17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani bazen anlamıyorum
evimde şiddet görmüyorum
kocamdan harçlık almıyorum (yok gerçi )
çocuğum eşcinsel biseksüel vs değil
veya hırsız arsız tecavüzcü değil
mobbinge uğramıyorum
abimden babamdan kocamdan dayak yemiyorum
aldatılmıyorum
kimsenin tacizine tecavüzüne takibine maruz kalmıyorum
yine de bu konular bunları yaşayanlardan çok bana dokunuyor
kanıma dokunuyor bunların bir İNSANın yaşaması
delim miyim neyim burda parmaklarımı yoruyorum ya
gidem de çay içem bari(türkçe yazmayı biliyorum üşengecim sadece)

kendi gönülüle daha eyleme gecmeden, kisilasitran insanlar var, almanyada böyle yani

Dogustan gelmiyo mu bu hissiyat adamlarin ne suçu var diyorum kendi mi istiyor oyle olmayi diyorum. Eyleme dokmedikce napsin kendini mi öldürsün çözüm ne diyorum.
Sen de pedofili dogabilirdin nasi engel oldun bu ihtimale?
Buna duyar kasmak için ne yapacağınızı şaşırdınız. Pedofili normal değildir iyi niyeti de yoktur suçtur. Aklından geçiren niyetini gerçekleştirmek için fırsat kollar.

Bakın yine kavramlar karıştı çünkü bıçak sırtı bir konu bu.
Pedofili bir hastalıktır, eyleme dökülmesi elbette ki suçtur.
Psikopati de hastalık, bu dürtüyle gerçekleştirdiği her şey suçtur, onun gibi.

Pedofilinin bu konuda ne işi var onu bile anlamadım, gerçi kim anladı ya zaten bir ben eksik kaldım sanki...

Diyor olabilir miyim sence :) pedofili demek bebege tecavuz eden demek diil ki oyle bi eğilimi var demek bunu aglaya aglaya kendimi öldürmemek icin zor tutuyorum diye itiraf edenler oluyor. Ve tutuyo bu insanlar kendilerini bi sekilde. Tutuyosa iyi niyetli diyorum.

Alnıma yapıştırıp gezcem ya sağol, bütüüün dile getirmek istediklerimizi dile getirmişsin

Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)

Önce kendinize, buradaki üslubunuza, sonra yaptığınız eş seçimine, sonra da o eşi çekmenize göz yuman, boşanmamanız için kendini paralayan ailenize ve çevrenize bakarsanız asıl orta doğuluyu görebilirsiniz
Sanırsın medeniyetin göbeğinde yaşıyor.

kusura bakmayın bir insanın bir yavruya veya hayvana karşı cinsel dürtü besleyebilmesini mantığıma oturtamıyorum ben

Öyle bir yazıyor ki sanırsın kendisi Ortadoğuda değil de Avrupa'da kraliyet sarayında yaşıyor. Egosu bildiğin bu yani ve ilgiye aşırı aç, muhtaç.

Konu cirkin yerlere gitmis basini okudum sonunda kotu konulardan bahsedilmis. Ben de anneyim basimiza gelebilecek seyler bunlar. Toplum resmen irinini akitiyo son 10 yildir sonumuz hayir olsun. Bugun sosyal medyadan gordum 18 yasindaki kiz 44 yasindaki adamla evlenmis. Arada nikah olunca kabul edecegiz hemcinsinden hoslanan genci lincleyecek miyiz? Bilemiyorum netflixte modern family var herkes okur diye oneri veriyorum adamlarin isleri tikir tikir biz 3 gunluk dunyada eziyete gelmisiz gibi

İnsan, her bir diğerinin üzüntü ve sevinçleri ile örülüdür.
Hatta arttırıyor, her canlıyı buna dahil ediyorum.
Ama dediğim gibi insan...

şu hayatta pedofiliyi yönelim olarak tanımlayan insanları da gördüm ya, sinirden elim ayağım titriyor. yahu hiç mi kendi çocuklarınızı düşünmüyorsunuz? kendi başınıza gelse tutamamıştır kendini onun da yönelimi bu mu diyeceksiniz?

Öncelikle konuyu kapatmakla başlayalım çünkü birbirinizin özel hayatları, LGBT Pedofili kıyaslamaları, Ortadoğu, başka ne yazıldı bilmiyorum da Orta Çağ dönemine de gittiniz mi?

Bu yazışmaların konu sahibesine ne gibi faydası oldu merak etmiyorum, her zaman ki KK Klasiği diyeceğim sadece, yazan herkes masum ve mağdur, zalimin teki gelir perdeyi kapatır, cımbızı basar konularından biri oldu.

Prostat??? Bayrak??? Siyaset
Suyun kaldırma kuvvetinden ve Evrim teorisinden de bahsetmiş olma ihtimaliniz var mı doğru söyleyin?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…