17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet o da uğraş veriyor zaten. Benden çok hatta diyebilirim. Bunları belirtmem gerektiğini bilemedim.
Yani anlattiginiza göre onceleri sertlesme sorunu yokmus. Sertlestigindede sknti yasamissiniz. Vajinal jellerden kullandinizmi sertlesme olursa birliktelik acisindan caninizda yanmaz hem.

İlk gecemizde her şey iyi gibi gidiyordu, sonra eşim erken boşalmak istemediği için geciktiricili prezervatif takmış ve de yanlış şekilde, sertleşmeden önce takmış acemilikten dolayı. Bir daha da sertleşemedi o gece. Öylece uyuduk ve ben çok hayallırıklığına uğradığım için hep ağladım, sebebi de eşimin tekrar denemek yerine uyumasıydı. Sonraki gece yatağa ondan daha erken gittim göz bandım da vardı, geldi yanıma uyumaya. Biz daha iki günlük evliyiz ne uyuması bu dedim, göz bandını takmışsın vs dedi. Ben de çıkar o zaman dedim. Açıkçasını söyleyeyim ilişkiyi başlatmak bana asla çekici gelen bir şey değil ve eşimle evlenince anladım ki ben sapık, abaza erkeklerden hoşlanıyormuşum ve eşimin aşırı anlayışlı olmasından dolayı bana yaklaşmaması iyice beni körükledi sabaha kadar ağladım. Sonra her sabah başarısız denemeler.. ben öylece yatıyordum moral bozukluğundan, o da her seferinde bi görev gibi bi şeyler yapmaya çalışıyordu ama sertleşme yok. Öncesinde böyle bir sorunu yokmuş. Neyse en son mavi haplardan aldı sertleşti tamam güzel. Bu kez deliği bulamadı. Bir türlü içime giremedi ve benim canım inanılmaz yandı. Birkaç gün böyle sürdü. Hem canım inanılmaz yanıyor ama tamamen boşa, çünkü hala birleşme yok. Sonra ben foto vs baktım ve kendim yoklayarak anladım ki zaten en baştan yanlış yere girmeye çalışmış. Hala vajina ama alt kısma doğru baskı yaptığından hem girmiyor hem orası korkunç acıyor. Benim yönlendirdiğim yere parmağını biraz soktu ve azcık bile acı yoktu. Yani doğru yeri o zaman bulabildi. Ama yine birlikte olamadık bir türlü çünkü penisi asla içime giremiyor. Tam girecekken aşağı doğru kayıyor çünkü biraz aşağı doğru eğrilik var penisinde. Aşırı bir eğrilik değil ama bir türlü birlikte olamadık ve ben o kadar ateşli bi kadınken bütün isteğimi kaybettim. Cinsellikten inanılmaz soğudum sadece ev arkadaşı olduk artık eşimle. Geziyor tozuyor yemek yiyor çamaşır yıkıyor evi topluyor bi şeyler izliyor yatıyoruz. Bir süre böyleydik hazır olmam için. En son dün deneme yaptık ve eşim yine sertleşemedi. Ve sevişirken çok beceriksiz davranması da beni çileden çıkarıyor. Mesela on kere vajinamın yerini öğretmişim gidiyor yine yanlış yerle uğraşıyor boş yere canımı yakıyor. Aramızda ten uyumunun olmadığını hissediyorum artık. Çünkü en ufak bir isteğim gelmiyor ona karşı. Öpmek bile içimden gelmiyor çünkü eşimin heyecanını beni arzuladığını hissedemiyorum. O kadar iç çamaşırları aldım giyiyorum ama hepsi boşuna. Eşimin beni istediğini hissetmiyorum. Ölü diriltecek çamaşırlar giyiyorum adamda tık yok. Şöyle bi bakıp güzel olmuş falan diyor. Görüp de etkilenip hadi yatağa gidelim yok. Hiçbir şey yok. Aşırı bunaldım mahvolmuş durumdayım belki 15 günde hiç ağlamadığım kadar ağladım. Böyle evlilik sürer mi? Ben bu adamı ve en önemlisi de kendimi nasıl isteklendirebilirim?
Biraz sakin olmaya çalışın. Kafamızda hep ilk gece olmadı ertesi gün kesin olmalı gibi bir düşünce var. Onu silip atın. Beklentiniz bu yönde değildi belki evet ama ilk muhteşem gidip sonradan eşiniz arzulamayacakti belki. Bir de erkek de bunu sorun haline getirdiği için uzaklaşıyor ve kaçıyor olabilir. Biraz oluruna bırakın hatta bunu ona da yansıtın acelemiz yok ne zaman istersek yaparız deyin. O da kafa olarak rahat olsun baskı hissetmesin. İlerde acemilik bitip isler yoluna girince düzelebilir. Ama baktınız beraber olduğunuz halde hala istekler kalmadı. O zaman bi çözüm yolu düşünürsünüz çocuk olmadan.

