Yavrum hep agresif. Erkekleremi ilgi duyuyorsun dwdim. Onada hayir diyor. Ne yapayi. Yardim edin
Zamanı gelince? çocuk ergen zamanı mı kalmış. Önce bir doktora gideceksiniz hormon ölçümleri yapılacak, sonra duruma göre psikiyatrist ya da psikolog.Zamanı gelince duyar ilgi...ne bu telaşınıZ
Yahu şu konuları açarken doğru düzgün anlatın da insanlar ona göre yorum yapsın. Bazılarının ağzından cımbızla laf alınıyor.
Zamanı gelince? çocuk ergen zamanı mı kalmış. Önce bir doktora gideceksiniz hormon ölçümleri yapılacak, sonra duruma göre psikiyatrist ya da psikolog.
Nasıl yaEe duyamayabilir herkes karsı cinsten mi hoşlanıyor
laps diye bunu mu sordunuz çocuğa?Yavrum hep agresif. Erkekleremi ilgi duyuyorsun dwdim. Onada hayir diyor. Ne yapayi. Yardim edin
sizin normalleştirmenize gerek yok çünkü normal. Bunu böyle düşünmeyebilirsiniz ama su götürmez bir gerçekmiş gibi aklım almıyo yaaa tarzı yorumlarınızı kendinize saklayarak yapmanız gerekeni yapmış olursunuz.Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor
ee konunun devamı nerde. Aklınızı mı okuyalım17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi
Olay örgüsü anlatmamışsınız. Belki sosyal problemleri var, belki başka bişey belki 20 yaşından sonra ilk kız arkadaşı olacak.. belki de eşcinsel. Her durumda da çocuğunuza şunu hissettirin konuşup: benimle paylaşmak istediğin herseyi paylasabilirsin. Yalnız paylaşınca da dünya yıkılmış gibi davranmayın. Eğer eşcinselse zaten sosyal olarak zor bir hayatı olacak bari siz yanında olun.17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi
Laps diye sormadım tabiki. Daha oncede soyledi. Doktora gidelim dedim doktorluk bisey olmadigini, yasaklardan dolayi hep evde oldugu icin bunaldigini, belki okullar acilirsa duzelecegini soyledi. Psikoloğa gittik. Baska seylerde vardi. O, doktora gerek olmadigini, evde cocuklarin hep bunaldigini soyledi. Oglum da psikolaga tekrar gitmek istemedi. Baktim birsuredir sut urunleri, tavuk, yemiyor. Sebebini sordum. Kıvırdi. Israr ettim. Ostrojeni artirdigini soyledi. Sonra konustuk. Kizlarla onceden ilgilendigini ama bir suredir onlara ilgi duymadigini soyledi. Fizyolojik mi yoksa psikolojik olabilirmi dedim. Bedensel bisey yok filan dedi. Tabi bu konunun sonun da peki erkeklerlemi ilgilebiyorsun dedigimde tabiki hayir anne dedi.laps diye bunu mu sordunuz çocuğa?
aklında yokken eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek misali...
hayır kime ilgi duyduğunun önemi yok kesinlikle ama böyle bir beyanatta bulunan çocuk arayış içinde olabilir, neden direk bi psikolog ile görüşmüyorsunuz?
burdan nasıl bi yardım gelebilir ki?
Nasıl yaneden bu eşcinselliği normalleştiriyoruz aklım almıyor