17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ateşli kadın ama kan verir gibi dümdüz yatıyor ,ilişki başlatmiyor, adamı yatağa tahrik ederek değil ağlayarak çekiyor .
İlginç bir vaka..
Ama ben konu sahibini anladım. Gerçekten yaşamayan, tanık olmayan bilmez iktidarsız insan ne demek...
Her iki taraf için de çok uzucu .
Konu sahibi, adam mavi haplandigi bir gün sandalyeye otursun, sen de adamın üstüne otur. Elinle kendin belirle deliği, giris olacağını düşünüyorum bu haldeyken . Hem yüzyüze baktığınız için romantik bir tarafı da var,hem ipler senin elinde olur..
Belki git gel yeri öğrendikten sonra artık bu problemi asar....
Bu arada mavi hap dediğin adamı kalpten goturebilir. Doktora gitmeli çözüm için
isteksiz olmasi can sıkıcı tabi ki, ama burada eşini anlatış şekli de bir o kadar can sıkıcı. sanki senelerdir adamda bir problem var ve eşi bunda hiç bir sorumluluk almıyor gibi anlatmış. bir de bence çekimi kaybetmiş, muhtemelen kadında da eşine karşı isteksizlik başlayacak

isteksiz olmasi can sıkıcı tabi ki, ama burada eşini anlatış şekli de bir o kadar can sıkıcı. sanki senelerdir adamda bir problem var ve eşi bunda hiç bir sorumluluk almıyor gibi anlatmış. bir de bence çekimi kaybetmiş, muhtemelen kadında da eşine karşı isteksizlik başlayacak
Burda dertleşmek fikir almak için yazıyorum, bu kadar kötü algılanacağımı bilsem ona göre seçerdim cümlelerimi anlatırken. Ve evet zaten isteğim yok artık.

Çünkü ilk günde istek yoksa ne zaman istek olacak? İnsanlar ilk günler istekli olup sonrasında duruluyorlar, bizde daha ilkte tık yok, en baştan fecaat
Yanılıyorsunuz.
Siz uykusuz , yorgun olmayabilirsiniz belki eşiniz sizin gibi değildi.

Anlatış biçiminiz bile cok irite edici.
Farkında değilsiniz sanırım ama baya baya eşinizi aşağılıyorsunuz.
Muhtemelen eşiniz de bu durumun farkında ve adam da sertleşme sorunu başladı.
Hani 2 3 ay geçer adam da hiç bir çaba olmaz size hak veririm .
Destur bismillah daha 17 gün olmuş .

Son düzenleme:
Ateşli bi kadınken artık söndüm gittim diyorum ama anlatamıyorum belli ki. Anlayışlısına denk geldim yine seksten soğudum bi şey değişmedi. Çok istekliydim evlenmeden önce, kayboldu. Eşime destek olduğum da çok oldu. Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem.
Hanimefendi siz bu kadar kisa sürede niye bu kadar olumsuz oldunuz. Burada 2 yil vajinusmus yaşayıp iliskiye giremeyip sonradan cok mutlu cinsel hayatlari okuyoruz. Bu kadar negatif olmayin biraz zaman taniyin birbirinize ben dogum yaptim eşimle3-4 ay birliktelik yasayamadim cunku anlattiginiz gibi sertlesme olmuyordu ikinciye dogum yaptim 1 bucuk 2 sene ara ara birliktelik oldu oda zorla meğerse benim bebek emzirdigimi düşündüğü icin sertlesme olmuyormus yani erkeklerin sertlesmesi psikolojileriyle alakali bi durum. İlk dogumumda 3-4 ay emzirdim ikinciyi 1 bucuk 2 yil kadar emzirdim ne zaman emzirmeyi kestim cinsel hayatimiz normale döndü

Burda dertleşmek fikir almak için yazıyorum, bu kadar kötü algılanacağımı bilsem ona göre seçerdim cümlelerimi anlatırken. Ve evet zaten isteğim yok artık.
bu cümleleri doğru secmekle alakali değil. eşinize kızgın olmanız anlasilir bir durum bana göre, yani sitem içeren ifadeler olabilir ama sizin konunuzun son bir iki cümlesi çözüm odaklı.

Özel olarak böyle kötü mü yetiştirildiniz yoksa doğuştan mı? Sizce keyfimden mi ağladım bi de zırlamak diyorsunuz adına. Zaten kötü durumda olan bi insana karşı bu tavrın öfkenin sebebi nedir?
Yok doğuştan değil. Kötü insanların yaptığı kötülükleri yüzüne vurmak ve gerçeklerle yüzleşmesini sağlamak için Hades beni özel olarak yetiştirdi. Selena’da var ya hani.

