bir tanıdık ms hastası oldu, aidin salihe gitti, akdeniz tipi beslendiğin için şanslısın demiş, buna benzer bir oruç tuttu, kendine özel bir liste verildi aylarca bir çeşit program yaptı. stresinde bir değişim oldığunu görmedim malesef, hacamat hala yaptırıyor ama ms için kesin çözüm yok zaten tabi..
doğal beslenmeyi tavsiye eden herkese saygı duyarım.. ama bu programı açıkcası ben uygulayamam, irademden dolayı değil, bir zararı olursa diye.. inanmadığım için de faydası olacaksa bile olmaz..
karşımda programı hiç sıkıntı yaşamadan 13 gün uygulayabilmiş biri olsaydı inanırdım.. siz uygulayamamışsınız malesef. yorumlarınızda başkalarının iradelerini eleştirmişsiniz, o hoş olmamış... 3.gün akşamında dayanamayıp yemek yiyip 1 ay kendinize gelemediğinizi de yazdığınızı unutmasaydınız keşke..
günde 4 km yürüyüp düzgün beslenen aburcuburu kesen herkes sağlıkla kilo verir..
bedenlerinizi temizlemek isterseniz paketli ürünlerden kaçının, doğal beslenin, transyağlardan kaçının, barsaklarınızı bir fırça gibi temizleyen lavman yerine doğal süt ürünleri ile yani ev yapımı yoğurt kefir ve sağılmış taze süt ile temizleyin..
Efendimizin önerisiyle günde 2veya 3 öğün beslenin..