çıkıp tepinin isterseniz, eşcinsellik normaldir. Siz yine de neksfiliz falan izlemeyin ama, aman eşcinsel olursunuz yanlışlıkla.

Homphobik insanlarin cohu kendilerini cok önemli topluma birseyler kazandirdiklarini sanarlar :-)
Niye senden benden farklı olanı kabul etmek bu kadar zor?
Sadece cinsel tercihte yaşanmıyor ki bu mevzu, hayatın her alanında her cinsel kimlikte robotik tavır ve kalıplara maruz kalıyoruz.
Ötekileştirmekten çok daha fazla bir şey bu, eskiden yok sayma vardı şimdi nefret söylemleri, hareketleri, arbede ve can güvenliği tehditleri.

Dogruyu söyledi icin mi terbiyesiz oldu?ilginc cok ilginc
Sizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.

Sadece cinsel tercihte yaşanmıyor ki bu mevzu, hayatın her alanında her cinsel kimlikte robotik tavır ve kalıplara maruz kalıyoruz.
Ötekileştirmekten çok daha fazla bir şey bu, eskiden yok sayma vardı şimdi nefret söylemleri, hareketleri, arbede ve can güvenliği tehditleri.
cok haklisin, ya ben diyorum ki özellikle homophobik insanlara, okadar hayatin senin sikici mida , insanlarin yatak odasina karisiyorsun, iki yetisikin insan, iki kadin, iki erkek veya kadin kendi rizalarila cinsellik mi yasiyor ikiside resit mi , sana ne??? arkadas insanlarin kendi hayati yokmu, baskalarinin yatak odasina kadar burunlarini sokuyorlar.

Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.

Tamam ablacım en mağdur sensin.
Yağmurlu bir günde yanından geçen arabalar sana su da sıçratıyordur kesin :KK43:
Bunlar hep boşandın diye oluyor işte :deli:

Sizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.
konu siyasetde geldise, ben türk deylim, almanyada yasiyorum, erdogan napiyorsa asil senin gibilere zarari oluyor, kadin haklari birer birer gidiyor, istanbul sözlesmesini düsün. eski konularina göz attim, olan senin gibilere olur, ama senin gibi nefret dolu deylim, umarim olmaz. ama sen basklarina kin ve nefret kusuyorsun, erdogan diyormus, bekle olan senin gibilere olcak

Açıkçası çok fazla nefret söyleminde bulunanlarin bu tarz eğilimleri olduğunu düşünüyorum hep. Bu kadar nefretin başka açıklaması yok çünkü. Kendilerini gizlemek için öyle davranıyorlar. Uyusturucu satan birinin uyuşturucu bağımlılarına göstere göstere yardım yapması gibi birşey.

Tamam ablacım en mağdur sensin.
Yağmurlu bir günde yanından geçen arabalar sana su da sıçratıyordur kesin :KK43:
Bunlar hep boşandın diye oluyor işte :deli:
ne kafasini yasiyor anlamiyorum, simdi erdogan diyor, bana ne kimi destekledi arti ne türküm nede türkiyede yasiyorum.

haydaaa erdoğan şimdi ne alaka :işsiz: :işsiz: :işsiz:

cok haklisin, ya ben diyorum ki özellikle homophobik insanlara, okadar hayatin senin sikici mida , insanlarin yatak odasina karisiyorsun, iki yetisikin insan, iki kadin, iki erkek veya kadin kendi rizalarila cinsellik mi yasiyor ikiside resit mi , sana ne??? arkadas insanlarin kendi hayati yokmu, baskalarinin yatak odasina kadar burunlarini sokuyorlar.
Hele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!
Millette ahlak adına bir şey yok ama hangi cinsel organla ilişki yaşama isteğine karar vermesi hastalık!
Sanki onlara giren çıkan var...

Hele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!
Millette ahlak adına bir şey yok ama hangi cinsel organla ilişki yaşama isteğine karar vermesi hastalık!
Sanki onlara giren çıkan var...
filmdelisi bu tipler bizim avrupadada var almanin kendisinde, tek sansinimiz, sayilari az, onlar yönetmiyor

türkiyede kizini döven normal görüler, kocasi esini dövsün normal, tecavüz normal, birde bize zorba diyor, türkiynin basindaki en büyük felaket böyle zihniyet.

Ablacım sizin devreler fena yanmış, çocukluğunuza da inmek yetmeyecek gibi.
Bir hemcinsinizden iyiliğiniz adına tavsiye olarak alın, derhal uzman desteği görmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X