17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen böyle davranırsan o adam sittin sene sertleşemez . Piskoloji sexde çok önemli . Ne sanıyorsun sen aşşaladıkça onu beceriksiz olarak gösterdikçe o ateşlenecek mi ?
Ben artık kendim cinsellikten soğudum sürekli başarısız deneme yaşamaktan dolayı. Sorun direkt onda değil bende de var. Gönlünü de almaya çalışıyorum canım kocam iyi ki seninle evlendim diyorum gün içinde gidip gelip öpüyorum sevgi gösteriyorum, yeri geldi ben
Bir kere başarısız olunca hep olur korkusu olduğu için ve size karşı daha da mahcup olmamak adına kaçıyor farkında değil misiniz ?
bir kere değil çok kere başarısız oldu ve biz çok hata ettik. İlk gece olmayınca ve moraller bozulunca sırf görev amaçlı sürekli denemeler olmamalıydı. İkimizi de en çok soğutan bunlar oldu

Ben de şu anda aynısını yaşıyorum. Defalarca üst kısım diye öğretmeme rağmen yine acıyan alt kısma yöneliyor ve bende de sabır tükeniyor artık. Yok yere acı çektiğimle kalıyorum
afedersiniz ama bu nasil oluyor hayal edemiyorum kayganlastirici kullaniyor musunuz el ayasi kadar bile olmayan bir yerden bahsediyoruz nasil bulamiyor sanki 3 oda bir salon

Ben artık kendim cinsellikten soğudum sürekli başarısız deneme yaşamaktan dolayı. Sorun direkt onda değil bende de var. Gönlünü de almaya çalışıyorum canım kocam iyi ki seninle evlendim diyorum gün içinde gidip gelip öpüyorum sevgi gösteriyorum, yeri geldi ben teselli ettim onu
vallaha çok dil dökmen lazım değişik mekanlar deneyin mesela, farklı pozisyonlar erkeklerin geneli oral sever sertleşene kadar öyle dene sonra bi kaç kez o şekil boşaltmayı dene . O adamın kendine güveni gelmesi lazım önce .

çok ateşli bir kadınsiniz ama ilişkiyi başlatmayı sevmiyorsunuz, abaza seviyorsunuz ama gidip tecrübesiz biriyle evlenmissiniz, adam her şeye ragmen çabalıyor ama muhtemelen yetersiz hissettirdiniz ki artık bir de sertleşme probleminiz var. adam daha önce sevismemisse bilmemesi normal, kaldi ki başta siz de bilmiyordunuz ki yanlış yere denediğini sonrada. anladiniz. kiyafet giyip yatmakla olmuyor, bi zahmet üste çıkın
Zaten sevişirken genellikle ben üstteyim yanımızda mıydınız ki hüküm koyuyorsunuz kendi kendinize?

afedersiniz ama bu nasil oluyor hayal edemiyorum kayganlastirici kullaniyor musunuz el ayasi kadar bile olmayan bir yerden bahsediyoruz nasil bulamiyor sanki 3 oda bir salon
Kayganlaştırıcı da kullandık. Eşimin penisi biraz yere doğru olduğu için içime tam girecekken aşağı doğru kayıyor istemsiz. Henüz bi çözüm bulamadık. Tecrübesizlik var çok.

Adamı tahrik etmek için fantazi gecelikler giyiyorum, makyajlar yapıyorum, yatağa geçelim diyorum saat daha erken bi şeyler izleyelim diyor kocam kişisi. Sonra da ben artık soğuduğum için ben mi suçlu oluyorum? Kan aldırır gibi yatmaya beni iten şeyler acaba neler? Ayrıca bunları biz aştık, gayet kendisine özen göstermeye başladım istekli olmaya çalışıyorum ama yine birlikte olamıyoruz.
e yataga gecmeyin yanina yatin sizde film izlerken olan olur zaten surekli yonlendirmeye calisiyorsunuz bence biraz akısta kalın

e yataga gecmeyin yanina yatin sizde film izlerken olan olur zaten surekli yonlendirmeye calisiyorsunuz bence biraz akısta kalın
Onu da yaptık, onu da.. onu da denedik.. bir süre hiç deneme olmadan birbirimizden uzak durmak iyi gelecek diye düşünüyorum

Konuyu ilk okuduğumda vajinusmus olduğunuzu bile düşündüm. Neden olmuyor yani? Islanma problemi yaşıyor olabilirsiniz. Erekte olduğu zaman birde üstteyseniz olmama ihtimali yok gibi. Doktor sizin derdinize tek çare olacak gibi. Adamı da azarlayıp strese sokmayın çünkü bu işleri daha da zor sokar

Zaten sevişirken genellikle ben üstteyim yanımızda mıydınız ki hüküm koyuyorsunuz kendi kendinize?
üstte olsaniz iş pek esinize kalmıyor, yaninizda olmadan çıkarım yapabiliyoruz. penis aşağı doğruysa yön değiştirin, esinize sırtınızı dönün. burada acemiyiz diye konu acmamissiniz, eşim beceriksiz sertlesemiyor vs demissiniz.

