- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Iyide ben su orucunu destekleyen bir uzman nerden bulacagim. Lavman yapmasinin sebebi de bagirsaklari temizleyip acikmayi onlemekmis. Ve oyle de oldu. Sadece su icerek ben yapamam. Siz yapabilirsiniz ama zaten ilk baslarda salata falan yiyin sonra onu da birakin diyordu. Neyse bakalim su an diyeti kendime gore yapiyorum hadi hayirlisi insallah...O şekilde kg verirsin şu an öyleyim ben.lakin bu su orucunun yerini tutmaz hastalık vs geçmez. şifa yani su orucunun amacı temizlemek hastalıkdan ve vücuttaki fazlalıklardan yağlardan zira asla normal kg dan gitmiyor yani sağlığı koruyor . salatayı vs bu orucun huzuruna değişemem. şu an yalnızım eşim askerde olmasa yine yapardım.ama çok dikkatli olmak lazım benim eşim hekimdi en azından. münir arıkan gibi birini bulup başlayabilirsiniz. neden lağman yaptı canım bilmiyor musun öyle uluorta zararlı sonra bağırsak iltihabın bile olur Allah muhafaza.lağmanın su orucunda kullanılması tüm mikroplardan temizlemek zira içtiğimiz tek su. ama siz mikrop içerecek şeyler yiyorsunuz. daha bilinçli şekilde hem sağlık hem kilolarımız düzelir.
Haklısınız dikkatli olun zira çekap bile yaptırdım ciddi bir hastalığım yoktu sadece reflü. irade ve yardımcı şart. zaten sabah akşam yürüyüşde var. tedavi merkezine gidemeyecekler bir koç bulması şart. beni sorarsanız çok takmıştım kilomu .şaşkınlığım şu ki göbek çevresi ve basen den gitti kilolar .. yani yağ fazlağı olan yerler. inşaallah darısı başınıza ama inanın o sıkıntının devamı ve sonrasındaki o huzur ve özgüven yeterde artar.deli deli şeyler yapmayın hanımlar.pat diye gidiverirsiniz sonra. tamam her yapana bir şey olmaz da ya bünyeniz kaldırmazsa? bunun şekeri var tansiyonu var. yapmayın bence.
Haklısınız dikkatli olun zira çekap bile yaptırdım ciddi bir hastalığım yoktu sadece reflü. irade ve yardımcı şart. zaten sabah akşam yürüyüşde var. tedavi merkezine gidemeyecekler bir koç bulması şart. beni sorarsanız çok takmıştım kilomu .şaşkınlığım şu ki göbek çevresi ve basen den gitti kilolar .. yani yağ fazlağı olan yerler. inşaallah darısı başınıza ama inanın o sıkıntının devamı ve sonrasındaki o huzur ve özgüven yeterde artar.deli deli şeyler yapmayın hanımlar.pat diye gidiverirsiniz sonra. tamam her yapana bir şey olmaz da ya bünyeniz kaldırmazsa? bunun şekeri var tansiyonu var. yapmayın bence.
Bacım birinci gün çiğ sebze meyve yeniyor 3 öğün ve akşam lağma 2. gün sabah aç karnına hazırladığın 1 ltre suya 1 yemek kaşık bal ve 1 limon suyundan yarım çay bar. içiyorsun sonra saat başı 1 bardak su ertesi 3. gün aynı sabah aç karnına karışım saat başı su. ama 4. su az içilip akşam lağman var. ben 4. günü uygulamadım 3. akaşm bozdum beni sonrasında yemek yemek mahvetti biraz ama bir hafta m.suyu s.suyu sırayla 5. gün salata yemek 10. gün yani 13. gün oluyor. ekmeğe az az başlasaydım mide sorunu yaşamazdım. eşimden habersiz yedim yemeği.. bilemem 3 gün bile yetti bana ama hastalık için tutacağım eşim gelsinde askerden.inanın hergün 1 kg gidiyor .3. den sonra bozdumya yinede hergün yarım kg gitti. çok mutluyum .aşırı sorunlarım stresim vardı hiçbirşey kalmadı acaba 21 gün yapsam ne kadar huzur bulurum merak ediyorumHaklısınız dikkatli olun zira çekap bile yaptırdım ciddi bir hastalığım yoktu sadece reflü. irade ve yardımcı şart. zaten sabah akşam yürüyüşde var. tedavi merkezine gidemeyecekler bir koç bulması şart. beni sorarsanız çok takmıştım kilomu .şaşkınlığım şu ki göbek çevresi ve basen den gitti kilolar .. yani yağ fazlağı olan yerler. inşaallah darısı başınıza ama inanın o sıkıntının devamı ve sonrasındaki o huzur ve özgüven yeterde artar.
