17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu aynayı önünden çekip öyle konuşur musun? Ağzından köpükler çıka çıka millete "havlamayıığğğnnn" diyen sensin, yetmiyor kendi kendine ortalığı alevlendirmeye çalışan sensin ama sosyal medyanın sahte kahramanları biziz öyle mi? Ayneeen akfjdjdj.

Psikologa gitmissiniz ilac falan kullaniyorsa o etkilemis olabilir hissiyatini.

Güzel çözüm keşke farkedilse, pedofili olanlar kapatilsa bir yere ya da en güzeli oksijen israfı yapmasalar.
İyi niyetli pedofili mi?

Sen kendini kısırlastiran pedofili var derken nasi iyi niyetli bulmuosun onlari asil onu soyle aktivist hanim.

Bu nasıl kendini bilmez laflar ya
Ne.cirkin laflar
Tamam fikrini dedin tartıştın

Ama bu hakretler havlayın köpükler Ne gerek var

Oldu mu şimdi azıcık üslup terbiye edep yahu

Valla pedofiller, ozellikle bebege, cocuga tecavuz edip, oldurenler, olsun mu bu insanlat demissin, evet olsunler umurumda degil, sapik durtusunu kontrol edemeyip savunmasiz bebege, cocuga, iskenceye varacak sekilde tecavuz edip hayatini bitiren sapikla, escinselligi nasil karistiriyosunuz, sen heteroaeksuel, biseksuel, homoseksuel olarak dogmus olabilirsin, bunlar cinsel tercihtir, hic biri sapkinlik,sapiklik degildir, yapmayin gozunuzu seveyim, ne alaka, ayni kulvar degil ki bu pedofiliyi, hayvana, cesete, cinsel istek duyanla ayni kefeye koyabilirim ki bence en agiri pedofili, nasi bagdasiyo kafanizda

Eyleme dokmeyenler kendini tedavi etmeye calisanlar ne yapsin diyorum????
Birazdan beni cocuk tecavuzcusu şakşakçısi yapacaksiniz korkulur sizden ha

yani vaktim yok yazip simdi size tas atmayayim dedim sadece okuyup geciyordum ama siz saka misiniz?

hayatinizda siktir boktan ucuncu sinif romanlar haric kitap okumadiginiza eminim, internetin pis cukurlarindaki blog yazilarini sanki bilimsel makaleymis gibi benimseyip savunmaya calisiyorsunuz. ve siz bunu her zaman yapiyorsunuz. her zaman tepki cekecegini bildiginiz sacma sapan goruslerinizi cok uc bir dille yazip insanlari kiskirtiyorsunuz. kendinizi burada insanlar size cevap veriyor diye onemsiyorsunuz cunku ilgiye cok muhtacsiniz. anlamaya calisiyorum ama anlayamam maalesef hayatimin hicbir doneminde boyle zavalli olmadim.

insanlari asagilamadan once kendi halinize bir bakin rica ederim, bilimden uzak seyler konusup sonra sanki kendiniz yayinlanmis makaleleri olan (hava atayim benim var 3 tane) bir ust akilmissiniz gibi yaziyorsunuz lobi bilmem ne. siz duzgunce konusmayi bilmiyorsunuz, hassas konularda igrenclik yapiyorsunuz ve sizinle herkes seviyeli tartissin istiyorsunuz. siz seviyeli olun herkes olsun ama cop tenekesi gibi ses cikariyorsunuz sadece.

hayatini belli bir cevrede gecirmis, dunyaya acilmamis, kucuk dunyasinda kendi dogrulariyla yasayan ve insanlarla karsit gorusleri konusabilecegi tek yer internet oldugu icin cok saygisiz davranmayi bile kendine hak goren cok cahil birisiniz. dunyaniz o kadar kucuk ki insanlarin soyledigi her seyi ozel hayatinizla bagdastiriyorsunuz. 4 yildir bu forumda yazdigim en saygisiz mesaji size yaziyorum.

E hadi birak git gari, ne uzatiyosun o zaman bikbik

aman allahım yoksa irkek sevici değil miydin
şimdi kim beni nasıl eleştirirse eleştirsin ama demek ki gerçekten de insan hak ettiğini yaşıyor

siz birbirnizi yanlis anladiniz galiba, samantha ben biraz önce benim arkadasmin reportaj yaptindan bashettim, bir pedofil birile, bazilari ilac aldimi hisetmiyorlar ve kendini kisilastircan kisiler bile var, onu demek istedi

Dogustan gelmiyo mu bu hissiyat adamlarin ne suçu var diyorum kendi mi istiyor oyle olmayi diyorum. Eyleme dokmedikce napsin kendini mi öldürsün çözüm ne diyorum.
Sen de pedofili dogabilirdin nasi engel oldun bu ihtimale?
evet kendi istiyor öyle olmayı. pedofili olan bir insanda vicdan kırıntısı yoktur. çünkü bu uyuşturucu değil taciz tecavüz etmeden duramasın. bir insan nasıl savunmasız minicik bir bedene dokunur ve buna yönelim der? nasıl bir şerefsizliktir bu? buna iyi niyet diyorsanız lafım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…