Konuyu ilk okuduğumda vajinusmus olduğunuzu bile düşündüm. Neden olmuyor yani? Islanma problemi yaşıyor olabilirsiniz. Erekte olduğu zaman birde üstteyseniz olmama ihtimali yok gibi. Doktor sizin derdinize tek çare olacak gibi. Adamı da azarlayıp strese sokmayın çünkü bu işleri daha da zor sokar
Benim canım aşırı acıdığı için ben de vajinismus olduğumu sandım ta ki yanlış yer olduğunu fark edene kadar. Parmağı girdi hiç acı bile duymadım. Penisi biraz girer gibi oldu yine hiç acı duymadım. Yani vajinismus değilim boş yere acı çekmişim. Erekte olduğu zaman üstte seviştiğimiz oldu ama direkt ilişkiyi o şekilde denemedik, bir dahakine sertleşme problemi vs olmazsa öyle denemeyi düşünüyorum

Benim canım aşırı acıdığı için ben de vajinismus olduğumu sandım ta ki yanlış yer olduğunu fark edene kadar. Parmağı girdi hiç acı bile duymadım. Penisi biraz girer gibi oldu yine hiç acı duymadım. Yani vajinismus değilim boş yere acı çekmişim. Erekte olduğu zaman üstte seviştiğimiz oldu ama direkt ilişkiyi o şekilde denemedik, bir dahakine sertleşme problemi vs olmazsa öyle denemeyi düşünüyorum
Adam erekte olduktan sonra üstte olarak siz girmesini sağlayın. Sonrası daha basit olacaktır

üstte olsaniz iş pek esinize kalmıyor, yaninizda olmadan çıkarım yapabiliyoruz. penis aşağı doğruysa yön değiştirin, esinize sırtınızı dönün. burada acemiyiz diye konu acmamissiniz, eşim beceriksiz sertlesemiyor vs demissiniz.
Burda ben isteğimin artık kalmamasından soğuduğumdan da bahsetmişim. Ben üstteyken gayet iyiydik zaten. Sorun artık başarısız denemeler yüzünden bende istek kalmadı eziyet geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum

İnsanların evlilikten beklentileri vardır :) yanında çıplak yatmama rağmen eşim uyumayı seçtiği benimle olmayı seçmediği içindi benim ağlamam
Elbette beklentiniz vardır ama işk gün olmadı diye de ağlanmaz.

Düğün yorgunluğu olur , uykusuzluk olur.
Açıkçası ağlamanız cok absürt geldi bana.

Ayy tam bir pillow princess.. Çok ateşli olsaydınız eşiniz zaten sertleşirdi :) Hadi sertleşmiyor, arzuladığınız o sapıklığı o abazalığı, dizlerinizin üzerine çökerek, eşinizi orallerle sevişmeye hazırlasaydınız ya bayan alevvv
Ay aynılarını düşünüyordum simdi madem bu kadar atesli niye boyle yapmiyoki sadece gecelikle olacak bisey degil bence. Ayrıca konu sahibi eşinizi cok küçük duruma dusurmussunuz bu söylemlerinizle, belki sizin paniğinizden bu sekilde oluyor niye surekli adama yukleniyorsunuz ki belki ufak bi rahatsizlik aglamak zirlamak yerine keske biraz daha anlayisli olsaniz baktiniz olmuyor bosanabilirsiniz. Abazan sapik bir adama gelseydiniz belkide ilk geceden soguycaktiniz seksten buda bi ihtimal

Elbette beklentiniz vardır ama işk gün olmadı diye de ağlanmaz.

Düğün yorgunluğu olur , uykusuzluk olur.
Açıkçası ağlamanız cok absürt geldi bana.
Yorgun değildik, uykusuz hiç değildik.. bunlara rağmen olmadı ve ben evlendiğim erkeğe çekici gelmediğimi beni istemediğini hissettim, böyle bir evlilik yaptığım için de ağladım durdum.

Yorgun değildik, uykusuz hiç değildik.. bunlara rağmen olmadı ve ben evlendiğim erkeğe çekici gelmediğimi beni istemediğini hissettim, böyle bir evlilik yaptığım için de ağladım durdum.
Ben de diyorum ki ilk günden bunun kararını nasıl verip ağladınız ??

Ay aynılarını düşünüyordum simdi madem bu kadar atesli niye boyle yapmiyoki sadece gecelikle olacak bisey degil bence. Ayrıca konu sahibi eşinizi cok küçük duruma dusurmussunuz bu söylemlerinizle, belki sizin paniğinizden bu sekilde oluyor niye surekli adama yukleniyorsunuz ki belki ufak bi rahatsizlik aglamak zirlamak yerine keske biraz daha anlayisli olsaniz baktiniz olmuyor bosanabilirsiniz. Abazan sapik bir adama gelseydiniz belkide ilk geceden soguycaktiniz seksten buda bi ihtimal
Ateşli bi kadınken artık söndüm gittim diyorum ama anlatamıyorum belli ki. Anlayışlısına denk geldim yine seksten soğudum bi şey değişmedi. Çok istekliydim evlenmeden önce, kayboldu. Eşime destek olduğum da çok oldu. Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X