- 24 Mart 2016
- 553
- 2.717
Oğlum ya da kızım için hayal ettiğim şey bu değildi tepkisi çok normal.Olecegimi bilsem dogru bildigim lafimdan donmem..5 veya 10 begenmedim alacagim diye mi korkayim..Allah korusun ben oglumun veya kizimin (benim inandigim Allahin ve indirdigi Kuranin bana emrettigi )ayni cinse yonelimi oldugunu bilsem yikilirdim..bunu kabullenebilir miyim hic sanmiyorum(hic bana ne o tecavuzcu mu yok pedofili mi zirvalariyla gelmesin kimse bir yanlisi belirtmek digerlerini de savunmak degil)hepsi lanetli..Bir insan hem müslümanim deyip hem Allahin kesin emrine karsi gelemez...simdi gonderin linclerinizi..banlarinizi
Bik bik konuşan sensin.sayisiz makale okudum. Argümanlarının
Ay siz ne kadar boş bi insansınız ya. Boş olmanız kötü değil elbette, çok fazla boş insan var. Siz hem boş hem kötü kalpli hem de hadsizsiniz.Şu yazdığınız bir kombi tamircisinin çıkıp da bu benim alanım, benden başka kimse kombi tamir edemez demesine benziyor. Teoriler konusunda bile konuşulmasına tahammül edemiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla bu konu hakkında normal diyen kadar olmasa da onun yarısı kadar anormal diyen de var ama bu insanların yayınları kitapları yasaklanıp toplu linçlere maruz kalıyorlar. Çok değil 50 yıllık bir rüzgar bu. 50 yıl sonra neyin revaçta olup hakkında pızitif yayınlar göklere çıkarılacakken negatifler fişlenecek bilmiyoruz. O yüzden bu konu hakkındaki "bilimsel" maskeyle örtülmüş hiçbir şeye güvenim yok.
merlin umarim ironidir, affet türkcem zayif :-DEvet ablacım.
Eşcinseller sapkın allah onları kahretsin.
Maskelerin içinde robot var.
Bill Gates aşının içine çip yerleştirdi hatta belki senin o muhteşem beynini incelemek için yerleştirdi.
Dünya yuvarlak olmayabilir ( bu konu hakkında düşüncelerini bekliyorum )
Daha da önemlisi bu tartışmayı whatsapp fb aracılığıyla senin değerli konuşmalarını takibe alan zuckerberg takip ediyo. İşte burası çok önemli. Çünkü kendisi jeff bezos ve diğerleriyle birlikte eşcinselliğin yaygınlaşması ve dünyanın yok olması için gizli çalışmalar yürütmekte (netflix dizileri boşuna mıydı) ve bu yazdıkların onu oldukça sinirlendirecektir. Yerinde olsam bu büyük lobinin gazabından korkar telefonu elimden sessizce bırakır kaynanam ve görümcemle yaşadığım son tartışma üzerine kafa yormaya devam ederim.
banlanabilirim şimdi huzurla
arada bir konunuza denk geliyordum ama zor bir süreçten geçiyorsunuz diye yorumlarımı kendime sakladım genelde.Ha bak ne güzel "banane" deme kabiliyetiniz varmış. O zaman benim konu sahibi için yaptığım yorumları alıntılayıp uzun uzun yorumlamayarak işe başlayabilirsiniz. İkidir böyle yapıyorsunuz. Tarikat gibi birşey y kurmuşsunuz. Kendiniz gibi düşünmeyenleri bulup önce yorumla tartışmaya çekiyorsunuz. Sonra o kişi hakkında birbirinize imalı kendince çom komik yorumlar atıp eğleniyorsunuz. Bu yaptığınız bir adı var. "zorbalık". Hayrola meslek liselerindeki arka sıra 4lülerine mi özeniyorsunuz:) rica ediyorum bir daha herhangi bir konuda beni alıntılayıp güzel kafanızı benimle meşgul etmeyin ki kendimi meşhur zannetmeyeyim:)
Aman da aman birileri cinnete mi gelmiş, o minnoş aklıyla insanları aşağılamaya mı çalışıyormuş:) çok bağırınca ya da terbiye seviyesini aşağı çekince çok haklı olacağınıza inanmanız acınası. Teoriler hakkında konuşmayı da sadece bilim adamlarının yaptığı bir iş sanman ayrıca ahmaklık:) Çık masaya tepin istersen:)Ay siz ne kadar boş bi insansınız ya. Boş olmanız kötü değil elbette, çok fazla boş insan var. Siz hem boş hem kötü kalpli hem de hadsizsiniz.
