kendi gönülüle daha eyleme gecmeden, kisilasitran insanlar var, almanyada böyle yanievet kendi istiyor öyle olmayı. pedofili olan bir insanda vicdan kırıntısı yoktur. çünkü bu uyuşturucu değil taciz tecavüz etmeden duramasın. bir insan nasıl savunmasız minicik bir bedene dokunur ve buna yönelim der? nasıl bir şerefsizliktir bu? buna iyi niyet diyorsanız lafım yok
Eşcinsellik ile pedofili bir değilKonusmayalim o zaman. Escinselleri de konuşmayalım biri tü kaka diosa öyledir deyip gecelim o zaman.
deyil tabiki, saten böyle birsey kimse demedi.Eşcinsellik ile pedofili bir değil
Yapma Allah aşkına çarpıtma konuyu
Buna duyar kasmak için ne yapacağınızı şaşırdınız. Pedofili normal değildir iyi niyeti de yoktur suçtur. Aklından geçiren niyetini gerçekleştirmek için fırsat kollar.Dogustan gelmiyo mu bu hissiyat adamlarin ne suçu var diyorum kendi mi istiyor oyle olmayi diyorum. Eyleme dokmedikce napsin kendini mi öldürsün çözüm ne diyorum.
Sen de pedofili dogabilirdin nasi engel oldun bu ihtimale?
Summer haklısın hayatım, gecikmeli de olsa geldim, önümde bir şikayet raporu listesi var ki görsen, hepsi bu konuyla alakalı
Bakın yine kavramlar karıştı çünkü bıçak sırtı bir konu bu.evet kendi istiyor öyle olmayı. pedofili olan bir insanda vicdan kırıntısı yoktur. çünkü bu uyuşturucu değil taciz tecavüz etmeden duramasın. bir insan nasıl savunmasız minicik bir bedene dokunur ve buna yönelim der? nasıl bir şerefsizliktir bu? buna iyi niyet diyorsanız lafım yok
Yok yapmiycam, yanlis mi anladim diye geri gittim, ortadan daldim cunkuEyleme dokmeyenler kendini tedavi etmeye calisanlar ne yapsin diyorum????
Birazdan beni cocuk tecavuzcusu şakşakçısi yapacaksiniz korkulur sizden ha
Diyor olabilir miyim sence :) pedofili demek bebege tecavuz eden demek diil ki oyle bi eğilimi var demek bunu aglaya aglaya kendimi öldürmemek icin zor tutuyorum diye itiraf edenler oluyor. Ve tutuyo bu insanlar kendilerini bi sekilde. Tutuyosa iyi niyetli diyorum.evet kendi istiyor öyle olmayı. pedofili olan bir insanda vicdan kırıntısı yoktur. çünkü bu uyuşturucu değil taciz tecavüz etmeden duramasın. bir insan nasıl savunmasız minicik bir bedene dokunur ve buna yönelim der? nasıl bir şerefsizliktir bu? buna iyi niyet diyorsanız lafım yok
Alnıma yapıştırıp gezcem ya sağol, bütüüün dile getirmek istediklerimizi dile getirmişsinyani vaktim yok yazip simdi size tas atmayayim dedim sadece okuyup geciyordum ama siz saka misiniz?
hayatinizda siktir boktan ucuncu sinif romanlar haric kitap okumadiginiza eminim, internetin pis cukurlarindaki blog yazilarini sanki bilimsel makaleymis gibi benimseyip savunmaya calisiyorsunuz. ve siz bunu her zaman yapiyorsunuz. her zaman tepki cekecegini bildiginiz sacma sapan goruslerinizi cok uc bir dille yazip insanlari kiskirtiyorsunuz. kendinizi burada insanlar size cevap veriyor diye onemsiyorsunuz cunku ilgiye cok muhtacsiniz. anlamaya calisiyorum ama anlayamam maalesef hayatimin hicbir doneminde boyle zavalli olmadim.
insanlari asagilamadan once kendi halinize bir bakin rica ederim, bilimden uzak seyler konusup sonra sanki kendiniz yayinlanmis makaleleri olan (hava atayim benim var 3 tane) bir ust akilmissiniz gibi yaziyorsunuz lobi bilmem ne. siz duzgunce konusmayi bilmiyorsunuz, hassas konularda igrenclik yapiyorsunuz ve sizinle herkes seviyeli tartissin istiyorsunuz. siz seviyeli olun herkes olsun ama cop tenekesi gibi ses cikariyorsunuz sadece.
hayatini belli bir cevrede gecirmis, dunyaya acilmamis, kucuk dunyasinda kendi dogrulariyla yasayan ve insanlarla karsit gorusleri konusabilecegi tek yer internet oldugu icin cok saygisiz davranmayi bile kendine hak goren cok cahil birisiniz. dunyaniz o kadar kucuk ki insanlarin soyledigi her seyi ozel hayatinizla bagdastiriyorsunuz. 4 yildir bu forumda yazdigim en saygisiz mesaji size yaziyorum.
almanya’daki durum hakkında bilgim yok yorum yapamıyorum, türkiye’deki duruma fazlasıyla hakimim sadece. buna dayanarak hiçbir pedofili insana saygım yok, olamaz dakendi gönülüle daha eyleme gecmeden, kisilasitran insanlar var, almanyada böyle yani
Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
kusura bakmayın bir insanın bir yavruya veya hayvana karşı cinsel dürtü besleyebilmesini mantığıma oturtamıyorum benDiyor olabilir miyim sence :) pedofili demek bebege tecavuz eden demek diil ki oyle bi eğilimi var demek bunu aglaya aglaya kendimi öldürmemek icin zor tutuyorum diye itiraf edenler oluyor. Ve tutuyo bu insanlar kendilerini bi sekilde. Tutuyosa iyi niyetli diyorum.
Öyle bir yazıyor ki sanırsın kendisi Ortadoğuda değil de Avrupa'da kraliyet sarayında yaşıyor. Egosu bildiğin bu yani ve ilgiye aşırı aç, muhtaç.Önce kendinize, buradaki üslubunuza, sonra yaptığınız eş seçimine, sonra da o eşi çekmenize göz yuman, boşanmamanız için kendini paralayan ailenize ve çevrenize bakarsanız asıl orta doğuluyu görebilirsiniz
Sanırsın medeniyetin göbeğinde yaşıyor.
İnsan, her bir diğerinin üzüntü ve sevinçleri ile örülüdür.yani bazen anlamıyorum
evimde şiddet görmüyorum
kocamdan harçlık almıyorum (yok gerçi )
çocuğum eşcinsel biseksüel vs değil
veya hırsız arsız tecavüzcü değil
mobbinge uğramıyorum
abimden babamdan kocamdan dayak yemiyorum
aldatılmıyorum
kimsenin tacizine tecavüzüne takibine maruz kalmıyorum
yine de bu konular bunları yaşayanlardan çok bana dokunuyor
kanıma dokunuyor bunların bir İNSANın yaşaması
delim miyim neyim burda parmaklarımı yoruyorum ya
gidem de çay içem bari(türkçe yazmayı biliyorum üşengecim sadece)