Şu aynayı önünden çekip öyle konuşur musun? Ağzından köpükler çıka çıka millete "havlamayıığğğnnn" diyen sensin, yetmiyor kendi kendine ortalığı alevlendirmeye çalışan sensin ama sosyal medyanın sahte kahramanları biziz öyle mi? Ayneeen akfjdjdj.Ee zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları sizi
Tutuyo gibisin.Senin ne dediğinin listesini mi tutucam
Ayrıca iyi niyetli pedofili olmaz şuraya yazayim
Güzel çözüm keşke farkedilse, pedofili olanlar kapatilsa bir yere ya da en güzeli oksijen israfı yapmasalar.Ayni yerde degil zaten. Ama pedofili olan biri de tercihi pedofili olmak olduğu icin oyle doğmuyor. Özel bi çaba mi lazim cocuklardan hoslanmak icin doğuştan geliyor işte o sapkın zihniyeti. Eyleme dondurmuosa sorun yok. Anladığımiz an onlari da öldürelim o zaman baska türlü nasi aticaz icinden. Kuru kuru bileniyorsunuz çözüm söyleyin o zaman.
İyi niyetli pedofili mi?Tamam iyi niyetli pedofililer de var iste onlari da topluma kazandirabiliolar neticede. Ben objektif olmaya calisiorum ölsün mü bu insanlar ya da hapis mi edelim yani illaki toplumsal bi çözüm bulunabilir eyleme dökmuolarsa suc degil diyorum.
Sen kendini kısırlastiran pedofili var derken nasi iyi niyetli bulmuosun onlari asil onu soyle aktivist hanim.ah be ablacim, bizler sosyal medyanin kahramanii demisinde, sen real hayatinda nezaman kahraman oldun, nezaman kendin icin birsey yaptin, nezaman sana farkli gelsede insan insandir dedin. bunlar kahramanlik bize laf atmadan kendini sorgula, ciddi bak kötülüne demiyorum
Ee zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları sizi
sen yazilari karistirdinSen kendini kısırlastiran pedofili var derken nasi iyi niyetli bulmuosun onlari asil onu soyle aktivist hanim.
Dogustan gelmiyo mu bu hissiyat adamlarin ne suçu var diyorum kendi mi istiyor oyle olmayi diyorum. Eyleme dokmedikce napsin kendini mi öldürsün çözüm ne diyorum.İyi niyetli pedofili mi?
Ee zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları sizi
Valla pedofiller, ozellikle bebege, cocuga tecavuz edip, oldurenler, olsun mu bu insanlat demissin, evet olsunler umurumda degil, sapik durtusunu kontrol edemeyip savunmasiz bebege, cocuga, iskenceye varacak sekilde tecavuz edip hayatini bitiren sapikla, escinselligi nasil karistiriyosunuz, sen heteroaeksuel, biseksuel, homoseksuel olarak dogmus olabilirsin, bunlar cinsel tercihtir, hic biri sapkinlik,sapiklik degildir, yapmayin gozunuzu seveyim, ne alaka, ayni kulvar degil ki bu pedofiliyi, hayvana, cesete, cinsel istek duyanla ayni kefeye koyabilirim ki bence en agiri pedofili, nasi bagdasiyo kafanizdaTamam iyi niyetli pedofililer de var iste onlari da topluma kazandirabiliolar neticede. Ben objektif olmaya calisiorum ölsün mü bu insanlar ya da hapis mi edelim yani illaki toplumsal bi çözüm bulunabilir eyleme dökmuolarsa suc degil diyorum.
Eyleme dokmeyenler kendini tedavi etmeye calisanlar ne yapsin diyorum????Valla pedofiller, ozellikle bebege, cocuga tecavuz edip, oldurenler, olsun mu bu insanlat demissin, evet olsunler umurumda degil, sapik durtusunu kontrol edemeyip savunmasiz bebege, cocuga, iskenceye varacak sekilde tecavuz edip hayatini bitiren sapikla, escinselligi nasil karistiriyosunuz, sen heteroaeksuel, biseksuel, homoseksuel olarak dogmus olabilirsin, bunlar cinsel tercihtir, hic biri sapkinlik,sapiklik degildir, yapmayin gozunuzu seveyim, ne alaka, ayni kulvar degil ki bu pedofiliyi, hayvana, cesete, cinsel istek duyanla ayni kefeye koyabilirim ki bence en agiri pedofili, nasi bagdasiyo kafanizda
yani vaktim yok yazip simdi size tas atmayayim dedim sadece okuyup geciyordum ama siz saka misiniz?Valla savunucuları bu kadar terbiyesiz olan bir topluma zerre kadar sempati duymam. Çok ciddiyim bu konudan önce gayet nötrdüm. Haklarında yazılar okur, uğradıkları ayrımcılığa üzülürdüm . Ama yok ben bu saldırganlığı, bu kötü kalpliliği, bu korkunçluğu şeriatçılarda bile görmedim. Onlarla bile belli bir seviyede tartışabildim. Ama yok bu insanlar kafa kesen ışidçilerden bile yobaz. Kaç kez tartışmayı bitirmeye çalışsam, çocuklarımdan, anlaşamadığım aikeme kadar o uzun burunlarını uzattılar. Demek ki ellerine biraz güç geçse kendilerini eleltirenlere neler yapacaklar. Evlerden ırak. Bence lgbt temsilcileri bu kadın timine dava açmalı. Safi itibar kaybılar jkbhkng
E hadi birak git gari, ne uzatiyosun o zaman bikbikEe zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları sizi
aman allahım yoksa irkek sevici değil miydinAman allahım bana bir şeyler oluyor. Spektrumum düzeldi bu sözleri okuyunca. Artık %100 erkeklerden hoşlanıyorum
Normalleştim, toplumda artık sevilip sayılan biri olmaya hak kazandım. Artık hoşlandığım kişinin cinsiyeti beni daha az değerli yapmayacak. Iq, sosyal gelişim, cehalet, bağnazlık, merhametsizlik fark etmeksizin herkesle aynı şekilde muamele göreceğim çünkü ben de artık sadece karşı cinsi çekici bulan bir "normalim"!
