kusura bakma ama ikisini ayni yere koymak cok sacma.Pedofili de tedavi edilemez escinsellik de. Eşcinsel diye birini suclayamiosak pedofiliyi de eyleme döndürmedigi sürece suclayamayiz aslinda o da öyle doğmus cok mu memnun sapık olmaktan acaba. Her durumda karsidakinin rizasina bakilmali. Escinsellikte alan razi veren razi o yuzden bisey diyemez kimse. Ama digerinde cocugun rizasi soz konusu olamaz.
Pedofili de tedavi edilemez escinsellik de. Eşcinsel diye birini suclayamiosak pedofiliyi de eyleme döndürmedigi sürece suclayamayiz aslinda o da öyle doğmus cok mu memnun sapık olmaktan acaba. Her durumda karsidakinin rizasina bakilmali. Escinsellikte alan razi veren razi o yuzden bisey diyemez kimse. Ama digerinde cocugun rizasi soz konusu olamaz.
ablasi nöbetlesiyorlar, bos birakmiyorlar sag olsunlarHey allahım yarabbim biri bitiyor biri başlıyor
Pedofili de tedavi edilemez escinsellik de. Eşcinsel diye birini suclayamiosak pedofiliyi de eyleme döndürmedigi sürece suclayamayiz aslinda o da öyle doğmus cok mu memnun sapık olmaktan acaba. Her durumda karsidakinin rizasina bakilmali. Escinsellikte alan razi veren razi o yuzden bisey diyemez kimse. Ama digerinde cocugun rizasi soz konusu olamaz.
Ayni yerde degil zaten. Ama pedofili olan biri de tercihi pedofili olmak olduğu icin oyle doğmuyor. Özel bi çaba mi lazim cocuklardan hoslanmak icin doğuştan geliyor işte o sapkın zihniyeti. Eyleme dondurmuosa sorun yok. Anladığımiz an onlari da öldürelim o zaman baska türlü nasi aticaz icinden. Kuru kuru bileniyorsunuz çözüm söyleyin o zaman.kusura bakma ama ikisini ayni yere koymak cok sacma.
Hic ugrasma sana cevap vermem ben bu forumda.Hey allahım yarabbim biri bitiyor biri başlıyor
bakin ben burda aktivistlik yapiyorum ve gazeteci bir arkadasim bir pedofil bireyle reportac yapti ve pedofiler tedavilerini aksatmamlari lazim, ilac lar ve sayre. kendilerinin isteklerini ilaclara öldürebiliyorlar, halen kendilerini kisilastircan bile varAyni yerde degil zaten. Ama pedofili olan biri de tercihi pedofili olmak olduğu icin oyle doğmuyor. Özel bi çaba mi lazim cocuklardan hoslanmak icin doğuştan geliyor işte o sapkın zihniyeti. Eyleme dondurmuosa sorun yok. Anladığımiz an onlari da öldürelim o zaman baska türlü nasi aticaz icinden. Kuru kuru bileniyorsunuz çözüm söyleyin o zaman.
Hic ugrasma sana cevap vermem ben bu forumda.
kendinizi tanımladınız sanırım. yine hakaret yine hakaret :)Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
Tamam iyi niyetli pedofililer de var iste onlari da topluma kazandirabiliolar neticede. Ben objektif olmaya calisiorum ölsün mü bu insanlar ya da hapis mi edelim yani illaki toplumsal bi çözüm bulunabilir eyleme dökmuolarsa suc degil diyorum.bakin ben burda aktivistlik yapiyorum ve gazeteci bir arkadasim bir pedofil bireyle reportac yapti ve pedofiler tedavilerini aksatmamlari lazim, ilac lar ve sayre. kendilerinin isteklerini ilaclara öldürebiliyorlar, halen kendilerini kisilastircan bile var
ablasi nöbetlesiyorlar, bos birakmiyorlar sag olsunlar
İnsanların cinsel yönelimleri sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? Keşke kurtarabilseydik, kimisi yakılarak öldürüldü kimisi sizin gibilerin baskısına dayanamayıp intihar etti. Size lgbt destekçisi olun demiyorum fakat saygı duymak bu kadar zor olmamalıNoldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
He heVerme zaten sakın cevap verme
Sen annesi hamile olan birine
Bu fakirlikte ne hamileliği
Kedi mi köpek mi demistin
Imza atmak istiyorum ülenHele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!
Millette ahlak adına bir şey yok ama hangi cinsel organla ilişki yaşama isteğine karar vermesi hastalık!
Sanki onlara giren çıkan var...
Abla bizi kendinle karıştırma Allah rızası içinNoldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)