17 yasindaki oglum kizlara ilgi duyamiyorum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pedofili de tedavi edilemez escinsellik de. Eşcinsel diye birini suclayamiosak pedofiliyi de eyleme döndürmedigi sürece suclayamayiz aslinda o da öyle doğmus cok mu memnun sapık olmaktan acaba. Her durumda karsidakinin rizasina bakilmali. Escinsellikte alan razi veren razi o yuzden bisey diyemez kimse. Ama digerinde cocugun rizasi soz konusu olamaz.

Pedofili de tedavi edilemez escinsellik de. Eşcinsel diye birini suclayamiosak pedofiliyi de eyleme döndürmedigi sürece suclayamayiz aslinda o da öyle doğmus cok mu memnun sapık olmaktan acaba. Her durumda karsidakinin rizasina bakilmali. Escinsellikte alan razi veren razi o yuzden bisey diyemez kimse. Ama digerinde cocugun rizasi soz konusu olamaz.
kusura bakma ama ikisini ayni yere koymak cok sacma.

Hey allahım yarabbim biri bitiyor biri başlıyor

Ne rızası ya hayter delircem.haa

3 Yaşında ağzında emzik gicinda bezle
Tecavüz edip çöpe dağa bayıra atıyorlar çocukları

Ne.rizasi ya me.rizasi

kusura bakma ama ikisini ayni yere koymak cok sacma.
Ayni yerde degil zaten. Ama pedofili olan biri de tercihi pedofili olmak olduğu icin oyle doğmuyor. Özel bi çaba mi lazim cocuklardan hoslanmak icin doğuştan geliyor işte o sapkın zihniyeti. Eyleme dondurmuosa sorun yok. Anladığımiz an onlari da öldürelim o zaman baska türlü nasi aticaz icinden. Kuru kuru bileniyorsunuz çözüm söyleyin o zaman.

Ayni yerde degil zaten. Ama pedofili olan biri de tercihi pedofili olmak olduğu icin oyle doğmuyor. Özel bi çaba mi lazim cocuklardan hoslanmak icin doğuştan geliyor işte o sapkın zihniyeti. Eyleme dondurmuosa sorun yok. Anladığımiz an onlari da öldürelim o zaman baska türlü nasi aticaz icinden. Kuru kuru bileniyorsunuz çözüm söyleyin o zaman.
bakin ben burda aktivistlik yapiyorum ve gazeteci bir arkadasim bir pedofil bireyle reportac yapti ve pedofiler tedavilerini aksatmamlari lazim, ilac lar ve sayre. kendilerinin isteklerini ilaclara öldürebiliyorlar, halen kendilerini kisilastircan bile var

kızlar ciddi soruyorum
neden kavga edıyorsunuz ?

bazı konular tartısmaya kapalıdır uzman doktorların bıle bu kadar net konustugunu gormedım
inanc dın vatan bayrak konularını katmayın

bırının kızına, komsunun ordegıne,magazadakı cansız mankene,evdekı dabacanaya, kendı öz erkek yegenıne tecavuz eden heteroları dusunursek... tum erkekler cok saglılklı tum kadınlar cok saglıklı hersey yolunda 1 avuc cınsel acıdan ne hıssettıgınden emın olamayan ınsanlar dunyayı bozmuyor sakin ...onlara gelene kadar...

