• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 13 kilo verdim

kardeşim de diyetle bir iki ayda 20 kg verdi ama benim gibi sağlıklı değil.sürekli mide sorunları aftlar kas kaybından ayakta duramıyor. birde mimar işi yorucu o yüzden işi de aksıyor artık. dedim ya sizler rasyonelliğinizle safdışısınız bu olaydan zaten . bırakın biz faydlanalım
şok diyetleri destekliyorum mu yazdım ben?:KK53: 20kilo 6-7ayda verilecek bir miktar zaten..Kusura bakmayın ama siz şuan sağlıklısınız diye bu şifa orucunun da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor..:KK50:

konu sahibi sorun ne biliyor musun? kısa vadede zararını görmediğin bir şeyin yararını savunman.. bundan bir kaç ay önce bir doktor aynen bundan bahsetti.. kapıma gelip doktor bey bana 1 ayda 15 kilo verdirt diyorlar dedi.. bu beni 1 ay içinde kanser yap demektir dedi..

allah korusun, inşallah gördüğünüz sadece faydadır ancak uzun vadede ne zararları olduğunu bilemezsiniz.. bakın gerek buraya yazan gerek ise tv de bas bas bağıranlar uzman.. siz ben yaptım oldu dersiniz (muhtemelen de olmuştur) ama başkası ciddi anlamda zarar görür.. ben de kilo verdim ama sporla, tatlıyı keserek.. 15 günde 13 kilo bu şartlar altında normal değil, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz eminim..

sevgiler..

şok diyetleri destekliyorum mu yazdım ben?:KK53: 20kilo 6-7ayda verilecek bir miktar zaten..Kusura bakmayın ama siz şuan sağlıklısınız diye bu şifa orucunun da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor..:KK50:
hiçbir tutan kişinin olumsuz bir konuşmasını duymadım. ya zaten inanç dışında gerçekleşemez . sizin önyargınızla tutacak olsak kefeni giyeriz.d Arkadaş şaka felan da bu kadar korkmayın ya açlıkla ölünmez topu topu bi kaç gün . hem su serbest. biliyorsan 10 gün susuzluğa dyanılabilir yani açlığa daha fazla dayanılabilir. korkulacak birşey yok ama ciddi bir tedavi bu . türkiyede tedavi merkezleri açılınca zaten diyetisyenler önce akın edecek oralara. hem spor flan demişler ya bu oruç sporsuz değil. toplam 4 km yürüyüş olması lazım

hiçbir tutan kişinin olumsuz bir konuşmasını duymadım. ya zaten inanç dışında gerçekleşemez . sizin önyargınızla tutacak olsak kefeni giyeriz.d Arkadaş şaka felan da bu kadar korkmayın ya açlıkla ölünmez topu topu bi kaç gün . hem su serbest. biliyorsan 10 gün susuzluğa dyanılabilir yani açlığa daha fazla dayanılabilir. korkulacak birşey yok ama ciddi bir tedavi bu . türkiyede tedavi merkezleri açılınca zaten diyetisyenler önce akın edecek oralara. hem spor flan demişler ya bu oruç sporsuz değil. toplam 4 km yürüyüş olması lazım
ileri görüşünüzü kendine saklayın,ben akın etmeyeceğim.:KK50:

Arkadaşlar önce şunu diyim şifa orucu demek zaten su orucu demek. ve inanın verdiğin kilo kalıcı zira eskisi gibi anormal iştah kalmıyor ve hayatta su içemeyen şimdi içmeden duramıyorum .hayat varmış vallahi Peygamberimizin sözünü şimdi anladım .3/1 yemek su boşluk..bakın ben 3 . günü akşamı bozdum dayanamadım eğer dayansaydım reflümün vs tamamen yokolacağına emindim.ağız kokum bile yok oldu ama tekrar geldi çünkü hastalık 6. gün kusma ile birlikte atılıyor. zor eşim hekim o destek oldu biraz .kendinize şifa orucu merkezi varmış bir çok yerde bulup gidebilirsiniz. zira halsizlik fena oluyor ama 2. gün o da ne acıkmıyorsunuz ve 3. günden sonra suyuda az içmek daha iyi. benim en büyük hatam 3. günü akşam yemek yedim ve eşim serum flan bağladı mide ilacı öyle düzeldim ve o 3 günlük oruç varya normal yemeye başladım ama sürekli kg verdim yani 21 gün bile yapmadım zaten 6. gün baya kusunca bal şerbeti içip 4 gün sonra başlıyorsun meyve suyu vss vs...anca 20. gün yemek yenir ..çok zor ama irade şart. anlatamam o 3 gün huzuru .sanki temizlendi arındı yeniden doğdum.75 kg idim şu an 62 kg yum hafif göbeğimde yağlar var 5 kg daha varsam süper olur zaten 3 gün yapan aralıklı devam etmeliymiş.şeker hastalığı ağır hastalık yoksa korkmayın. ama bi koç bulursanız daha iyi olur.netten güzelce okuyun benim gibi yemeğe dalmayın.:) lokman hekimin tedavisi bu .bu konuda birsürü seminerler verilmek de.inanın verdiği huzur bile yeter. moral vs süper düzeliyor .

