Merhaba 75 kg idim.yapalı 8 ay ı geçiyor. 13 kg verdim hayır geri kilo almadım aksine istediğim kadar istediğim zaman yiyorum artık ama çok yağlı ve hamur türü şeyler yemiyorum açıkcası canım isterse arada.anlıyacağınız artık vücuda ağır zararlı hiçbirşeyi canım istemiyor . cipskola aburcubur fast food asla yemek bile istemiyorum eskiden olsa sürekli yerdim ve su içemezdim. ben 3 günün gecesi bozdum fazla bir yemek yemedim bozarken o gün köfte kebab vardı yaprığım onu yedim yarım tabak ama mahvoldum 1 hafta yattım bir ayda toparlandım . o yüzden bilinçli iradeli olun yapmak istiyorsanız. ve 4 günden sonra 1 dilim ekmek bile yiyemedim çok az yiyordum .. yani kg vermem yesemde devam etti. artı yürüyüşü bile tam yapmadım. günde bir kere yürüdüm oysa iki kez olmalı. eğer m.suyu sonraki günler sebze suyu sonra salata sonra sebze yemeği sonra pilav az ve sonra biraz et sonra ekmek yani 3 gün 3 gece tuttum ama doğru uygulasaydım 10 günü bulacaktı ki şu an birazcık kg fazlalığım var yani yağ. 5 kg yuda kesin vermiştim.merhaba ebrar hanım;
bu konuyu ben de araştırıyorum ve yapmayı düşünüyorum özel olmazsa bikaç sorum var;
başlangıçta kaç kiloydunuz
yapalı ne kadar zaman oldu geri kilo aldınız mı?
yani çok aşırı yemek yesem bu o günük oluyo yani sürekli anormal yiyebileceğimi zannetmiyorum ama sürekli su içiyorum en az 2 lt. yani çok yesem 64 kg olsam bile 1 gün sonunda 62.5 oluyorum ve normal az yediğimde de 61 kg yum. düzensizlik yapmasam arada kg vermeye devam ederim muhtemelen.. normalde kahvaltı arada yumurta. öğle akşamda da salata yoğurt ve istediim bir şey çorba yada yemek ama yemekde et illa olmalı. bir parça.. yoğurt önemli. birde kilo verirken vücut sarkmasın diye yürüyüş şart. yine yapcam ama eşim asker gelsin inş. biraz uzattım pardon