Yani anlattiginiza göre onceleri sertlesme sorunu yokmus. Sertlestigindede sknti yasamissiniz. Vajinal jellerden kullandinizmi sertlesme olursa birliktelik acisindan caninizda yanmaz hem.
Kayganlaştırıcı kullandık. Olmadı. Sebep yanlış yerdi başta. Sonra doğru yer bulundu yine olmadı. Tam içime girebilecekken yumuşamalar vs başladı, ya da tam içime girevek gibi oluyor penisi aşağı doğru kayıyor. Bir türlü yaşayamadık.

Biraz sakin olmaya çalışın. Kafamızda hep ilk gece olmadı ertesi gün kesin olmalı gibi bir düşünce var. Onu silip atın. Beklentiniz bu yönde değildi belki evet ama ilk muhteşem gidip sonradan eşiniz arzulamayacakti belki. Bir de erkek de bunu sorun haline getirdiği için uzaklaşıyor ve kaçıyor olabilir. Biraz oluruna bırakın hatta bunu ona da yansıtın acelemiz yok ne zaman istersek yaparız deyin. O da kafa olarak rahat olsun baskı hissetmesin. İlerde acemilik bitip isler yoluna girince düzelebilir. Ama baktınız beraber olduğunuz halde hala istekler kalmadı. O zaman bi çözüm yolu düşünürsünüz çocuk olmadan.
Teşekkür ederim, bu şekilde yapmaya çalışacağım

Kayganlaştırıcı kullandık. Olmadı. Sebep yanlış yerdi başta. Sonra doğru yer bulundu yine olmadı. Tam içime girebilecekken yumuşamalar vs başladı, ya da tam içime girevek gibi oluyor penisi aşağı doğru kayıyor. Bir türlü yaşayamadık.
Tam olarak sertlesme olmadigi için oluyor bu durum. Sen bisey yokmus gibi davran bundan sonra aglama moralini bozma esinde stres yapmasin. Belki geçici bi durumdur.

bu konu fake gibi geldi

madem cinsellik sizin için bu kadar önemli bilinçli tüketici olun, denemeden almayın şu adamları onu da mı biz söyleyelim
Nişanlıyken yakınlaşmalarımız oldu, özellikle ilk yakınlaşma çok ateşliydi. Hep sertleştiğini de hissediyordum. Ne olduysa evlendikten sonra oldu ikimize de.

Tam olarak sertlesme olmadigi için oluyor bu durum. Sen bisey yokmus gibi davran bundan sonra aglama moralini bozma esinde stres yapmasin. Belki geçici bi durumdur.
Denemeye çalışacağım ve kendimi başka şeylerle meşgul etmeye. Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal aldı çünkü.

Ilk gece olmadi diye aglayip strese girmenin anlamı yok.
Yataga girdiğimde esim goz bandini takip uyumussa ben de ilişmem yani.
Belli ki bayağı elini ayağına dolaştırmışsınız. Belki bir destek alabilir esiniz. Sertlesme problemi (daha öncesinde de) varmis gibi durmuyor.

