17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de şu anda aynısını yaşıyorum. Defalarca üst kısım diye öğretmeme rağmen yine acıyan alt kısma yöneliyor ve bende de sabır tükeniyor artık. Yok yere acı çektiğimle kalıyorum
Ya iyide alt kısma girebilen olması gereken yolu da bulabilir yani nasıl anlatılırki. Ayrıca sizin de yönlendirmeniz gerek adresler karışıyorsa. Bir kere göstermeyle anlayamadı demek.

İlk gecemizde her şey iyi gibi gidiyordu, sonra eşim erken boşalmak istemediği için geciktiricili prezervatif takmış ve de yanlış şekilde, sertleşmeden önce takmış acemilikten dolayı. Bir daha da sertleşemedi o gece. Öylece uyuduk ve ben çok hayallırıklığına uğradığım için hep ağladım, sebebi de eşimin tekrar denemek yerine uyumasıydı. Sonraki gece yatağa ondan daha erken gittim göz bandım da vardı, geldi yanıma uyumaya. Biz daha iki günlük evliyiz ne uyuması bu dedim, göz bandını takmışsın vs dedi. Ben de çıkar o zaman dedim. Açıkçasını söyleyeyim ilişkiyi başlatmak bana asla çekici gelen bir şey değil ve eşimle evlenince anladım ki ben sapık, abaza erkeklerden hoşlanıyormuşum ve eşimin aşırı anlayışlı olmasından dolayı bana yaklaşmaması iyice beni körükledi sabaha kadar ağladım. Sonra her sabah başarısız denemeler.. ben öylece yatıyordum moral bozukluğundan, o da her seferinde bi görev gibi bi şeyler yapmaya çalışıyordu ama sertleşme yok. Öncesinde böyle bir sorunu yokmuş. Neyse en son mavi haplardan aldı sertleşti tamam güzel. Bu kez deliği bulamadı. Bir türlü içime giremedi ve benim canım inanılmaz yandı. Birkaç gün böyle sürdü. Hem canım inanılmaz yanıyor ama tamamen boşa, çünkü hala birleşme yok. Sonra ben foto vs baktım ve kendim yoklayarak anladım ki zaten en baştan yanlış yere girmeye çalışmış. Hala vajina ama alt kısma doğru baskı yaptığından hem girmiyor hem orası korkunç acıyor. Benim yönlendirdiğim yere parmağını biraz soktu ve azcık bile acı yoktu. Yani doğru yeri o zaman bulabildi. Ama yine birlikte olamadık bir türlü çünkü penisi asla içime giremiyor. Tam girecekken aşağı doğru kayıyor çünkü biraz aşağı doğru eğrilik var penisinde. Aşırı bir eğrilik değil ama bir türlü birlikte olamadık ve ben o kadar ateşli bi kadınken bütün isteğimi kaybettim. Cinsellikten inanılmaz soğudum sadece ev arkadaşı olduk artık eşimle. Geziyor tozuyor yemek yiyor çamaşır yıkıyor evi topluyor bi şeyler izliyor yatıyoruz. Bir süre böyleydik hazır olmam için. En son dün deneme yaptık ve eşim yine sertleşemedi. Ve sevişirken çok beceriksiz davranması da beni çileden çıkarıyor. Mesela on kere vajinamın yerini öğretmişim gidiyor yine yanlış yerle uğraşıyor boş yere canımı yakıyor. Aramızda ten uyumunun olmadığını hissediyorum artık. Çünkü en ufak bir isteğim gelmiyor ona karşı. Öpmek bile içimden gelmiyor çünkü eşimin heyecanını beni arzuladığını hissedemiyorum. O kadar iç çamaşırları aldım giyiyorum ama hepsi boşuna. Eşimin beni istediğini hissetmiyorum. Ölü diriltecek çamaşırlar giyiyorum adamda tık yok. Şöyle bi bakıp güzel olmuş falan diyor. Görüp de etkilenip hadi yatağa gidelim yok. Hiçbir şey yok. Aşırı bunaldım mahvolmuş durumdayım belki 15 günde hiç ağlamadığım kadar ağladım. Böyle evlilik sürer mi? Ben bu adamı ve en önemlisi de kendimi nasıl isteklendirebilirim?ger

