66.1 missin canim baktim paylasiminaGunaydin kizlar. Ben gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum, ilk sayfada da goremedim, sadece su anki kilomu yazabilicem
Bende öyle canım metabolizmadan sanırım haftaya ya yerimde sayarım ya artı yAda eksiBir ileri iki geri gidiyorum kizlar
Ne olacak bu halimmm
Sağol Canım benim teşekkür ederimMiyav_su tebrikler canım. Çok güzel kilolar vermişsin
Tesekkur66.1 missin canim baktim paylasimina
Canını sıkma canım halledersin haftaya daha iyi olur zümrem metabolizman çok iyi seninGünaydın kızlar bahar bana da pek yaramadı. Hatta iki gün önce artidaydim ama kısmen sabite dönmeyi başardım
yesa don artık izin bitti
Yarisalim canimAnka seni hiç sporsuz yendim yine.haftaya daha sıkı kapışalım canım olur mu?
eylul7158eylul canım senle de yarışalım haftaya ne dersin? Aynı kilodayız nerdeyse..
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum..bravo valla
tevafuk55 zümrem koruman gayet iyi bence.haftaya eksilirsin eminim canım
Bol eksili bir gün olsun! Misafirlerim var ev dopdolu..hepinize sevgiler kızlar.bnm maraton başladı
Biz yarıştamıydık hiç hatırlamıyorum. Tebrik ederim seni. Ben bu hafta çarşamba perşembe diyet yaptım diğer günler full yedimAnka seni hiç sporsuz yendim yine.haftaya daha sıkı kapışalım canım olur mu?
eylul7158eylul canım senle de yarışalım haftaya ne dersin? Aynı kilodayız nerdeyse..
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum..bravo valla
tevafuk55 zümrem koruman gayet iyi bence.haftaya eksilirsin eminim canım
Bol eksili bir gün olsun! Misafirlerim var ev dopdolu..hepinize sevgiler kızlar.bnm maraton başladı
Sıkıntı yok canım.akşama telafi edersin.birlikte 50li sayıları görelim inşallahYarisalim canimtuhh bu sabah nasil olsa kilo bildirimi yaptim diye neler neler yediydim bilsem yarisacagmizi yemezdim iyi olan kazansinn
Yarıştayız tabii nasıl unutursun kaptanBiz yarıştamıydık hiç hatırlamıyorum. Tebrik ederim seni. Ben bu hafta çarşamba perşembe diyet yaptım diğer günler full yedim