İkinizin ilk gerçek deneyimi, erkekler tecrübesiz olduğunda erken boşalma, sertleşme sorunları olabiliyor, bir de ilk birleşmede biraz zorlama gerekiyor, hem vajina dar hem kızlık zarı vs. bence ikinizde de sorun yok sadece bu durumu çok büyütüp görev haline getirmiş olmanız akışına bırakın ovulasyon döneminde cinsel isteğin artar o zamana kadar erkeğe başarısızlık hissini vermeyin belki bir ön sevişme ile ya da sadece açık yazacağım ama birbirinizi tatmin edebilirsiniz, zamanla tam birleşme olacaktır

Öncelikle mutlaka penetrasyon olmalı fikrinden uzaklaşın. Eşinizi seviyorsanız sarılıp oturmak beraber vakit geçirmek küçük cilveler ve oyunlarla başlayın. Sizden çok o üzülüyordur ve ağlayıp vahlanmak hiçbir zaman durumu düzeltmez. Başka şekilde tatmin olun bir süre. Elle oralla falan ay hiç hoşlanmıyorum söylemekten ama meşhur sürtünme bile olur. Maksat birbirinize olan tutkunuz yerine gelsin. Sizin için sıkıntı değilse beraber erotik şeyler izlemek de olabilir. Hatta kamasutra videoları var değişik pozisyonları öğreten onları izleyip metot deneyebilirsiniz. Kontrolun sizde oldugu pozisyonlarda birleşmek daha kolay olur tabii ama elinizle siz yerleştireceksiniz. Ama bunlar sonraki iş. En önemli konu birbirinize tutkunuzu yeniden alevlendirmek. Bence hazırlanıp seksi kıyafetler giymeyi de bırakın bir süre. Doğal halinizle plansız programsız doğaclama ilerleyin. Hazırlanmaniz da eşinizi strese sokacaktir. Daha çok yenisiniz ve tecrübesizsiniz zamanla aşacaksınız umarım. He bunlara rağmen hala olmuyorsa eşinizi kulağından tuttuğunuz gibi doktora götürün fiziksel bir sıkıntı varsa çözülür.

Madem üsttesin sen hallet çok istiyorsan sen dene de öğret adamı bulamadı yapamadı diye suçlamak çözüm değil. Ayrıca daha 17 gün olmuş şimdiden umutsuzsun mutsuzsun. Senelerce vajinismusla uğraştım ben bile bu kadar ağlamamışımdır.

Üstteyken ilişkiyi denemedik, ön sevişmede genelde üstteyim
İyi de elinizle destek yapıp siz sokun, ya da üste çıkın. İki kişi bir deliği bulamamak da garip

Deliği bulamamak biraz garip geliyor ama KK'de de ilk gece, erkeklerin nereye girmeleri gerektiğini bilmedikleri konular var. Halbuki biraz okuyarak, anatomi bakarak, biraz cinsel ilişki videoları izleyerek öğrenilebilir ve bilinçlenilebilir. Vajeni değil de idrar deliğini zorlayanlar bile var. Aslında yeni evleneceklere yakınları bazı önerilerde bulunurlar ama bu evlilik ilginç vajen deliği bile bulunamamış. K Kkedi kendisi eliyle yönlendirebilirdi.

Erkeğin stresi artık sertleşme problemine yol açmış gibi gözüküyor. K Kkedi 'nin yapabileceği şey, üstte kendisinin ilişkiye girmesi ki bir çok üye bunu önermiş. Kalkmış ve deliğe yönlenmiş bir penis, anatomisi eğri veya aşağı doğru olsa da o deliğe girer. Belki o anda kadın da kendini sıkıyor ve vajinusmus tablosu oluşturuyor olabilir.

Çözülebilecek bir sorun yüzünden boşanmanın konuşulması çok gereksiz ve anlamsız. Son olarak erkek kendi öz güveni yerine gelene kadar bir şekilde eliyle ağzıyla tatmin yokuna gitsin. K Kkedi ilişkide siz üstte olun, hem kolay hem de kontrol sizde olur. Hafif öne eğilerek klitorisinizi penis köküne değdirerek git gel yaparsınız, orgazm da olursunuz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X