onun için şifa merkezleri açılmış yurtdışında. biliyorsun hep gerilerdeyiz ülke olarak tıp da.. bakın münir arıkan bey ciddi böbrek hastası okursanız anlarsınız. tüm hastalıkları bu oruçla yok olmuş ve bunun için ücretsiz seminerler veriyor. zira bu mutluluğu yaşamayan anlamaz. zaten kafaya göre yapılacak bir şey değil ki. bilinçli dedik . ayrıca o dediğin doktorlar çok şeyden anlıyorlar zira böbreklerimizi mahvedenler onlar sürekli ilaç... bakın safram delindi antibiyotik içmekten. ama ne 3 günde baya etki etti eğer bi 6 gün yapıp 20 güne tamamlasam süreci inancım sonsuz tüm hastalıklarım yok olacak inşaallah. Bu islamla uyuşan bir metod ki insanlar sağlıklı olanlar her sene 7 gün yapıyor. ya 3 . gün baş ağrısı açlık bitiyor irade başlıyor . 6. gün zor kusma oluyormuş ki hastalık çıkana kadar kötü renk gidene kadar kusup bal şerbeti içiyorsun ve zaten 2 / 3 günede m. suyu ile başlanır. ne diyorum yaa kaslarım güçlendi moral süper huzur hiç anlatamam benim hatam bitirince yemek yemek oldu. ama zaten ertesi gün normal uyguladım . stres berbat birşey çok stresli bir hayatı varsa bir insanın kesinlikle hastalığı yeniden olabilir ama kilolar zor .. 8 aydır 62 kg yum zira canımın istediği herşei yiyorum . bu arada eşimde hekim demiştim ve bendeki sağlığı görünce nasıl yapcam felan derken o da 15 kg verdi. irade ile olamayacak birşey yok. Arkadaşlar çevre hep bilgi alıyor ama asla yalnız olmayın bir eğitmen koç olmalı diyorum. nasıl böyle fit oldun diyorlar inanın kg nun fazlası moral bozukluğuna yeterli. o basenler göbek aman Allahım ne giysem çıkıyordu.Şükür Rabbime.inş. 5 kg daha veririm amin.d

Muazzam sağlıklı bir program olduğu için eşiniz serum bağlamak durumunda kaldı size öyle mi :KK57:
Geride olduğumuz o tıp olmasa belki de şu an bunları bizimle paylaşamıyor olabileceğinizi düşündünüz mü ?

Merhaba 75 kg idim.yapalı 8 ay ı geçiyor. 13 kg verdim hayır geri kilo almadım aksine istediğim kadar istediğim zaman yiyorum artık ama çok yağlı ve hamur türü şeyler yemiyorum açıkcası canım isterse arada.anlıyacağınız artık vücuda ağır zararlı hiçbirşeyi canım istemiyor . cipskola aburcubur fast food asla yemek bile istemiyorum eskiden olsa sürekli yerdim ve su içemezdim. ben 3 günün gecesi bozdum fazla bir yemek yemedim bozarken o gün köfte kebab vardı yaprığım onu yedim yarım tabak ama mahvoldum 1 hafta yattım bir ayda toparlandım . o yüzden bilinçli iradeli olun yapmak istiyorsanız. ve 4 günden sonra 1 dilim ekmek bile yiyemedim çok az yiyordum .. yani kg vermem yesemde devam etti. artı yürüyüşü bile tam yapmadım. günde bir kere yürüdüm oysa iki kez olmalı. eğer m.suyu sonraki günler sebze suyu sonra salata sonra sebze yemeği sonra pilav az ve sonra biraz et sonra ekmek yani 3 gün 3 gece tuttum ama doğru uygulasaydım 10 günü bulacaktı ki şu an birazcık kg fazlalığım var yani yağ. 5 kg yuda kesin vermiştim.
yani çok aşırı yemek yesem bu o günük oluyo yani sürekli anormal yiyebileceğimi zannetmiyorum ama sürekli su içiyorum en az 2 lt. yani çok yesem 64 kg olsam bile 1 gün sonunda 62.5 oluyorum ve normal az yediğimde de 61 kg yum. düzensizlik yapmasam arada kg vermeye devam ederim muhtemelen.. normalde kahvaltı arada yumurta. öğle akşamda da salata yoğurt ve istediim bir şey çorba yada yemek ama yemekde et illa olmalı. bir parça.. yoğurt önemli. birde kilo verirken vücut sarkmasın diye yürüyüş şart. yine yapcam ama eşim asker gelsin inş. biraz uzattım pardon