nasıl bir zayıflama yöntemi bu anlatırmısın?Merhaba gayet sağlıklı biçimde internetten araştırabilirsiniz şifa orucunu tutum tabi öyle kolay birşey değil ,ve çok dikkat lazım tehlikeli olabilir. ama inanaın yazılanlar uçuk geldi gerçekmi diye aç kalmayı göze aldım şok hergün 1 kg verdim ve müthiş bir huzur.. aslında hastalık için yapılan birşey yani eğer fazla kg varsa gidiyor yoksa sağlığınız düzeliyor kg gitmiyor
Teşekkür ederim kibarlığınız için. ama siz iyi araştırın bunu sağlıklı olan kişiler yapıyor hemde normal kg ya ulaştıktan sonra her sene 7 gün yapıyor. merak etme ölmezsin acından hem hücre dediğin ne HEY Alaahım ya zaten normal günde milyonlarca hücre ölüp yenileniyor hergün. amaç hastalık içinse lağman da kullanılıyor zaten su temizliyo ve sonradan az içersen dahada temizleniyor aç ken. yani lağmanda 4 günde bir tüm parazit mikrop vs yok ediyor. yılların akciğer hastalığından tut şekerhas. reflü. mide vs tansiyon. hiçbir hastalık kalmıyor. kusura siz bakmayın ama iradeniz biraz zayıf galiba. burda kimsenin canıyla oynanmıyor kendim uyguladım ölmedim 13 kg verdim ve çok dinçleştim. eşim hekim demiştim okuduysanız ve bir koç blursanız daha iyi dedim hatta şifa orucu merkezinde kalbilirsiniz dedim bayanlara. bakın yaşadığım mutluluğu sizlerde yaşayın istiyorum sadece. ama bilinçli bir şekilde. saygılarSaçmalık ...............Evet biliyorum kanser hastalarına önerilen bir şey kanserli hücre yenilen herşeyden öncelikli fayda sağlarmış bu prensiple aç kalarak kanser hücrelerinin ölmesi amaçlanırmış bakın kanser hücreleri bu yöntemle ölebiliyor.Ne demek bu hücre öldürmeye yönelik bir uygulama ne için göze alınıyor kanseri yenmek ...Bu bir zayıflama yöntemi olamaz yıllardır burdayım bu kadar saçma bir şey görmedim.Sağlığınızdan olma pahasına kalkışmayın böyle işlere arkadaşlar.Birsaz sert oldu sanırım ama ciddi kaygılandım.Özür dilerim
şaşılacak durum bu zaten ben body building yapıyorum kas geliştiren bir bayanım yıllardır. yani kaslarıma faydası bile oldu. yazdıklarımı okusanız anlardınız sadece bel basen göbek yağım vardı onlar gitti. 13 kg sadece oradan gitti. zaten bu oruc sadece fazla olan yağları atıyor ve vücudu arındırıyor hatta inanamazsın eşimin psikolojisi bozuldu sağlığımı verdiğim kiloları görünce. herşeye dayanıksızdım bedenen ve ruhen ama sonucunda bi mutluluk anlatamam. artık anlayın eşim kefeni hazırlıyım diyordu bu sefer kendi yapmaya karar verdi şu an o da 10 kg verdi .öncesinde ve sonrasında vücut analizi yaptırmak da fayda var sanki.. giden kilolar yağ mı kas mı yoksa su mu? görmek bence faydalı olur..
