17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gidişle doktor yolu şart gibi görünüyor maalesef. Şu anda benim için en büyük sorunsa cinselliğin artık işkence haline gelmesi..
Sizin baskin karakteriniz onda yetersizlik endisesi yaratiyordur ve kendisini geri cekiyordur, cok cabuk pes etmissiniz, biraz sakinlesip siz yonlendirin bi süre, siz ustte olun. Yuzlerce pozisyon var.

Sizin baskin karakteriniz onda yetersizlik endisesi yaratiyordur ve kendisini geri cekiyordur, cok cabuk pes etmissiniz, biraz sakinlesip siz yonlendirin bi süre, siz ustte olun. Yuzlerce pozisyon var.
Sertleşme de yok artık. Yönlendiremiyorum da. Benim de isteğim gitti. Benim isteksiz oluşumdan dolayı ona da bahane oldu benden etkilenmemek için. Nereye kadar nasıl böyle gidecek bilmiyorum

Adama travma yaşatmışsınız resmen. İlk geceden beri ağlayıp zırlamak nedir ya? 🤦🏻‍♀️
Özel olarak böyle kötü mü yetiştirildiniz yoksa doğuştan mı? Sizce keyfimden mi ağladım bi de zırlamak diyorsunuz adına. Zaten kötü durumda olan bi insana karşı bu tavrın öfkenin sebebi nedir?

Ayy tam bir pillow princess.. Çok ateşli olsaydınız eşiniz zaten sertleşirdi :) Hadi sertleşmiyor, arzuladığınız o sapıklığı o abazalığı, dizlerinizin üzerine çökerek, eşinizi orallerle sevişmeye hazırlasaydınız ya bayan alevvv
Yazımın sonunda artık isteksiz olduğumu yazmışım, dizlerimin üstüne de çöktüm, yatakta yanımızda mıydınız acaba kendi kendinize fikir üretirken:) karşı taraf istekli olmayınca ateş mateş yok aksine buz gibi oldum diyorum ve en çok yakındığım şey de bu

çok ateşli bir kadınsiniz ama ilişkiyi başlatmayı sevmiyorsunuz, abaza seviyorsunuz ama gidip tecrübesiz biriyle evlenmissiniz, adam her şeye ragmen çabalıyor ama muhtemelen yetersiz hissettirdiniz ki artık bir de sertleşme probleminiz var. adam daha önce sevismemisse bilmemesi normal, kaldi ki başta siz de bilmiyordunuz ki yanlış yere denediğini sonrada. anladiniz. kiyafet giyip yatmakla olmuyor, bi zahmet üste çıkın
Çok ateşli kadın ama kan verir gibi dümdüz yatıyor ,ilişki başlatmiyor, adamı yatağa tahrik ederek değil ağlayarak çekiyor .
İlginç bir vaka..
Ama ben konu sahibini anladım. Gerçekten yaşamayan, tanık olmayan bilmez iktidarsız insan ne demek...
Her iki taraf için de çok uzucu .
Konu sahibi, adam mavi haplandigi bir gün sandalyeye otursun, sen de adamın üstüne otur. Elinle kendin belirle deliği, giris olacağını düşünüyorum bu haldeyken . Hem yüzyüze baktığınız için romantik bir tarafı da var,hem ipler senin elinde olur..
Belki git gel yeri öğrendikten sonra artık bu problemi asar....
Bu arada mavi hap dediğin adamı kalpten goturebilir. Doktora gitmeli çözüm için

Çok ateşli kadın ama kan verir gibi dümdüz yatıyor ,ilişki başlatmiyor, adamı yatağa tahrik ederek değil ağlayarak çekiyor .
İlginç bir vaka..
Ama ben konu sahibini anladım. Gerçekten yaşamayan, tanık olmayan bilmez iktidarsız insan ne demek...
Her iki taraf için de çok uzucu .
Konu sahibi, adam mavi haplandigi bir gün sandalyeye otursun, sen de adamın üstüne otur. Elinle kendin belirle deliği, giris olacağını düşünüyorum bu haldeyken . Hem yüzyüze baktığınız için romantik bir tarafı da var,hem ipler senin elinde olur..
Belki git gel yeri öğrendikten sonra artık bu problemi asar....
Bu arada mavi hap dediğin adamı kalpten goturebilir. Doktora gitmeli çözüm için
Adamı tahrik etmek için fantazi gecelikler giyiyorum, makyajlar yapıyorum, yatağa geçelim diyorum saat daha erken bi şeyler izleyelim diyor kocam kişisi. Sonra da ben artık soğuduğum için ben mi suçlu oluyorum? Kan aldırır gibi yatmaya beni iten şeyler acaba neler? Ayrıca bunları biz aştık, gayet kendisine özen göstermeye başladım istekli olmaya çalışıyorum ama yine birlikte olamıyoruz.