şimdi kim beni nasıl eleştirirse eleştirsin ama demek ki gerçekten de insan hak ettiğini yaşıyorSizi kim seviyor? Erdoğan canınıza okuyor, önceden kızardım ama bir bildiği varmış adamın. Bayrağınız, varlığınız bişe suç. Anca mağdur edebiyatı yapar sonra da şey sürüsü gibi toplanıp düşüncelerini söyleyen insanlara alçakça saldırırsıınız. Allah'a çok şükür evet iki çocuğum var, hayatımda istemediğim bana zarar veren herkesi geride bıraktım ve sanat icra ederek hayatımı kazanıyorum. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız bir iç huzuruna ve onura sahibim. Şimdi gidip kendi kapınızda havlayın, daha fazla uğraşamayacağım.
siz birbirnizi yanlis anladiniz galiba, samantha ben biraz önce benim arkadasmin reportaj yaptindan bashettim, bir pedofil birile, bazilari ilac aldimi hisetmiyorlar ve kendini kisilastircan kisiler bile var, onu demek istediValla pedofiller, ozellikle bebege, cocuga tecavuz edip, oldurenler, olsun mu bu insanlat demissin, evet olsunler umurumda degil, sapik durtusunu kontrol edemeyip savunmasiz bebege, cocuga, iskenceye varacak sekilde tecavuz edip hayatini bitiren sapikla, escinselligi nasil karistiriyosunuz, sen heteroaeksuel, biseksuel, homoseksuel olarak dogmus olabilirsin, bunlar cinsel tercihtir, hic biri sapkinlik,sapiklik degildir, yapmayin gozunuzu seveyim, ne alaka, ayni kulvar degil ki bu pedofiliyi, hayvana, cesete, cinsel istek duyanla ayni kefeye koyabilirim ki bence en agiri pedofili, nasi bagdasiyo kafanizda
Çok ince bir çizgide konuşuyorsunuz. Her yöne çekilir.Eyleme dokmeyenler kendini tedavi etmeye calisanlar ne yapsin diyorum????
Birazdan beni cocuk tecavuzcusu şakşakçısi yapacaksiniz korkulur sizden ha
Kendini tedavi etmeye calisan da devam etsin aferim yani, ne diyelim, tedavisi var demek ki oluyo, escinsellik boyle bisey degilEyleme dokmeyenler kendini tedavi etmeye calisanlar ne yapsin diyorum????
Birazdan beni cocuk tecavuzcusu şakşakçısi yapacaksiniz korkulur sizden ha
tamam samantha saten bunu demek istiyor, pedophil hassas konu oldu icin yaziya dökmek biraz zorKendini tedavi etmeye calisan da devam etsin aferim yani, ne diyelim, tedavisi var demek ki oluyo, escinsellik boyle bisey degil
evet kendi istiyor öyle olmayı. pedofili olan bir insanda vicdan kırıntısı yoktur. çünkü bu uyuşturucu değil taciz tecavüz etmeden duramasın. bir insan nasıl savunmasız minicik bir bedene dokunur ve buna yönelim der? nasıl bir şerefsizliktir bu? buna iyi niyet diyorsanız lafım yokDogustan gelmiyo mu bu hissiyat adamlarin ne suçu var diyorum kendi mi istiyor oyle olmayi diyorum. Eyleme dokmedikce napsin kendini mi öldürsün çözüm ne diyorum.
Sen de pedofili dogabilirdin nasi engel oldun bu ihtimale?
Konusmayalim o zaman. Escinselleri de konuşmayalım biri tü kaka diosa öyledir deyip gecelim o zaman.Çok ince bir çizgide konuşuyorsunuz. Her yöne çekilir.