İlk gecemizde her şey iyi gibi gidiyordu, sonra eşim erken boşalmak istemediği için geciktiricili prezervatif takmış ve de yanlış şekilde, sertleşmeden önce takmış acemilikten dolayı. Bir daha da sertleşemedi o gece. Öylece uyuduk ve ben çok hayallırıklığına uğradığım için hep ağladım, sebebi de eşimin tekrar denemek yerine uyumasıydı. Sonraki gece yatağa ondan daha erken gittim göz bandım da vardı, geldi yanıma uyumaya. Biz daha iki günlük evliyiz ne uyuması bu dedim, göz bandını takmışsın vs dedi. Ben de çıkar o zaman dedim. Açıkçasını söyleyeyim ilişkiyi başlatmak bana asla çekici gelen bir şey değil ve eşimle evlenince anladım ki ben sapık, abaza erkeklerden hoşlanıyormuşum ve eşimin aşırı anlayışlı olmasından dolayı bana yaklaşmaması iyice beni körükledi sabaha kadar ağladım. Sonra her sabah başarısız denemeler.. ben öylece yatıyordum moral bozukluğundan, o da her seferinde bi görev gibi bi şeyler yapmaya çalışıyordu ama sertleşme yok. Öncesinde böyle bir sorunu yokmuş. Neyse en son mavi haplardan aldı sertleşti tamam güzel. Bu kez deliği bulamadı. Bir türlü içime giremedi ve benim canım inanılmaz yandı. Birkaç gün böyle sürdü. Hem canım inanılmaz yanıyor ama tamamen boşa, çünkü hala birleşme yok. Sonra ben foto vs baktım ve kendim yoklayarak anladım ki zaten en baştan yanlış yere girmeye çalışmış. Hala vajina ama alt kısma doğru baskı yaptığından hem girmiyor hem orası korkunç acıyor. Benim yönlendirdiğim yere parmağını biraz soktu ve azcık bile acı yoktu. Yani doğru yeri o zaman bulabildi. Ama yine birlikte olamadık bir türlü çünkü penisi asla içime giremiyor. Tam girecekken aşağı doğru kayıyor çünkü biraz aşağı doğru eğrilik var penisinde. Aşırı bir eğrilik değil ama bir türlü birlikte olamadık ve ben o kadar ateşli bi kadınken bütün isteğimi kaybettim. Cinsellikten inanılmaz soğudum sadece ev arkadaşı olduk artık eşimle. Geziyor tozuyor yemek yiyor çamaşır yıkıyor evi topluyor bi şeyler izliyor yatıyoruz. Bir süre böyleydik hazır olmam için. En son dün deneme yaptık ve eşim yine sertleşemedi. Ve sevişirken çok beceriksiz davranması da beni çileden çıkarıyor. Mesela on kere vajinamın yerini öğretmişim gidiyor yine yanlış yerle uğraşıyor boş yere canımı yakıyor. Aramızda ten uyumunun olmadığını hissediyorum artık. Çünkü en ufak bir isteğim gelmiyor ona karşı. Öpmek bile içimden gelmiyor çünkü eşimin heyecanını beni arzuladığını hissedemiyorum. O kadar iç çamaşırları aldım giyiyorum ama hepsi boşuna. Eşimin beni istediğini hissetmiyorum. Ölü diriltecek çamaşırlar giyiyorum adamda tık yok. Şöyle bi bakıp güzel olmuş falan diyor. Görüp de etkilenip hadi yatağa gidelim yok. Hiçbir şey yok. Aşırı bunaldım mahvolmuş durumdayım belki 15 günde hiç ağlamadığım kadar ağladım. Böyle evlilik sürer mi? Ben bu adamı ve en önemlisi de kendimi nasıl isteklendirebilirim?
Gercekten mi daha giremediniz ilişkiye

Ama ben konu sahibini anladım. Gerçekten yaşamayan, tanık olmayan bilmez iktidarsız insan ne demek...
Çok istekliydim evlenmeden önce, kayboldu. Eşime destek olduğum da çok oldu. Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem.
K Kkedi "Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem." diyebildiğinize göre sorununuz çözülecektir ama biraz sabır belki biraz tıbbi-psikolojik yardım gerekecektir. Şu boşanma kelimesini ağzınıza almayın lütfen.

Penisinin kalkmaması bir erkek için gerçekten çok zor bir durum, sizin için de zor bir durum. Erkeğinize bir müddet anlayışlı olun, bu arada açık açık söyleyin sizi eliyle-ağzıyla tamin etsin. Bir şekilde sabırlı olmanıza yardımcı olur.

İkinizin ilk gerçek deneyimi, erkekler tecrübesiz olduğunda erken boşalma, sertleşme sorunları olabiliyor, bir de ilk birleşmede biraz zorlama gerekiyor, hem vajina dar hem kızlık zarı vs. bence ikinizde de sorun yok sadece bu durumu çok büyütüp görev haline getirmiş olmanız akışına bırakın ovulasyon döneminde cinsel isteğin artar o zamana kadar erkeğe başarısızlık hissini vermeyin belki bir ön sevişme ile ya da sadece açık yazacağım ama birbirinizi tatmin edebilirsiniz, zamanla tam birleşme olacaktır
Çok teşekkür ederim

K Kkedi "Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem." diyebildiğinize göre sorununuz çözülecektir ama biraz sabır belki biraz tıbbi-psikolojik yardım gerekecektir. Şu boşanma kelimesini ağzınıza almayın lütfen.

