15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Günaydın kızlar. Cuma günü kızım tartımı kırdı.. Eşim kaç yere baktı aynı tartıdan bulmak için taaa uzak bi avm den almış artık dün ama aynısı olmasına rağmen çok fark var. Güya fark olmayacak diye aradı adam o kadar. Çok moralim bozuldu yaa:KK43: akşam da makarna yemiştim baya ama bilmiyorum makarnadan 2.5 kilo farketmez sanki yaa :KK43:
Günaydın canım makarnadan o kadar fark olmaz ki bence iade et internet alabiliyorsan oradan al aynısını

Kizlar dudagimda ucuk vardi kopardim sabaha dudagim kocaman sismisti kanami gecti acaba iltihap ?? Biylemi olur
Canım muhtemelen iltihap yayılmış benim dr genelde öyle oluyor yayılıyor:KK43: etkili uçuk kremleri işini görür canım hemen kullan bence.

Screenshot_2017-04-30-10-49-40.png

Günaydın kızlar dünkü menüm

Sabah 7.00
1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet ile karatay kahvaltısı
Öğle 15.00
2 kaşık tavuklu pilav.1 bardak ayran.1 kurabiye(bebek görmeye gittim çok az pilav yedim ayıp olmasın diye)
Akşam 19.00
1 tabak yeşil mercimek.2 yaprak sarma.bol yeşillik.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
Cumartesi günü çok kaçırmıştım dün nispeten toparlamaya çalıştım kızlar.ama tartılmaya korkuyorum Karnım şiş hafiften artı çıkabilirim :KK43: yarın spora başlamam lazım.bugün de eşim evde spor yapamam :KK43:

Kızlar dün bebek görmeye bir arkadaşa gittim.orda okuldan bir öğrt arkadaş beni en son ekimde 83 kiloyken görmüştü.:oha:inanamadı.hatta ilk anda tanıyamadı.yok artık çok zayıflamışsın dedi :KK66::KK71::nazar::nazar:o da doğum yaptı.ilk dönem okulun başında doğum iznine ayrılıp gitmişti.görünce şok oldu resmen :KK66: tüyo aldı bnden o da diyete başlamış.herkesin içinde öyle onore oldum ki:21:.birazcık da gaze geldim tabii :halay:
Daha sıkı tutup 50leri görmek istiyorum artık :dua::KK68:

Sen onların 5 mille canına okursun arkadaşım dert etme:KK66:
Aynen canımcım.okuyacağım inşallah yarın başlıyorum inşallah:KK66: tatilde düzen bozulunca fazla yiyoruz ister istemez.bide misafirim var...

Günaydın kızlar. Cuma günü kızım tartımı kırdı.. Eşim kaç yere baktı aynı tartıdan bulmak için taaa uzak bi avm den almış artık dün ama aynısı olmasına rağmen çok fark var. Güya fark olmayacak diye aradı adam o kadar. Çok moralim bozuldu yaa:KK43: akşam da makarna yemiştim baya ama bilmiyorum makarnadan 2.5 kilo farketmez sanki yaa :KK43:
Ay canım çok talihsizlik olmuş.benim oğlanda yatağın altından alıp yere fırlattı kaç kere.3 kg fln fazla tartmaya başlamıştı.şimdi köşe bucak saklıyorum. Anlamıyorlar tabii.makarnadan o kadar olmaz kaptan.sen başka bir tartı al ya da eczanede fln tartıl

Kızlar dün bebek görmeye bir arkadaşa gittim.orda okuldan bir öğrt arkadaş beni en son ekimde 83 kiloyken görmüştü.:oha:inanamadı.hatta ilk anda tanıyamadı.yok artık çok zayıflamışsın dedi :KK66::KK71::nazar::nazar:o da doğum yaptı.ilk dönem okulun başında doğum iznine ayrılıp gitmişti.görünce şok oldu resmen :KK66: tüyo aldı bnden o da diyete başlamış.herkesin içinde öyle onore oldum ki:21:.birazcık da gaze geldim tabii :halay:
Ayy cok sevindim yaa cok iyi geliyor boyle duurmlar bana da komsulatim diyo ben de cok azimleniyorum

Günaydın kızlar dünkü menüm

Sabah 7.00
1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet ile karatay kahvaltısı
Öğle 15.00
2 kaşık tavuklu pilav.1 bardak ayran.1 kurabiye(bebek görmeye gittim çok az pilav yedim ayıp olmasın diye)
Akşam 19.00
1 tabak yeşil mercimek.2 yaprak sarma.bol yeşillik.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2lt
Spor 45 dk yürüyüş
Cumartesi günü çok kaçırmıştım dün nispeten toparlamaya çalıştım kızlar.ama tartılmaya korkuyorum Karnım şiş hafiften artı çıkabilirim :KK43: yarın spora başlamam lazım.bugün de eşim evde spor yapamam :KK43:
Harika beslenmissin dun ben de bir onceki gun abarttim kacirdim 62cikmayim mi tartida dun hemen toparladim bugun yine 61 im

Ayyy supersinnnnnn :KK9: :KK9:

Dunki menum
Sabah
Yesil mercumekli semizotlu beyaz peynirli bir salata
Oglen
Yogurtlu ispanak

Ara
Az uzum
Bir kucuk lokum
Yarim etimek
Disardaydik acikmistim

Aksam
2kofte buyuklugunde tavuj izgara
Yigurtlu kabak yemegi

Ara
Dubek kahvesi

Aynen canımcım.okuyacağım inşallah yarın başlıyorum inşallah:KK66: tatilde düzen bozulunca fazla yiyoruz ister istemez.bide misafirim var...

Ay canım çok talihsizlik olmuş.benim oğlanda yatağın altından alıp yere fırlattı kaç kere.3 kg fln fazla tartmaya başlamıştı.şimdi köşe bucak saklıyorum. Anlamıyorlar tabii.makarnadan o kadar olmaz kaptan.sen başka bir tartı al ya da eczanede fln tartıl
Eşime büyük baskı sonunda değiştirttim. :KK70:
Şimdiki de 1.100 gr fazla tartıyor ya da ben 1100 gr aldım bakalım komşuda tartılıp kontrol edicem

X