Hanimefendi siz bu kadar kisa sürede niye bu kadar olumsuz oldunuz. Burada 2 yil vajinusmus yaşayıp iliskiye giremeyip sonradan cok mutlu cinsel hayatlari okuyoruz. Bu kadar negatif olmayin biraz zaman taniyin birbirinize ben dogum yaptim eşimle3-4 ay birliktelik yasayamadim cunku anlattiginiz gibi sertlesme olmuyordu ikinciye dogum yaptim 1 bucuk 2 sene ara ara birliktelik oldu oda zorla meğerse benim bebek emzirdigimi düşündüğü icin sertlesme olmuyormus yani erkeklerin sertlesmesi psikolojileriyle alakali bi durum. İlk dogumumda 3-4 ay emzirdim ikinciyi 1 bucuk 2 yil kadar emzirdim ne zaman emzirmeyi kestim cinsel hayatimiz normale döndü
Negatif olduğumu kabul ediyorum. Beklentilerle alakalı. Ben bu şekilde bi evliliğimin olabileceğini asla düşünmemiştim düzenli güzel bir cinsel hayatım olur özellikle ilk günler çok birlikte oluruz sanmıştım, bunun hayalkırıklığı çöktü üstüme

bu cümleleri doğru secmekle alakali değil. eşinize kızgın olmanız anlasilir bir durum bana göre, yani sitem içeren ifadeler olabilir ama sizin konunuzun son bir iki cümlesi çözüm odaklı.
Dertleşmek içimdekileri dökmek istedim

Yanılıyorsunuz.
Siz uykusuz , yorgun olmayabilirsiniz belki eşiniz sizin gibi değildi.

Anlayış biçiminiz bile cok irite edici.
Farkında değilsiniz sanırım ama baya baya eşinizi aşağılıyorsunuz.
Muhtemelen eşiniz de bu durumun farkında ve adam da sertleşme sorunu başladı.
Hani 2 3 ay geçer adam da hiç bir çaba olmaz size hak veririm .
Destur bismillah daha 17 gün olmuş .
Eşimde de uyku ve yorgunluk yoktu. Neler yaşandığını ben biliyorum. İlk gün böyle üzüldüğüme ağladığıma sonradan ben de kızdım benimki hep ilk gece olacak olmaması çok garip olur diye kendimi şartlamamdan dolayı oluştu

Yok doğuştan değil. Kötü insanların yaptığı kötülükleri yüzüne vurmak ve gerçeklerle yüzleşmesini sağlamak için Hades beni özel olarak yetiştirdi. Selena’da var ya hani.
Aklınızca laf cambazlığı mı bunlar da :) dertliyim, bunalıyorum, anlatacak insanlar yok etrafımda ve anonim olarak burdan kötü geçen bir gecenin sabahında içimi dökmeye çalışıyorum dolup taştığım için, biraz sakinleşeyim diye. Kötü biri olduğuma nasıl karar verdiniz? Eşim kendisi bana sen meleksin kanatların yok diyor. Kötü olsam böyle söyleyeceğini sanmıyorum. Evhamlı, gergin bi insanım ve negatifliğe düşüyorum. Hoşlanmadığınız şeyi güzelce yazabilirsiniz ki ben de ders çıkarayım. Direkt ağlamak zırlamak diye giriyorsunuz konuya. Direkt kavga amaçlı.

Üslup konusunda haklısınız kadın biraz çıldırmış ama 1.5 sene iktidarsız bir adamla evli kalmış biri olarak insan bazen cidden çıldırıyor. Dünyanın en komik esprilerini yaptığınızı ama kimsenin gülmediğini düşünün. Çünkü ortamda kimse yok. Cem Yılmaz’a taş da çıkarsanız koltuklar boş, kimse yok orada :KK70: o yüzden gülen de yok. İnsan çıldırıyor bir süre sonra.

