Birazda genel olarak cocuklar ile erken yastan itibaren ask, sevgi üzerine konusulsa. Cinsellik üzerine konusulsa. Bunlarin tabu olmadigi, hatta olmasi gerektigi. Cocuklara sadece evlenirken evden ayrilmak degilde, kendi isleri paralari oldugunda ayirabilcekleri anlatilsa. Okullarda cinsellik üzerine ders verilse, hormonlar nedir? kadin vücüdü, erkek vücüdü, bulasici hastaliklar,..
Bu tür konular hiç konusulmuyor. Sorun sadece cocuklarina sevgi felan vermek degil. Elbette ebeveyn olmaliyiz, ama ayni zamanda arkadasta olmaliyiz. Cocuk tüm duygularini açabilmeli. Burda konular var "oglumun, kizim cep telefonunda mesajlar gördüm,..". Eh hepimiz tabiki gizli sakli seylerde yaptik, ama ergen cocugu iliski yasiyor diye sasirmak, küsmek çok kötü seyler.
Toplum olarak bunu asabilseydik keske. Ask ve sevgi siradanlasirsa, gençler biraz daha kendine yönelirler.
bizim ülkede yok bu ama yabancı ülkelerde bildiğim kadarıyla eğitimi veriliyor
bizim ülkemizde sex cinsellik tabu olduğu için de bundan sonra olamayacağını düşünüyorum
kız ilişkiye giriyor hamile kalıyor neden korunmadan haberi yok , daha bu kız vücudunu bilmiyor, korunmayı bilsin,
onun dışında aileler cinselliği kötü ayıp bir şey diye lanse ediyor, kadınlar ilk geceden korkutuluyor cinsellik bölümünde vajinismus konuları geçiyor
kadın erkek farketmez cinsel hastalıklardan bi haber
ben twitterda bi doktorun tweetlerini okumuştum
evde oturuyorlarmış cinsel hastalıklarla alakalı bi reklam mı ne geçmiş,kadının babası kapatmış,bu kadın bi doktor insan anatomisini hepimizden iyi biliyor ve baba kanal değiştirmiş
cinselliği ayıp bir şey görüp konuşmamak daha da sorunlara yol açıyor
kadın anlatıyor ülkenin bu yaklaşımını
evlilikten önce cinsel ilişkiye gir ya da girme bu senin kararın ama bu konuda bilgili olmak her şeyden önce çok önemli
sanırım onedio olmalı kullanıcının annesi ve teyzesi rahim kanseriymiş,ve hpv bulaşarak olmuş
toplumda en sinir olduğum şey gözü kapalı evlendirmek gibi bi durum var işte kızımızın daha önce tuttuğu bi erkek eli yok şeklinde sinir olurum ya tamam senin kızın öylede evlendirdiğin adam neyin necisi,daha önce kimlerle birlikte oldu ataerkil toplum sayesinde bu konularda baya serbestler hani bir şey bulaşsa yazık değil mi kızına, hpv aşısından bi haber toplum var,cinsellikten bi haber bi toplum var