- 2 Nisan 2021
- 52
- 100
- 36
Homphobik insanlarin cohu kendilerini cok önemli topluma birseyler kazandirdiklarini sanarlarSizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, siz öyle mi düşünüyordunuz yoksa?
Ha yok, gerçekten yok rahat olun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Homphobik insanlarin cohu kendilerini cok önemli topluma birseyler kazandirdiklarini sanarlarSizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, siz öyle mi düşünüyordunuz yoksa?
Ha yok, gerçekten yok rahat olun:)
Desteklemeyenlere değil ama dıslayip hor görenlere, asagilayanlare kizariz evet..Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
Dogruyu söyledi icin mi terbiyesiz oldu?ilginc cok ilgincTerbiyesiz kadın:)
Ha bak ne güzel "banane" deme kabiliyetiniz varmış. O zaman benim konu sahibi için yaptığım yorumları alıntılayıp uzun uzun yorumlamayarak işe başlayabilirsiniz. İkidir böyle yapıyorsunuz. Tarikat gibi birşey y kurmuşsunuz. Kendiniz gibi düşünmeyenleri bulup önce yorumla tartışmaya çekiyorsunuz. Sonra o kişi hakkında birbirinize imalı kendince çom komik yorumlar atıp eğleniyorsunuz. Bu yaptığınız bir adı var. "zorbalık". Hayrola meslek liselerindeki arka sıra 4lülerine mi özeniyorsunuz:) rica ediyorum bir daha herhangi bir konuda beni alıntılayıp güzel kafanızı benimle meşgul etmeyin ki kendimi meşhur zannetmeyeyim:)
Aman allahım bana bir şeyler oluyor. Spektrumum düzeldi bu sözleri okuyunca. Artık %100 erkeklerden hoşlanıyorumNeyse zorba ve saldırgan kitle size son mesajım. EŞCİNSELLİK ANOMALİDİR VE ÖYLE KALACAKTIR.
Neden?Hunsa konusu ile bu konunun ilgisi yok..
Niye senden benden farklı olanı kabul etmek bu kadar zor?Homphobik insanlarin cohu kendilerini cok önemli topluma birseyler kazandirdiklarini sanarlar
Sizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.Dogruyu söyledi icin mi terbiyesiz oldu?ilginc cok ilginc
Anormal mi?Nasıl ya neden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
cok haklisin, ya ben diyorum ki özellikle homophobik insanlara, okadar hayatin senin sikici mida , insanlarin yatak odasina karisiyorsun, iki yetisikin insan, iki kadin, iki erkek veya kadin kendi rizalarila cinsellik mi yasiyor ikiside resit mi , sana ne??? arkadas insanlarin kendi hayati yokmu, baskalarinin yatak odasina kadar burunlarini sokuyorlar.Niye senden benden farklı olanı kabul etmek bu kadar zor?
Sadece cinsel tercihte yaşanmıyor ki bu mevzu, hayatın her alanında her cinsel kimlikte robotik tavır ve kalıplara maruz kalıyoruz.
Ötekileştirmekten çok daha fazla bir şey bu, eskiden yok sayma vardı şimdi nefret söylemleri, hareketleri, arbede ve can güvenliği tehditleri.
Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
konu siyasetde geldise, ben türk deylim, almanyada yasiyorum, erdogan napiyorsa asil senin gibilere zarari oluyor, kadin haklari birer birer gidiyor, istanbul sözlesmesini düsün. eski konularina göz attim, olan senin gibilere olur, ama senin gibi nefret dolu deylim, umarim olmaz. ama sen basklarina kin ve nefret kusuyorsun, erdogan diyormus, bekle olan senin gibilere olcakSizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.
Açıkçası çok fazla nefret söyleminde bulunanlarin bu tarz eğilimleri olduğunu düşünüyorum hep. Bu kadar nefretin başka açıklaması yok çünkü. Kendilerini gizlemek için öyle davranıyorlar. Uyusturucu satan birinin uyuşturucu bağımlılarına göstere göstere yardım yapması gibi birşey.Niye senden benden farklı olanı kabul etmek bu kadar zor?
Sadece cinsel tercihte yaşanmıyor ki bu mevzu, hayatın her alanında her cinsel kimlikte robotik tavır ve kalıplara maruz kalıyoruz.
Ötekileştirmekten çok daha fazla bir şey bu, eskiden yok sayma vardı şimdi nefret söylemleri, hareketleri, arbede ve can güvenliği tehditleri.
valla helal kendisine ya, konunun en başından beri kendi çizdi kendi oynadı.. akşam akşam zorba da olduk iyi mi :)Tamam ablacım en mağdur sensin.
Yağmurlu bir günde yanından geçen arabalar sana su da sıçratıyordur kesin
Bunlar hep boşandın diye oluyor işte
ne kafasini yasiyor anlamiyorum, simdi erdogan diyor, bana ne kimi destekledi arti ne türküm nede türkiyede yasiyorum.Tamam ablacım en mağdur sensin.
Yağmurlu bir günde yanından geçen arabalar sana su da sıçratıyordur kesin
Bunlar hep boşandın diye oluyor işte
haydaaa erdoğan şimdi ne alakaSizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.
Hele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!cok haklisin, ya ben diyorum ki özellikle homophobik insanlara, okadar hayatin senin sikici mida , insanlarin yatak odasina karisiyorsun, iki yetisikin insan, iki kadin, iki erkek veya kadin kendi rizalarila cinsellik mi yasiyor ikiside resit mi , sana ne??? arkadas insanlarin kendi hayati yokmu, baskalarinin yatak odasina kadar burunlarini sokuyorlar.
filmdelisi bu tipler bizim avrupadada var almanin kendisinde, tek sansinimiz, sayilari az, onlar yönetmiyorHele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!
Millette ahlak adına bir şey yok ama hangi cinsel organla ilişki yaşama isteğine karar vermesi hastalık!
Sanki onlara giren çıkan var...
Ablacım sizin devreler fena yanmış, çocukluğunuza da inmek yetmeyecek gibi.Sizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.