Özel olarak böyle kötü mü yetiştirildiniz yoksa doğuştan mı? Sizce keyfimden mi ağladım bi de zırlamak diyorsunuz adına. Zaten kötü durumda olan bi insana karşı bu tavrın öfkenin sebebi nedir?
Şimdi tam tersini düşünün , siz vajinismus olsaydınız. Eşiniz size karşı bu şekilde davransaydi, kendinizi ekstra kötü hissedip daha da eliniz ayağınız birbirine dolanmazmiydi.

çok ateşli bir kadınsiniz ama ilişkiyi başlatmayı sevmiyorsunuz, abaza seviyorsunuz ama gidip tecrübesiz biriyle evlenmissiniz, adam her şeye ragmen çabalıyor ama muhtemelen yetersiz hissettirdiniz ki artık bir de sertleşme probleminiz var. adam daha önce sevismemisse bilmemesi normal, kaldi ki başta siz de bilmiyordunuz ki yanlış yere denediğini sonrada. anladiniz. kiyafet giyip yatmakla olmuyor, bi zahmet üste çıkın
Gerçekten buraya tüüm detayları mı yazmam lazım? Ben zaten üstte olmayı seviyorum ve genelde zaten hep üstteyim???

İlk gecemizde her şey iyi gibi gidiyordu, sonra eşim erken boşalmak istemediği için geciktiricili prezervatif takmış ve de yanlış şekilde, sertleşmeden önce takmış acemilikten dolayı. Bir daha da sertleşemedi o gece. Öylece uyuduk ve ben çok hayallırıklığına uğradığım için hep ağladım, sebebi de eşimin tekrar denemek yerine uyumasıydı. Sonraki gece yatağa ondan daha erken gittim göz bandım da vardı, geldi yanıma uyumaya. Biz daha iki günlük evliyiz ne uyuması bu dedim, göz bandını takmışsın vs dedi. Ben de çıkar o zaman dedim. Açıkçasını söyleyeyim ilişkiyi başlatmak bana asla çekici gelen bir şey değil ve eşimle evlenince anladım ki ben sapık, abaza erkeklerden hoşlanıyormuşum ve eşimin aşırı anlayışlı olmasından dolayı bana yaklaşmaması iyice beni körükledi sabaha kadar ağladım. Sonra her sabah başarısız denemeler.. ben öylece yatıyordum moral bozukluğundan, o da her seferinde bi görev gibi bi şeyler yapmaya çalışıyordu ama sertleşme yok. Öncesinde böyle bir sorunu yokmuş. Neyse en son mavi haplardan aldı sertleşti tamam güzel. Bu kez deliği bulamadı. Bir türlü içime giremedi ve benim canım inanılmaz yandı. Birkaç gün böyle sürdü. Hem canım inanılmaz yanıyor ama tamamen boşa, çünkü hala birleşme yok. Sonra ben foto vs baktım ve kendim yoklayarak anladım ki zaten en baştan yanlış yere girmeye çalışmış. Hala vajina ama alt kısma doğru baskı yaptığından hem girmiyor hem orası korkunç acıyor. Benim yönlendirdiğim yere parmağını biraz soktu ve azcık bile acı yoktu. Yani doğru yeri o zaman bulabildi. Ama yine birlikte olamadık bir türlü çünkü penisi asla içime giremiyor. Tam girecekken aşağı doğru kayıyor çünkü biraz aşağı doğru eğrilik var penisinde. Aşırı bir eğrilik değil ama bir türlü birlikte olamadık ve ben o kadar ateşli bi kadınken bütün isteğimi kaybettim. Cinsellikten inanılmaz soğudum sadece ev arkadaşı olduk artık eşimle. Geziyor tozuyor yemek yiyor çamaşır yıkıyor evi topluyor bi şeyler izliyor yatıyoruz. Bir süre böyleydik hazır olmam için. En son dün deneme yaptık ve eşim yine sertleşemedi. Ve sevişirken çok beceriksiz davranması da beni çileden çıkarıyor. Mesela on kere vajinamın yerini öğretmişim gidiyor yine yanlış yerle uğraşıyor boş yere canımı yakıyor. Aramızda ten uyumunun olmadığını hissediyorum artık. Çünkü en ufak bir isteğim gelmiyor ona karşı. Öpmek bile içimden gelmiyor çünkü eşimin heyecanını beni arzuladığını hissedemiyorum. O kadar iç çamaşırları aldım giyiyorum ama hepsi boşuna. Eşimin beni istediğini hissetmiyorum. Ölü diriltecek çamaşırlar giyiyorum adamda tık yok. Şöyle bi bakıp güzel olmuş falan diyor. Görüp de etkilenip hadi yatağa gidelim yok. Hiçbir şey yok. Aşırı bunaldım mahvolmuş durumdayım belki 15 günde hiç ağlamadığım kadar ağladım. Böyle evlilik sürer mi? Ben bu adamı ve en önemlisi de kendimi nasıl isteklendirebilirim?
Ben size hak veriyorum, kocaniz iktidarsiz belli ki. Ayrilin vakit kaybetmeden