Penisinin kalkmaması bir erkek için gerçekten çok zor bir durum, sizin için de zor bir durum. Erkeğinize bir müddet anlayışlı olun, bu arada açık açık söyleyin sizi eliyle-ağzıyla tamin etsin. Bir şekilde sabırlı olmanıza yardımcı olur.
Evet zor bir durum o da çok üzüldü benim teselli ettiğim zamanlar da oldu. İnşallah çözeriz

Olayları en net şekliyle anlatmaya çalıştım, ne yapmamı istiyosunuz burda kibar kibar yazmamı mı?
Bence adamın özgüveni gitmiş gibi duruyor. Sanıyorum ki öz güveni giden erkek beceriksiz gibi durur. Bence cesaretlendirmeyi de deneyin. Erkek cinsellikte ilk zamanlarda strese gelemez.

Bence adamın özgüveni gitmiş gibi duruyor. Sanıyorum ki öz güveni giden erkek beceriksiz gibi durur. Bence cesaretlendirmeyi de deneyin. Erkek cinsellikte ilk zamanlarda strese gelemez.
Sanırım öyle oldu. Daha dikkatli özenli olmaya çalışacağım ve kendim zaten isteksizken sırf olsun diye de yaklaşmayacağım ona. Zamana bırakıyorum artık.

Sanırım öyle oldu. Daha dikkatli özenli olmaya çalışacağım ve kendim zaten isteksizken sırf olsun diye de yaklaşmayacağım ona. Zamana bırakıyorum artık.
Fantezi film izleyin. Alkol kullanıyormusunuz bilmiyorum ama alıyorsanız abartmadan bi kaç kadeh bişeyler için. Sizdeki sabırsızlık ondaki yetersizlik başka türlü aşılacak gibi durmuyor.

Özel olarak böyle kötü mü yetiştirildiniz yoksa doğuştan mı?
Siz ona aldırmayın. Bu sitede kadın düşmanlığı ile meşgurdur o üye. Kendi hayatında yaşadığı yetersizlik ve mutsuzluğun acısını burada çıkarmaya çalışıyor. Gerçek bir kadın düşmanıdır kendisi. Margaret Hale Margaret Hale yeter artık be kadın :63:

Neresi olması gerektiğini ben buldum ben girdirmeye çalıştım, penisi aşağı doğru eğri olduğu için giremeden aşağı kaydı defalarca. Dene dene yorulduk tükendik.
Doggy pozisyonu dene. Sen yatakta ol o ayakta. İkinizde yatakta olmayın. Böyle bulur herhalde

Neresi olması gerektiğini ben buldum ben girdirmeye çalıştım, penisi aşağı doğru eğri olduğu için giremeden aşağı kaydı defalarca. Dene dene yorulduk tükendik.
Önceki mesajımı bir kez daha hatırlatmak istedim, izninizle.

Deliği bulamamak biraz garip geliyor ama KK'de de ilk gece, erkeklerin nereye girmeleri gerektiğini bilmedikleri konular var. Halbuki biraz okuyarak, anatomi bakarak, biraz cinsel ilişki videoları izleyerek öğrenilebilir ve bilinçlenilebilir. Vajeni değil de idrar deliğini zorlayanlar bile var. Aslında yeni evleneceklere yakınları bazı önerilerde bulunurlar ama bu evlilik ilginç vajen deliği bile bulunamamış. K Kkedi kendisi eliyle yönlendirebilirdi.

Erkeğin stresi artık sertleşme problemine yol açmış gibi gözüküyor. K Kkedi 'nin yapabileceği şey, üstte kendisinin ilişkiye girmesi ki bir çok üye bunu önermiş. Kalkmış ve deliğe yönlenmiş bir penis, anatomisi eğri veya aşağı doğru olsa da o deliğe girer. Belki o anda kadın da kendini sıkıyor ve vajinusmus tablosu oluşturuyor olabilir.

Çözülebilecek bir sorun yüzünden boşanmanın konuşulması çok gereksiz ve anlamsız. Son olarak erkek kendi öz güveni yerine gelene kadar bir şekilde eliyle ağzıyla tatmin yokuna gitsin. K Kkedi ilişkide siz üstte olun, hem kolay hem de kontrol sizde olur. Hafif öne eğilerek klitorisinizi penis köküne değdirerek git gel yaparsınız, orgazm da olursunuz.

Siz kendinizi sıktığınız için girişi kapatıp kayganlık dolayısıyla aşağı kaydırıyor olabilirsiniz. Çünkü bu koşullarda penis eğri bile olsa siz üstteyken kayganlık da varken gayet mümkün. Bir de sadece birleşmeye odaklanmışsınız öyle ki adamda sertleşme sorunu yokken psikolojik olarak etkilenip bu sorunu yaşamaya başlamış. Daha iki haftalık evliyken doktora bile görünmeden hap kullanımını doğru bulmadım. Siz bu kadar stresliyken adam sakin bile olsa olmaz zaten. Kaldı ki herkes hemen ilk denemede sonuca ulaşmıyor merak etmeyin. Üstte olduğunuzda elinizle penisi tutup girmeye çalışın ki başka bir yere girme imkanı olmasın. Elinizle tuttuğunuzda doğru yer olduğunu anlarsınız zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X