17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlum ya da kızım için hayal ettiğim şey bu değildi tepkisi çok normal.

Ya da bu toplumda o kadar çok problemle karşılaşacaklar ki bunları düşünmek bile anne olarak beni kahrediyor demek de anlaşılır.

Ancak bu yönelim çocuğun elinde değil. Dini bir yorum olarak algılamayın lütfen. Siz mesajınızda referans gösterdiğiniz içün belirtiyorum: İslam fıkhında da hünsa/hermafroditler tanınmaktadır zaten.

cinsel olarak mı ilgi duymuyor yoksa hoşlandığı kız mı yok bunu babası ile konuşabilir

Bik bik konuşan sensin.sayisiz makale okudum. Argümanlarının
Ay siz ne kadar boş bi insansınız ya. Boş olmanız kötü değil elbette, çok fazla boş insan var. Siz hem boş hem kötü kalpli hem de hadsizsiniz.

Utanmadan teori tartışamayacak mıyız demişsiniz? Siz bilim insanımısınız acaba? Kimsiniz de hangi bilginizle teori tartışacaksınız. Hala burada insanlar çabalıyor niye biliyor musunuz? Bir insanın bu kadar kara cahil olabileceğini anlayamıyor onlar. Şaka falan sanıyorlar. Olay artık eşcinsellik falan da değil utanmadan bilimden bahsediyorum diyosunuz. Sizin bilimden anladığınız aktarlarda otları karıştıran insanların yaptığı falan sanırım, yoksa iki youtube videousu izleyip bilimden bahsetme cüreti gösteremezdiniz.

merlin umarim ironidir, affet türkcem zayif :-D

arada bir konunuza denk geliyordum ama zor bir süreçten geçiyorsunuz diye yorumlarımı kendime sakladım genelde.
ama bir kez daha görüyorum ki beynimde çalan alarmlar doğruymuş. siz mağduriyetten besleniyorsunuz, mağdur
olmadığınız bir durum yok, hep mağdursunuz en mağdursunuz.
Hayat gerçekten size çok zor olmalı

Üniversite sınavına sebep bunalmış olabilir, daha önce bir kıza ilgi gösterip hayalkırıklığına uğramış olabilir, aseksüel olabilir ... her şey olabilir. Nedense ben okurken çocuğunuz eşcinsel değil ama başka bir durum var gibi içime doğdu. Bir konuşun çocukla eni boyu, nedir durum sorun. Sonra da bir dotora gçsterin belki metabolizması bozuldu?

Aman da aman birileri cinnete mi gelmiş, o minnoş aklıyla insanları aşağılamaya mı çalışıyormuş:) çok bağırınca ya da terbiye seviyesini aşağı çekince çok haklı olacağınıza inanmanız acınası. Teoriler hakkında konuşmayı da sadece bilim adamlarının yaptığı bir iş sanman ayrıca ahmaklık:) Çık masaya tepin istersen:)
Lgbt bayrağı direkt sana vermeli yoksa alimallah birilerini parçalayacaksın

Son düzenleme:
asil zorbalik, insanlarin kendi partnerini secmemesi, toplum baskindan dolayi, aile cevre ve sayre. Homphobik olmak gurur duyulcak birsey deyil

Süpersiniz. Son dönemde, benim de uzulsem mi, gülsem mi diye düşündüğüm bütün saçmasalak düşüncemsileri aynı yazida çok güzel harmanlamissiniz. Zira bu düşünceleri gördükçe ulkemden soğuyorum.

Hayır hayat gayet güzel gidiyor. Eşcinselliği desteklemediğim için hayatımdaki kötü olayları buraya taşıyacak kadar basiret eksikliği yaşamanız sizin tercihiniz:) çok gördüm de böyle zorba bir kitle görmedim. Yakında eşcinselleei desteklemeyenleri bellerine kadar gömüp taşlarsınız siz.

asil özellikle türkiyede escinselere rahat vermeyen sizin kitleniz, taslamak bizlerde yokdur, rahat ol sen

Omuzlarınızın üstünde ne taşıyorsunuz siz acaba ya?
Ne kadar alıngan birisiniz mağdur edebiyatı yapmanızın yanı sıra.
İmdat zorbalığa uğruyorum diye yazan sizsiniz, mağdurum da mağdurum diyen sizsiniz. Kimse sizin boşanmanızı tartışmıyor burada. İyi ki bir onu becermişsiniz. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir dedikleri bu olsa gerek.

Sizi tanımıyorum ama kesin sevilmeyen bi insansınız :) aaa bakıyım evet sevilmiyormuşsunuz kimse tarafından eski konularınızı okudum :) sevilmemek çok acı o yüzden cümlelerimi burada noktalıyorum ve
çıkıyorum bi daha da size yazmıycam çünkü beni bilimle alt ettiniz, ben kocişimle meyve yiycem. bu işlere de burnumu sokmuycam.

not: bilim para kazandırmıyor abla, sen de bırak bu işleri iki çocuğun varmış gel sen onların geçimini geleceğini düşün bu boş vakitlerinde. Bilim dünyası bi şekilde doldurur boşluğunu

Neyse zorba ve saldırgan kitle size son mesajım. EŞCİNSELLİK ANOMALİDİR VE ÖYLE KALACAKTIR.
Yahu kim kime ne yapıyorsa yapsın, bu kadar stres sinir yapacak birşey yok sayın zorbalar. Gün sizin gününüz. Beni bir salın. Gidin bakın belki yeni linçlik taze konular gelmiştir. Yandınız piştiniz burada

Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum, siz öyle mi düşünüyordunuz yoksa?
Ha yok, gerçekten yok rahat olun:)

Terbiyesiz kadın:)

Bende sana son bir mesaj : Senin düsüncen anomaldir ve nefret asla kazanmicak

Hunsa konusu ile bu konunun ilgisi yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…