eğer benim gibi 3 gün bile yapsanız göreceksiniz bu yazılanların hepsi doğru . ilk evvel sizin gibi tepki verdim olmaz böyle saçmalık dedim kendi kendime hatta eşimden gizli bşladım ilk gün. çünkü sıhhatım de olsa gerçekden doğrumu diye yaptım başladıktan sonra 2. günü bırakmak istemiyorsun baş ağrısı oluo ve geçio ve acıkmıyorsun bile sadece nefs istiyor işte yemek yemek. inanın stres vs hiç birşey kalmıyor bende reflü var biraz ondan 3 gün tutum ama zaten bıraktığın zaman 1 haftada öyle normal yemek yiyemiyorsun zaten. zaten şeker hastları vs3 gün yapcak sonra tekrar 3 gün .. kanser diyorsunuz ya illa kanser mi olmak lazım şu reflü illetinden ramazanda bile oruç tutamıyorum. hastalığın geçmesi 6. gün kusunca gerçekleşiyor . ben 3 gün yapabildim o yüzden geri geldi hastalığım .kazancımm moral,huzur, neşe ve 13 kg vermek oldu..okuyun münir hocayı anlayacaksınz inş.

eğer benim gibi 3 gün bile yapsanız göreceksiniz bu yazılanların hepsi doğru . ilk evvel sizin gibi tepki verdim olmaz böyle saçmalık dedim kendi kendime hatta eşimden gizli bşladım ilk gün. çünkü sıhhatım de olsa gerçekden doğrumu diye yaptım başladıktan sonra 2. günü bırakmak istemiyorsun baş ağrısı oluo ve geçio ve acıkmıyorsun bile sadece nefs istiyor işte yemek yemek. inanın stres vs hiç birşey kalmıyor bende reflü var biraz ondan 3 gün tutum ama zaten bıraktığın zaman 1 haftada öyle normal yemek yiyemiyorsun zaten. zaten şeker hastları vs3 gün yapcak sonra tekrar 3 gün .. kanser diyorsunuz ya illa kanser mi olmak lazım şu reflü illetinden ramazanda bile oruç tutamıyorum. hastalığın geçmesi 6. gün kusunca gerçekleşiyor . ben 3 gün yapabildim o yüzden geri geldi hastalığım .kazancımm moral,huzur, neşe ve 13 kg vermek oldu..okuyun münir hocayı anlayacaksınz inş.

Merhaba bir kac sorum olacak.cevaplarsaniz sevinirim.diyetin ilk gununden itibaren nasil basladiniz...kac gun devam ettiniz.vucudunuzdscherhangi bir yan etkisi oldu mu.

bir tanıdık ms hastası oldu, aidin salihe gitti, akdeniz tipi beslendiğin için şanslısın demiş, buna benzer bir oruç tuttu, kendine özel bir liste verildi aylarca bir çeşit program yaptı. stresinde bir değişim oldığunu görmedim malesef, hacamat hala yaptırıyor ama ms için kesin çözüm yok zaten tabi..