Bakmadan almayın kızlar 🙈

Kapalı kutu bir ömür geçireceksiniz ve en hassas nokta evlilikte iLK BAŞTA sextir. Sex yolunda gitmiyorsa sevgi saygı merhamet malesef gelişmiyor.
Malesef Eşiniz iktidarsız.
Cok ateşli bir kadinim diyorsunuz ve hala bir birliktelik olmamış. Bence sen bu adami aldatacağina ayrıl gitsin.
Konuyla alakasız ama neden sesu yazıyor nickin orda 😬😬

Üslup konusunda haklısınız kadın biraz çıldırmış ama 1.5 sene iktidarsız bir adamla evli kalmış biri olarak insan bazen cidden çıldırıyor. Dünyanın en komik esprilerini yaptığınızı ama kimsenin gülmediğini düşünün. Çünkü ortamda kimse yok. Cem Yılmaz’a taş da çıkarsanız koltuklar boş, kimse yok orada :KK70: o yüzden gülen de yok. İnsan çıldırıyor bir süre sonra.
Anladığınız için teşekkür ederim. Ben burasını samimi bir ortam diye düşündüm içimdekileri aktardım. Bilseydim hislerimi değil direkt olan biteni birlikte olamadığımızı yazar çekilirdim kenara.

Aklınızca laf cambazlığı mı bunlar da :) dertliyim, bunalıyorum, anlatacak insanlar yok etrafımda ve anonim olarak burdan kötü geçen bir gecenin sabahında içimi dökmeye çalışıyorum dolup taştığım için, biraz sakinleşeyim diye. Kötü biri olduğuma nasıl karar verdiniz? Eşim kendisi bana sen meleksin kanatların yok diyor. Kötü olsam böyle söyleyeceğini sanmıyorum. Evhamlı, gergin bi insanım ve negatifliğe düşüyorum. Hoşlanmadığınız şeyi güzelce yazabilirsiniz ki ben de ders çıkarayım. Direkt ağlamak zırlamak diye giriyorsunuz konuya. Direkt kavga amaçlı.
Evet evhamlı, gergin ve negatifsiniz. Eşinize de bunu yansıtmışsınız ilk günden beri. Adamı darlayıp duruyorsunuz, beceriksiz diyorsunuz. Bunun için eşinizi bir kaşık suda boğacaksınız nerdeyse. Biraz sakin kalsaydınız ilk gece heyecanı olarak geçip gidecek bir konuda eşinizde yetersizlik hissi yaratmışsınız, telafi etmek yerine her gün yine ağlamışsınız. Tavrınız buradan bile insanı geriyor, eşinizi düşünemiyorum. Umarım sorununu bir an önce çözer. Allah sabır versin, ikinize de. 🫠

Anladığınız için teşekkür ederim. Ben burasını samimi bir ortam diye düşündüm içimdekileri aktardım. Bilseydim hislerimi değil direkt olan biteni birlikte olamadığımızı yazar çekilirdim kenara.
Samimi ortamdır zaten, empati yapılıyor eşinizle doğal olarak ama yaşamayan bilmez bu zorluğu. İsteksiz iktidarsız adam kanser gibi bir şeydir. Devamı bu işin böyle olacaksa bir an önce boşanmanızı öneririm. Hayat böyle geçmez. Eninde sonunda zaten biter.

Negatif olduğumu kabul ediyorum. Beklentilerle alakalı. Ben bu şekilde bi evliliğimin olabileceğini asla düşünmemiştim düzenli güzel bir cinsel hayatım olur özellikle ilk günler çok birlikte oluruz sanmıştım, bunun hayalkırıklığı çöktü üstüme
Anliyorum sizi ama olumsuz dusunmeyin pozitif olun baktiniz ki birliktelik olmuyor ilk bi terapistten yardim alin devam ederse bu durum boşanın. Esinizi anlatiş sekliniz uslubunuz farkli olmuş egerki burada deseydiniz ki oda ugrasiyor ama olmuyor yani eşinizi yermeden anlatmis olsaydiniz inanin çoğu arkadasinda size karşı uslubu farkli olurdu. Sadece biraz sabredin uzulmeyin aglamayin olumlu düşünün

Anliyorum sizi ama olumsuz dusunmeyin pozitif olun baktiniz ki birliktelik olmuyor ilk bi terapistten yardim alin devam ederse bu durum boşanın. Esinizi anlatiş sekliniz uslubunuz farkli olmuş egerki burada deseydiniz ki oda ugrasiyor ama olmuyor yani eşinizi yermeden anlatmis olsaydiniz inanin çoğu arkadasinda size karşı uslubu farkli olurdu. Sadece biraz sabredin uzulmeyin aglamayin olumlu düşünün
Evet o da uğraş veriyor zaten. Benden çok hatta diyebilirim. Bunları belirtmem gerektiğini bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X