- 20 Ocak 2010
- 45.275
- 153.583
- 43
Açılın anayım ben anaBibi nerde ya gel bibi yine birilerinin anası yaşında olmayı kaçırıyon. Bibibella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılın anayım ben anaBibi nerde ya gel bibi yine birilerinin anası yaşında olmayı kaçırıyon. Bibibella
Maalesef kadınlar kulubunun teyzesi benim kudra değil lütfen yanlış olmasın benim fotom gerçek ben yorum yapabiliyor muyum teyzecimEmekli bir teyze olarak gençlere örnek ol pozitifliğini yay.Ben senin menepoz sancılarını çekmek zorunda değilim sen ışık olacaksın ışık.Aydınlatacaksın, sevgini vereceksin.Anlar mısın?
Benim sizin yaşınızda annem var aslında utanıyorum bunları yazarken beni siz buna mecbur ettiniz.Erkek olgun iyidir.Emekliligine(!)az kalmış 46 yaşındaki adama yürürken yaşlı değildi amca demiyordun ama?
Teyze ne alaka hshs
Kadın kötü erkek iyi hmm anlıyorum seni yavrumBenim sizin yaşınızda annem var aslında utanıyorum bunları yazarken beni siz buna mecbur ettiniz.Erkek olgun iyidir.
Annen yaşında adamın neresi iyi kızım?Benim sizin yaşınızda annem var aslında utanıyorum bunları yazarken beni siz buna mecbur ettiniz.Erkek olgun iyidir.
O esnada kendinden genç koca alan teyze bibiKadın kötü erkek iyi hmm anlıyorum seni yavrum
Ya şunu düşünüyorum kendimden 3-4 yaş küçük bir kadına bile denk gelsem direkt koruma moduna alıyorum onu, buradakiler meden saldırı aşamasında?Kadın da kötü değil erkekte sabrımın ne kadar zorlandığının farkındasınızdır.Kadın kötü erkek iyi hmm anlıyorum seni yavrum
Napim kızım yaşlı adamı hasta bakıcımıyım benO esnada kendinden genç koca alan teyze bibi
Ya öyle seviyorum hasbinallah başka türlüsü ile yapamadım hayat boyuAnnen yaşında adamın neresi iyi kızım?
Senin enerjine büyük olmazdı asla nooNapim kızım yaşlı adamı hasta bakıcımıyım ben
Ee o adam seni aldı diyelim onun da çevresi ne yapacaksın yaşlı kadını hasta bakıcı mısın derse?Napim kızım yaşlı adamı hasta bakıcımıyım ben
E o zaman elaleme teyze demeyecen. Amcalarla gez, millete teyze de. Bu arada o amcayla yaşıt kadın bile yok başlıkta.Ya öyle seviyorum hasbinallah başka türlüsü ile yapamadım hayat boyu
46 yaşında hocamE o zaman elaleme teyze demeyecen. Amcalarla gez, millete teyze de. Bu arada o amcayla yaşıt kadın bile yok başlıkta.
Sen benim fotomu gördün mü balım kocam benden 5 yaş küçük :) 43 yaşındayım merak etme bana bakmak gibi bi sorunu olamazEe o adam seni aldı diyelim onun da çevresi ne yapacaksın yaşlı kadını hasta bakıcı mısın derse?
Canım, en büyüğümüz 43 şu an.46 yaşında hocam
Hoca mevzusu kapandıE o zaman elaleme teyze demeyecen. Amcalarla gez, millete teyze de. Bu arada o amcayla yaşıt kadın bile yok başlıkta.
Bu gider başka amca gelir. Nasılsa tercihler belli.Hoca mevzusu kapandı
Yaş sembolik bir sayı bana göre kendinize güzel bakmışsınız ötesinin önemi yok zaten benim nezdimde.Toplum normlarına göre konuşmuyorum.Sen benim fotomu gördün mü balım kocam benden 5 yaş küçük :) 43 yaşındayım merak etme bana bakmak gibi bi sorunu olamaz
Yani diyor ki 46 yaşındaki adama yükseliyorsun ama 43 yaşındaki kadınlara teyze diyorsunHoca mevzusu kapandı
40 yaşındaki kadına teyze diyen 46 yasindakine rahat rahat amca diyebilirdi oysa hshs46 yaşında hocam