şaşılacak durum bu zaten ben body building yapıyorum kas geliştiren bir bayanım yıllardır. yani kaslarıma faydası bile oldu. yazdıklarımı okusanız anlardınız sadece bel basen göbek yağım vardı onlar gitti. 13 kg sadece oradan gitti. zaten bu oruc sadece fazla olan yağları atıyor ve vücudu arındırıyor
yoo hak vedim ama okusaydınız yazmazdıınız dedim..ama hatırlatmakda fayda var istediğim herkes mutlu olsun hakediyoruz bunu. ama yurt dışında var bu merkezler . sizler münir arıkan arcılığıyla yahut iyi bir koç bulup başlayın hiç pişman olmayacaksınız. sizin sağlık testiyse zaten çekap olup başladım. ve tüm hastelık için bu . sadece ağır hastalar 3 gün ara ara yapıyormuş.yazdıklarınızı okudum ve anladım.. göbek yağım gitti demişsiniz sadece aynaya bakarak da söylenebilir bu.. örneğin 20 kilo yağ kütlem vardı ölçtürdüm artık 7 kilo yağım var 13 kilo yağdan gitti deseydiniz söylemezdim.. eleştirmedim eklemek istedim iyi niyetle..
yoo hak vedim ama okusaydınız yazmazdıınız dedim..ama hatırlatmakda fayda var istediğim herkes mutlu olsun hakediyoruz bunu. ama yurt dışında var bu merkezler . sizler münir arıkan arcılığıyla yahut iyi bir koç bulup başlayın hiç pişman olmayacaksınız. sizin sağlık testiyse zaten çekap olup başladım. ve tüm hastelık için bu . sadece ağır hastalar 3 gün ara ara yapıyormuş.
Su orucunun tek sakıncası var; eğer beyin olarak tam hazır değilseniz sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla iyice ikna olmadan ve tam inanmadan yapılmaması lazım. İlk 3 gün ufak-tefek baş ve ayak ağrısı olabiliyor. Bu durumda zeytinyağı ile vücut masajı yaptırabilirsiniz.
Teşekkür ederim kibarlığınız için. ama siz iyi araştırın bunu sağlıklı olan kişiler yapıyor hemde normal kg ya ulaştıktan sonra her sene 7 gün yapıyor. merak etme ölmezsin acından hem hücre dediğin ne HEY Alaahım ya zaten normal günde milyonlarca hücre ölüp yenileniyor hergün. amaç hastalık içinse lağman da kullanılıyor zaten su temizliyo ve sonradan az içersen dahada temizleniyor aç ken. yani lağmanda 4 günde bir tüm parazit mikrop vs yok ediyor. yılların akciğer hastalığından tut şekerhas. reflü. mide vs tansiyon. hiçbir hastalık kalmıyor. kusura siz bakmayın ama iradeniz biraz zayıf galiba. burda kimsenin canıyla oynanmıyor kendim uyguladım ölmedim 13 kg verdim ve çok dinçleştim. eşim hekim demiştim okuduysanız ve bir koç blursanız daha iyi dedim hatta şifa orucu merkezinde kalbilirsiniz dedim bayanlara. bakın yaşadığım mutluluğu sizlerde yaşayın istiyorum sadece. ama bilinçli bir şekilde. saygılar
zaten anlatılmış ve sürekli yapılması zaten zararlı. dikkat ederseniz 2 kere kullanılıyor en fazla..dünyada merkezleri var yakında burdada açılacak inşaallah. uygulamasam bende inanmıyordum. iradelerinizin tepkisi bu .zaten dediğim gibi tam inanç ve irade lazım yoksa mümkün değil zatençok sağlıksız. hiçbir doktor veya diyetisyen lavmanlı bir zayıflama yöntemi önermez. bunu öneren kişi de zaten ne diyetisyen ne de doktor değil anladığım kadarıyla. lavman mikrop yok ediyor demişsiniz ama lavman sadece mikropları değil bağırsaklarınızın doğal florasında olan yararlı bakterileri de silip süpürüyor.lavman çok zorunlu olmadıkça (ameliyat öncesi gibi) yapılmaması gereken bir işlem.
zaten anlatılmış ve sürekli yapılması zaten zararlı. dikkat ederseniz 2 kere kullanılıyor en fazla..dünyada merkezleri var yakında burdada açılacak inşaallah. uygulamasam bende inanmıyordum. iradelerinizin tepkisi bu .zaten dediğim gibi tam inanç ve irade lazım yoksa mümkün değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?