Evettttt bu haftayı da bitirdik hayırlısıyla. Gelelim sonuçlara. Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
1, mizEvlimutluanne
2. mizMiyav_su
3. muzmarlin18
Harşkasınız kızlar tebrik ediyorum
Tebrik ederim kızlar harikasınızEvettttt bu haftayı da bitirdik hayırlısıyla. Gelelim sonuçlara. Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
1, mizEvlimutluanne
2. mizMiyav_su
3. muzmarlin18
Harşkasınız kızlar tebrik ediyorum
Valla az daha topiği ihmal edersem 3 kişi kalcaz zatenSonuncu olurum diyordum neyse önümüzdeki haftalara inşallah sonuncu olurum
Çok teşekkür ederim canım. Ben geçen hafta aldığım kiloyu verebildim anca.Tebrik ederim kızlar harikasınız
Dökülmeye başladıkValla az daha topiği ihmal edersem 3 kişi kalcaz zaten
30 kişiyle birlikte başlamıştık birde.Halimize bakDökülmeye başladık
Hele benim artık ünlü oldum buralarda artık bdv ne bileyim siyaset topiğinde takılmak istiyorum30 kişiyle birlikte başlamıştık birde.Halimize bak
Zayıflama topiklerinde geçiyor ömrüm
Hayırlı olsun canım kolay gelsinKızlar bu aralar bende uğrayamadım. Çok yoğunum. Eşimin kuzenini nişanı var.kıyafet alış veriş derken 3 çocukla anca bu kadar oluyor.hafta arasında da ikramliklar hazırlanacak. Baklava sarma börek falan. İş çok yani.kusura bakmayın artık. Yetisebildigim kadar uğramaya çalışırım
Sen onların 5 mille canına okursun arkadaşım dert etmeKızlar bugün çok yedim..yazamayacağımyarında bebek görmeye gideceğim bir arkadaşa..çok vahim durumum
Ayni durumdayiz canim dun maffettimmmKızlar bugün çok yedim..yazamayacağımyarında bebek görmeye gideceğim bir arkadaşa..çok vahim durumum