doğal beslenmeyi tavsiye eden herkese saygı duyarım.. ama bu programı açıkcası ben uygulayamam, irademden dolayı değil, bir zararı olursa diye.. inanmadığım için de faydası olacaksa bile olmaz..
karşımda programı hiç sıkıntı yaşamadan 13 gün uygulayabilmiş biri olsaydı inanırdım.. siz uygulayamamışsınız malesef. yorumlarınızda başkalarının iradelerini eleştirmişsiniz, o hoş olmamış... 3.gün akşamında dayanamayıp yemek yiyip 1 ay kendinize gelemediğinizi de yazdığınızı unutmasaydınız keşke..
günde 4 km yürüyüp düzgün beslenen aburcuburu kesen herkes sağlıkla kilo verir..
bedenlerinizi temizlemek isterseniz paketli ürünlerden kaçının, doğal beslenin, transyağlardan kaçının, barsaklarınızı bir fırça gibi temizleyen lavman yerine doğal süt ürünleri ile yani ev yapımı yoğurt kefir ve sağılmış taze süt ile temizleyin..
Efendimizin önerisiyle günde 2veya 3 öğün beslenin..

Merhaba bir kac sorum olacak.cevaplarsaniz sevinirim.diyetin ilk gununden itibaren nasil basladiniz...kac gun devam ettiniz.vucudunuzdscherhangi bir yan etkisi oldu mu.
ilk gün bişe yok meyve vs yedim az akşam lavman ve sabah yani 2. gün saat başı bi bardak su .. tabi uyanır uyanmaz limonlu ballı sudan yarım çay bar. içilir
devam edebildiğin kadar artı sabah akşam yürüyüş var . biraz halsizlik oluo ama 3. geçio baş ağrısı açlık hissetmiyorsun. zaten bozunca yemek yasak 1 haftaya yavaş yavaş sıvılarla başlanır. bi sıkıntım olmadı direk emek yiyince oldu oda yasakmış ben dayanamadım ama bıraktım hemen

İlaç kullanarak vermedin değil mi bu kiloları?

Çok zararlı ya of, sağlığından olacaksın :(

Konu sahibi ve bu su orucuna hak verenlere sesleniyorum. Yıllarca biriken kilolarınızı 15 günde veremezsiniz. Üstelik bunun din veya iradeyle hiçbir şekilde alakası yok. Merak ediyorum neden bizim milletimiz her gördüğü şeye inanma derdinde? Eğer kilo vermek bu kadar basit olsaydı Amerika'da obezite sayısı bu kadar fazla olmazdı. Hani siz dediniz ya yurtdışında yapmışlar araştırmayı diye. Eğer öyle bir şey ciddi olsaydı Amerikalılar ilk önce kendilerine fayda bulmuş olurlardı. Kelin merhemi olsa kafasına sürer derler. Ne olursunuz, konuyu gören arkadaşlar bu deliliği denemeye kalkmayın. Ucunda ölüm olmayabilir ama ilerde emin olun sizi ciddi iç hastalıklar bekler. Kendim ms hastasıyım. Kilom da var. Fakat düzenli yiyip, spor yapıyorum. Bunun neresi zor ki? Lütfen her işin kolayına kaçmayın. Kilo vermek istiyorsanız düzgün beslenin. Aç kalarak anca kaslarınızın erimesine sebep olursunuz. Üstelik şu kendi kendine lavman yapanlar, bir gün cidden bağırsağınızı patlatırsanız bunun sorumlusu kim olacak? Hiçbir işi Allah aşkına doktor takibi olmadan yapmayın. Bağırsak boşaltmaksa derdiniz gidin elme falan yiyin. Kimse zayıflamak için lavman yaptırmaz. Bu arada konu sahibi kocanız doktor olmasına rağmen böyle bir deliliğe nasıl izin verdi hayret ettim doğrusu.

**Alınmayın arkadaşlar ama çok safsınız sanırım. Her önüne gelene inanmayın lütfen. Üstelik bu diyetin inançla falan da alakası yok. Her Ramazan orucunu tutan ben asla böyle bir şeye kalkışmam. Şu an resmen bir şeyler satmak için dini ögeleri kullanan pazarlamacılar gibisiniz. Lütfen bu konuyu kapayın. Kimseyi de yanlış bilgilendirmeyin.

Kizlar bu orucu tavsiye etmiyorum cevremd yapan insanlar oldu tamam kilo veriyirsunuz ama kaslariniz gidiyor ve yuzunuz cokuyor inanin10 yas yasli gosteriyor ve ayrica sagluk problemleri ortaya cikiyor saglikli bir diyet yaparsaniz zaten 2- 3 ayda bu kiloyuverirsiniz

Back