15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Ayy cok sevindim yaa cok iyi geliyor boyle duurmlar bana da komsulatim diyo ben de cok azimleniyorum
Aynen canım.çok motive oluyor insan
Maşallah sana da

Harika beslenmissin dun ben de bir onceki gun abarttim kacirdim 62cikmayim mi tartida dun hemen toparladim bugun yine 61 im
Bnde 61e dayandım herhalde.ne güzel 60tım

Ayyy supersinnnnnn
Sağol canım..
Dunki menum
Sabah
Yesil mercumekli semizotlu beyaz peynirli bir salata
Oglen
Yogurtlu ispanak

Ara
Az uzum
Bir kucuk lokum
Yarim etimek
Disardaydik acikmistim

Aksam
2kofte buyuklugunde tavuj izgara
Yigurtlu kabak yemegi

Ara
Dubek kahvesi
Süper menü.afiyet olsun canımm

Eşime büyük baskı sonunda değiştirttim.
Şimdiki de 1.100 gr fazla tartıyor ya da ben 1100 gr aldım bakalım komşuda tartılıp kontrol edicem
Kontrol et bakalım.yoksa sıkma canını 1.1 kilo eksik hesaplarsın gördüğün kiloyu

Bugun kacamaksiz guzel bir gun gecirdim
Kahvalti
Köz patlican salatasi
1dilim tb ekmegi kizarmis
2 catal peynir

Oglen
Tavuk izgara
Yigurt
Kabak yemegi

Aksam
Pirasa yemegi
Çok iyi menün canım ama kahvaltı ve akşam yediklerin az gibi geldi.eksilerin bol olsun canm

Sily bildirim yapmamışsın canım. neredesin
Canim o kadar yogunumki bu aralar firsat bulup ta yazamadim hic üzgünüm kilom 65 oldu duzenli olarak giremiyorum aksatacaksa eger cikarabilirsin listeden bi de benimle ugrasma

Canim o kadar yogunumki bu aralar firsat bulup ta yazamadim hic üzgünüm kilom 65 oldu duzenli olarak giremiyorum aksatacaksa eger cikarabilirsin listeden bi de benimle ugrasma
Aşk olsun düzenli olarak girenler uğramayınca merak ediyorum sadece. Zaten 2 elin parmağından az kaldık. siz de giderseniz boş kalacak iyice. Kapatacaktım konuyu ama 2 hafta kalmış vazgeçtim.

Aşk olsun düzenli olarak girenler uğramayınca merak ediyorum sadece. Zaten 2 elin parmağından az kaldık. siz de giderseniz boş kalacak iyice. Kapatacaktım konuyu ama 2 hafta kalmış vazgeçtim.
Açıkçası cikmak istemiyorum da mahcup oldum onun için dedim peki o halde devamm tabiki de

Bugünkü menüm
8.30 karatay kahvaltısı
Öğle 12.30 2yum ile çılbır.1 avuç çiğ kuruyemiş.1 k kayısı
Akşam 18.30da yerim
1kase çorba.1 tabak etli türlü.salata
Su 1lt şimdilik.3e tamamlarım
Spor 5 mil leslie

kızlar geç olsa da geldim.
internet sıkıntısı giderildi. Meğer havaların yağışlı oluşundan çatıdaki kablo çıkmış adamlar sürekli internetten gidermeye çalışıyorlardı nihayet zahmet edip eve gelebildiler
63 kilodayım bu ara misafirler geldi pek dikkat edemiyorum ama tabi kilomu korudum hep spor yaptım hergün paylaşım yapacağım artık inşAllah

Merhaba kızlar! Bugün sporumu yaptım çok mutluyum
Leslie 5 mil yaptım 1 sa 10 dk..
Birazcık artıdayım geçen haftaya göre.onu verirsem süper olacak...
Canım acaba artık gün aşırı hiit cardiyoya mı geçsen. Vücut alıştı 5 mile sanki.

Canım bel fıtığı ve dizimde sıkıntılar olduğu için hiit yapamıyorum maalesef.yapsam süper olacak ama
Hımmm anladım canım çok geçmiş olsun. Bende de bel ve boyun fıtığı var. Ben de 6-7 kilo verince hiite geçerim diyordum olmaz o zaman

Yaptıktan sonra ciddi ağrılarım oluyordu canım.en zararsızı leslie bizim için
Ben 3 fast miles videosunu yapıyorum. İnşallah arkadaş 5 mil atarsa ben de 5 mil yapacağım. internetten açınca çok sıkıcı oluyor. Televizyonda büyük ekranda sanki salonda onlarla yapıyor gibi oluyor vakit daha çabuk geçiyor.

Aaaaaaa aranızdaki arkadaş benim :)

Ayy iyi hatırlattın canım ama inşallah atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…