Şimdi tam tersini düşünün , siz vajinismus olsaydınız. Eşiniz size karşı bu şekilde davransaydi, kendinizi ekstra kötü hissedip daha da eliniz ayağınız birbirine dolanmazmiydi.
Haklısınız. Benim öfkem nişanlılık zamanında bi isteksizlik sezdim bunu onunda konuştum daha evlenmedik evlenmeden hüküm verme vs demesiydi. Evlendik ve haklıymışım bu konuda. Madem isteksizdin benle niye oldun niye evlendin diye düşünüyorum hep.

Adamı tahrik etmek için fantazi gecelikler giyiyorum, makyajlar yapıyorum, yatağa geçelim diyorum saat daha erken bi şeyler izleyelim diyor kocam kişisi. Sonra da ben artık soğuduğum için ben mi suçlu oluyorum? Kan aldırır gibi yatmaya beni iten şeyler acaba neler? Ayrıca bunları biz aştık, gayet kendisine özen göstermeye başladım istekli olmaya çalışıyorum ama yine birlikte olamıyoruz.
Bir kere başarısız olunca hep olur korkusu olduğu için ve size karşı daha da mahcup olmamak adına kaçıyor farkında değil misiniz ?

Gecelik giymek,makyaj yapmak tahrik etmek mi? Yolun daha çok başındasin konu sahibi. Cinselliği türk TV dizilerinden mi öğrendin?
Oral ile vs adamı diri tutmaya çabalayabilirsin. Bir de özgüvenini kırmışsin, o yüzden iki övmeye çalış adamı. İnle, sesler çıkar falan .
Fake it until make it demis ecnebiler 😂
Dediğim pozisyonu mutlaka dene, her şey çok daha kolay o haldeyken ✌️
Bir de adam o işi beceremese bile Allah ona el vermiş dil vermiş ...başka şekillerde seni mutlu etsin, öyle kalksın yataktan . Dile getirmeye utanirsan adamın elini al, getir falana istediğin yere...
Ama işin cok zor. Doktora mutlaka gitsin..bir ömür boyu bunla mi uğraşacaksin

Gecelik giymek,makyaj yapmak tahrik etmek mi? Yolun daha çok başındasin konu sahibi. Cinselliği türk TV dizilerinden mi öğrendin?
Oral ile vs adamı diri tutmaya çabalayabilirsin. Bir de özgüvenini kırmışsin, o yüzden iki övmeye çalış adamı. İnle, sesler çıkar falan .
Fake it until make it demis ecnebiler 😂
Dediğim pozisyonu mutlaka dene, her şey çok daha kolay o haldeyken ✌️
Bir de adam o işi beceremese bile Allah ona el vermiş dil vermiş ...başka şekillerde seni mutlu etsin, öyle kalksın yataktan . Dile getirmeye utanirsan adamın elini al, getir falana istediğin yere...
Ama işin cok zor. Doktora mutlaka gitsin..bir ömür boyu bunla mi uğraşacaksin
Zaten genelde dediğiniz pozisyondayız zaten önsevişmede genelde hep ben üstte oluyorum inlemem de vardı ses çıkarmam da.. tüm detayları yazmadığım için bu tarz sonuçlar çıkarıyosunuz ama tutup ne pozisyondayız neler yapıyorum bunları ayrıntılı da anlatmak istemem

Sen böyle davranırsan o adam sittin sene sertleşemez . Piskoloji sexde çok önemli . Ne sanıyorsun sen aşşaladıkça onu beceriksiz olarak gösterdikçe o ateşlenecek mi ?
Ben artık kendim cinsellikten soğudum sürekli başarısız deneme yaşamaktan dolayı. Sorun direkt onda değil bende de var. Gönlünü de almaya çalışıyorum canım kocam iyi ki seninle evlendim diyorum gün içinde gidip gelip öpüyorum sevgi gösteriyorum, yeri geldi ben teselli ettim onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X