Utanmadan teori tartışamayacak mıyız demişsiniz? Siz bilim insanımısınız acaba? Kimsiniz de hangi bilginizle teori tartışacaksınız. Hala burada insanlar çabalıyor niye biliyor musunuz? Bir insanın bu kadar kara cahil olabileceğini anlayamıyor onlar. Şaka falan sanıyorlar. Olay artık eşcinsellik falan da değil utanmadan bilimden bahsediyorum diyosunuz. Sizin bilimden anladığınız aktarlarda otları karıştıran insanların yaptığı falan sanırım, yoksa iki youtube videousu izleyip bilimden bahsetme cüreti gösteremezdiniz.
asil zorbalik, insanlarin kendi partnerini secmemesi, toplum baskindan dolayi, aile cevre ve sayre. Homphobik olmak gurur duyulcak birsey deyilHa bak ne güzel "banane" deme kabiliyetiniz varmış. O zaman benim konu sahibi için yaptığım yorumları alıntılayıp uzun uzun yorumlamayarak işe başlayabilirsiniz. İkidir böyle yapıyorsunuz. Tarikat gibi birşey y kurmuşsunuz. Kendiniz gibi düşünmeyenleri bulup önce yorumla tartışmaya çekiyorsunuz. Sonra o kişi hakkında birbirinize imalı kendince çom komik yorumlar atıp eğleniyorsunuz. Bu yaptığınız bir adı var. "zorbalık". Hayrola meslek liselerindeki arka sıra 4lülerine mi özeniyorsunuz:) rica ediyorum bir daha herhangi bir konuda beni alıntılayıp güzel kafanızı benimle meşgul etmeyin ki kendimi meşhur zannetmeyeyim:)
Süpersiniz. Son dönemde, benim de uzulsem mi, gülsem mi diye düşündüğüm bütün saçmasalak düşüncemsileri aynı yazida çok güzel harmanlamissiniz. Zira bu düşünceleri gördükçe ulkemden soğuyorum.Evet ablacım.
Eşcinseller sapkın allah onları kahretsin.
Maskelerin içinde robot var.
Bill Gates aşının içine çip yerleştirdi hatta belki senin o muhteşem beynini incelemek için yerleştirdi.
Dünya yuvarlak olmayabilir ( bu konu hakkında düşüncelerini bekliyorum )
Daha da önemlisi bu tartışmayı whatsapp fb aracılığıyla senin değerli konuşmalarını takibe alan zuckerberg takip ediyo. İşte burası çok önemli. Çünkü kendisi jeff bezos ve diğerleriyle birlikte eşcinselliğin yaygınlaşması ve dünyanın yok olması için gizli çalışmalar yürütmekte (netflix dizileri boşuna mıydı) ve bu yazdıkların onu oldukça sinirlendirecektir. Yerinde olsam bu büyük lobinin gazabından korkar telefonu elimden sessizce bırakır kaynanam ve görümcemle yaşadığım son tartışma üzerine kafa yormaya devam ederim.
banlanabilirim şimdi huzurla
ne alaka? Ensest ve escinseliggi ciddi ciddi ayni yere mi koyorsunuz??Ensestte rıza varsa peki yaklaşımınız ne olurdu?
Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.arada bir konunuza denk geliyordum ama zor bir süreçten geçiyorsunuz diye yorumlarımı kendime sakladım genelde.
ama bir kez daha görüyorum ki beynimde çalan alarmlar doğruymuş. siz mağduriyetten besleniyorsunuz, mağdur
olmadığınız bir durum yok, hep mağdursunuz en mağdursunuz.
Hayat gerçekten size çok zor olmalı
asil özellikle türkiyede escinselere rahat vermeyen sizin kitleniz, taslamak bizlerde yokdur, rahat ol senHayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
Omuzlarınızın üstünde ne taşıyorsunuz siz acaba ya?Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
Sizi tanımıyorum ama kesin sevilmeyen bi insansınız :) aaa bakıyım evet sevilmiyormuşsunuz kimse tarafından eski konularınızı okudum :) sevilmemek çok acı o yüzden cümlelerimi burada noktalıyorum veAman da aman birileri cinnete mi gelmiş, o minnoş aklıyla insanları aşağılamaya mı çalışıyormuş:) çok bağırınca ya da terbiye seviyesini aşağı çekince çok haklı olacağınıza inanmanız acınası. Çık masaya tepin istersen:)
Lgbt bayrağı direkt sana vermeli yoksa alimallah birilerini parçalayacaksın
Yahu kim kime ne yapıyorsa yapsın, bu kadar stres sinir yapacak birşey yok sayın zorbalar. Gün sizin gününüz. Beni bir salın. Gidin bakın belki yeni linçlik taze konular gelmiştir. Yandınız piştiniz buradaOmuzlarınızın üstünde ne taşıyorsunuz siz acaba ya?
Ne kadar alıngan birisiniz mağdur edebiyatı yapmanızın yanı sıra.
İmdat zorbalığa uğruyorum diye yazan sizsiniz, mağdurum da mağdurum diyen sizsiniz. Kimse sizin boşanmanızı tartışmıyor burada. İyi ki bir onu becermişsiniz. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir dedikleri bu olsa gerek.
kimsenin senin destegine ihtiyaci yok, ama insanlari asaglayip yargilamayin, bu bile yeterAsıl gevşek olan sizsiniz.Destek olacağımı mı saniyorsunuz ?
Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, siz öyle mi düşünüyordunuz yoksa?Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.
Terbiyesiz kadın:)Sizi tanımıyorum ama kesin sevilmeyen bi insansınız :) aaa bakıyım evet sevilmiyormuşsunuz kimse tarafından eski konularınızı okudum :) sevilmemek çok acı o yüzden cümlelerimi burada noktalıyorum ve
çıkıyorum bi daha da size yazmıycam çünkü beni bilimle alt ettiniz, ben kocişimle meyve yiycem. bu işlere de burnumu sokmuycam.
not: bilim para kazandırmıyor abla, sen de bırak bu işleri iki çocuğun varmış gel sen onların geçimini geleceğini düşün bu boş vakitlerinde. Bilim dünyası bi şekilde doldurur boşluğunu
Bende sana son bir mesaj : Senin düsüncen anomaldir ve nefret asla kazanmicakNeyse zorba ve saldırgan kitle size son mesajım. EŞCİNSELLİK ANOMALİDİR VE ÖYLE KALACAKTIR.
Yahu kim kime ne yapıyorsa yapsın, bu kadar stres sinir yapacak birşey yok sayın zorbalar. Gün sizin gününüz. Beni bir salın. Gidin bakın belki yeni linçlik taze konular gelmiştir. Yandınız piştiniz burada
Hunsa konusu ile bu konunun ilgisi yok..Oğlum ya da kızım için hayal ettiğim şey bu değildi tepkisi çok normal.
Ya da bu toplumda o kadar çok problemle karşılaşacaklar ki bunları düşünmek bile anne olarak beni kahrediyor demek de anlaşılır.
Ancak bu yönelim çocuğun elinde değil. Dini bir yorum olarak algılamayın lütfen. Siz mesajınızda referans gösterdiğiniz içün belirtiyorum: İslam fıkhında da hünsa/hermafroditler tanınmaktadır zaten.