ben lgbt destekcisiyim, bunun gibi zihniyetler birzaman bana sormustu, esncinsel, trans ve bi deyilsin, neden savunuyorsun sana ne, benim cevabim cünkü ben insanligi savunuyorum. cevabi küffür etti gitti, laf bulamayinca, ben bunlara aciyorumİnsanların cinsel yönelimleri sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? Keşke kurtarabilseydik, kimisi yakılarak öldürüldü kimisi sizin gibilerin baskısına dayanamayıp intihar etti. Size lgbt destekçisi olun demiyorum fakat saygı duymak bu kadar zor olmamalı
Napalim escinsellere peki hadim mi edelim çözümün ne? Sinirlenmeden söyle ama :) banlanmadan üç dkmiz var cabuk.Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
kendini kate willi nin esi saniyor heraldeAbla bizi kendinle karıştırma Allah rızası için
Aşırı bir kibir var sende.
Sen kimsin ya İngiltere Prensesi falan mı?
Klasik Ortadoğulu özentisine o kadar çok yazmışlar ki kendisini herkesten üstte görmeye başlamış. Üzücüüüü.
Öyle deme boşandı o BOŞANDIIII.kendini kate willi nin esi saniyor heralde
evet hemen marcello dan ayrilim evlenmeden, herkesden bir aferim alirmiyim, nedersin :-DÖyle deme boşandı o BOŞANDIIII.
Bizim gibi boşanamayan ezikler onun gibi asla olamayız.
O değil de şu konuda haklısınız.Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
Valla savunucuları bu kadar terbiyesiz olan bir topluma zerre kadar sempati duymam. Çok ciddiyim bu konudan önce gayet nötrdüm. Haklarında yazılar okur, uğradıkları ayrımcılığa üzülürdüm . Ama yok ben bu saldırganlığı, bu kötü kalpliliği, bu korkunçluğu şeriatçılarda bile görmedim. Onlarla bile belli bir seviyede tartışabildim. Ama yok bu insanlar kafa kesen ışidçilerden bile yobaz. Kaç kez tartışmayı bitirmeye çalışsam, çocuklarımdan, anlaşamadığım aikeme kadar o uzun burunlarını uzattılar. Demek ki ellerine biraz güç geçse kendilerini eleltirenlere neler yapacaklar. Evlerden ırak. Bence lgbt temsilcileri bu kadın timine dava açmalı. Safi itibar kaybılar jkbhkngİnsanların cinsel yönelimleri sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? Keşke kurtarabilseydik, kimisi yakılarak öldürüldü kimisi sizin gibilerin baskısına dayanamayıp intihar etti. Size lgbt destekçisi olun demiyorum fakat saygı duymak bu kadar zor olmamalı
Ortadoğulu özentiler mi? Aynaya bak istersenNoldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
Hem evlenmeyi hem boşanmayı bir başarı olarak görmek de, ne bileyim.. hayatta başka kriterleriniz de var mı, evlilik boşanma ve homofobi haricinde?Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
Geldiğimde 38 bildirim vardı hkhgjO değil de şu konuda haklısınız.
Burada herkes işsiz ama siz ya daha bir işsizsiniz ya da uğraştığınız sanat dalı buradaki yorumlara cevap vermek.
Artık kimse sizi alıntılamayınca, ortalık sakinlemeye başlayınca hemen bir yorum ortaya ilgi aramaya başladınız. Bu kadar ilgisiz kaldığınıza inanamıyorum. İnanın bu daha da üzücü.
He he
Baska konularda neler demisim onlari da yaz
pardon ablacim ya sen kendinden mi bahsediyorsun acaba?Valla savunucuları bu kadar terbiyesiz olan bir topluma zerre kadar sempati duymam. Çok ciddiyim bu konudan önce gayet nötrdüm. Haklarında yazılar okur, uğradıkları ayrımcılığa üzülürdüm . Ama yok ben bu saldırganlığı, bu kötü kalpliliği, bu korkunçluğu şeriatçılarda bile görmedim. Onlarla bile belli bir seviyede tartışabildim. Ama yok bu insanlar kafa kesen ışidçilerden bile yobaz. Kaç kez tartışmayı bitirmeye çalışsam, çocuklarımdan, anlaşamadığım aikeme kadar o uzun burunlarını uzattılar. Demek ki ellerine biraz güç geçse kendilerini eleltirenlere neler yapacaklar. Evlerden ırak. Bence lgbt temsilcileri bu kadın timine dava açmalı. Safi itivar kaybılar jkbhkng
Eee tabi insanlar beğenmediğim attığı için, o kadar bildirim alman normaldir.Geldiğimde 38 bildirim vardı hkhgj
ben issiz deylim ama issiz olmak da asalyici birsey deyil, birde kendisinide asagliyor bir yandanO değil de şu konuda haklısınız.
Burada herkes işsiz ama siz ya daha bir işsizsiniz ya da uğraştığınız sanat dalı buradaki yorumlara cevap vermek.
Artık kimse sizi alıntılamayınca, ortalık sakinlemeye başlayınca hemen bir yorum ortaya ilgi aramaya başladınız. Bu kadar ilgisiz kaldığınıza inanamıyorum. İnanın bu daha da üzücü.
bizlere küffür etmek, sana cevablayimHem evlenmeyi hem boşanmayı bir başarı olarak görmek de, ne bileyim.. hayatta başka kriterleriniz de var mı, evlilik boşanma ve homofobi haricinde?
Canlılar genlerini geleceğe aktarmaya odaklı olarak evrimleşir. Çoğalması mümkün olmayan hemcinslerin birbirine aşk duyması mümkün değil. Çünkü aşk dediğimiz şey de evrimin bir ürünüdür. Hedef dişiyi dölleyip varlığı devam ettirmektir. Eşcinselliğin evrime bir katkısı olmadığı için yeri de yoktur. Ama 1900lü yıllardan beri çok yoğun bir lobi çalışmaları var. Hastalık olarak tanınmaması da bu lobinin bir sonucu.
Demek ki kapasiteniz netflix'in eşcinsel temalı dünyasından ibaret. Ee modaya uymak lazım, birbirlerinin bağırsaklarına aşk duyan insanları yüceltmek modaysa siz de en ön sırada olmalısınız tabii.
Abla sana küçük bir bilgi vereyim.. Çok ciddiyim bu konudan önce gayet nötrdüm.
Ee zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları siziEee tabi insanlar beğenmediğim attığı için, o kadar bildirim alman normaldir.
Bu kadar ilgisiz olmana üzüldüm, kızz sen ne zaman ilgi istersen buraya yaz biz sana istediğin ilgiyi veririz
Onların huyudur .. Zamanında savunduklarını, yaptıklarını sonradan başkası yapmış gibi reddederler..Çoban nereye onlar orayapardon ablacim ya sen kendinden mi bahsediyorsun acaba?
ah be ablacim, bizler sosyal medyanin kahramanii demisinde, sen real hayatinda nezaman kahraman oldun, nezaman kendin icin birsey yaptin, nezaman sana farkli gelsede insan insandir dedin. bunlar kahramanlik bize laf atmadan kendini sorgula, ciddi bak kötülüne demiyorumEe zorbalar takımı halaya tutuşmuş başka ne beklenir. Benim sizin çirkin beyinlerinizden çıkan yoz sözlerinize ihtiyacım yok. Ama şu köpükler saça saça sağa sola koşturmanız eğlenceli değil desem yalan olur:) Yalan sosyal medyanın sahte kahramanları sizi