cıft cınsıyetlı doganlar var ,erkek dogan askere gıden ama aslında regl olan erkekler var uzak degıl ınternet sayesınde herseye ulasabılıyoruz o ınsanlar sandıgınızdan daha fazlalar hayatlarını anlatıyorlar

ha dersenız kı neye yanastıgı ne yaptıgı bellı degıl toplumun ahlakını bozan davranısları var bazı ınsanların dersenız evet o bazı ınsanlar cınsıyet kımlık farketmeksızın dunyanın heryerlerınde varlar sapıklık sapkınlık konusundan farklı ...sırf merak ıcın evdekı karısını bırakıp travestıye gıden bır adam yok ortada konuları bırbırıne karıstırmamak lazım

konu sahıbının cocugu kendısını sorguluyor suan kendısını ararken bunu bahane edıp sacmalıklardan secmeceler yapmıyor , konu sahıbı anne olarak dogrusunu yapıp once uzmana gıdecek ne sorması gerektıgı soruları nasıl soracagı bıle onemlı hassas konular lappadanak mevzuya dalınmaz oyle . aferım cocuga annesıyle paylasmıs kac kısı bunu soyleyebılır paravan evlılık yapan bınlerce kısı var cocuk annesıne durustce gelmıs soylemıs anlamlandırmaya calısmıs annesı o guvenı vermıs bunu gormuyorsunuz hıc

pedofil karsi daki insanin rizasi olmadan yapan ve karsidaki üstelik resit deyil, escinsellikse iki resit insanin cinselik yasamasi ve birbrini sevmesi

Ya şuan pek anlayamadım nasıl yani direk size ben kızlara karşı ilgi duymuyorum mu dedi?? Bir de bu sosyal medya çocukların bu tür davranışlarda bulunmasında etkili olabiliyor.. Sırf dikkat çekmek için gündem yaratmak için de böyle birşey demiş olabilir.. Bana çok normal ve gerçekçi gelmedi size bu şekilde demesi.. Biraz bekleyin bence bu konuyu sürekli gündeme getirmeden takipte kalın.. Şayet öyle bir durum varsa o zaman birşeyler düşünebilirsiniz.. Eğer ki gerçekse de evet üzücü bir durum ama dünyanın sonu değil.. Ama yine de bana gerçek gibi gelmedi..Çocuğa çaktırmadan bir uzmandan yardım almak en doğrusu

bakin ben burda aktivistlik yapiyorum ve gazeteci bir arkadasim bir pedofil bireyle reportac yapti ve pedofiler tedavilerini aksatmamlari lazim, ilac lar ve sayre. kendilerinin isteklerini ilaclara öldürebiliyorlar, halen kendilerini kisilastircan bile var
Tamam iyi niyetli pedofililer de var iste onlari da topluma kazandirabiliolar neticede. Ben objektif olmaya calisiorum ölsün mü bu insanlar ya da hapis mi edelim yani illaki toplumsal bi çözüm bulunabilir eyleme dökmuolarsa suc degil diyorum.

Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
İnsanların cinsel yönelimleri sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? Keşke kurtarabilseydik, kimisi yakılarak öldürüldü kimisi sizin gibilerin baskısına dayanamayıp intihar etti. Size lgbt destekçisi olun demiyorum fakat saygı duymak bu kadar zor olmamalı

Hele bu ülkede çocuk gelin kavramı varken, bir çocuğun dünya getirdiği bebeğin babası için tüm sülalesindeki erkeklerin dnası alınırken, binlerce kadın kumasıyla yaşarken onlar normal, eşcinsellik anormal!
Millette ahlak adına bir şey yok ama hangi cinsel organla ilişki yaşama isteğine karar vermesi hastalık!
Sanki onlara giren çıkan var...
Imza atmak istiyorum ülen 😆

Noldu kurtardınız mı eşcinselleri? Şurada evde kalmaktan kafayı kırmış ortadoğulu özentilere ne çok yazmaya çalışmışım yahu:) Allahın işsizleri (ben dahil)
Abla bizi kendinle karıştırma Allah rızası için 😂
Aşırı bir kibir var sende.
Sen kimsin ya İngiltere Prensesi falan mı?
Klasik Ortadoğulu özentisine o kadar çok yazmışlar ki kendisini herkesten üstte görmeye başlamış. Üzücüüüü.
Şu eşcinselliği falan bırak, senin bu kinini ve kibrini temizlesek ülkemiz çağ atlar çağ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X