Merhaba gayet sağlıklı biçimde internetten araştırabilirsiniz şifa orucunu tutum tabi öyle kolay birşey değil ,ve çok dikkat lazım tehlikeli olabilir. ama inanaın yazılanlar uçuk geldi gerçekmi diye aç kalmayı göze aldım şok hergün 1 kg verdim ve müthiş bir huzur.. aslında hastalık için yapılan birşey yani eğer fazla kg varsa gidiyor yoksa sağlığınız düzeliyor kg gitmiyor
arkadaşlar bende merak ettim şifa orucu nedir? nasıl tutulur? dini bir temeli mi var?
ben varımm.. daha iyi bilgilenirsek beraber baslayıp deneyebiliriz. tam olarak biryerde göremedim nasıl yapıldıgını ama yapan kişiler ondan kurtuldum bundan kurtuldum kilo verdim vs vs kısa zamanda cok iş gibi seyler konusuyorlar. iyice bir arastırıp birlikte baslayalımmBen de arastirdim da gercekten cok mantikli geldi. Benim de 12 kilo fazlam var ve bu orucu yapmak istiyorum fakat uzmandan destek alin diyorlar gerekirse gider alirim cunku ablamin dugunune 1 aydan az bir zaman kaldi ve benim bu kilolari vermem lazim. Nasil yapabiliriz. Ve yapmak isteyen varsa beraber baslayalim mi arkadaslar?
Evet ya cok iyi olur. Esimi aradim gelirken meyve suyu alsin bir sürü diyeben varımm.. daha iyi bilgilenirsek beraber baslayıp deneyebiliriz. tam olarak biryerde göremedim nasıl yapıldıgını ama yapan kişiler ondan kurtuldum bundan kurtuldum kilo verdim vs vs kısa zamanda cok iş gibi seyler konusuyorlar. iyice bir arastırıp birlikte baslayalımm
araştırıp öğrendiklerimizi birbirimizle paylaşalım yanlış şeyler yapmayalımEvet ya cok iyi olur. Esimi aradim gelirken meyve suyu alsin bir sürü diye :) iyice bilgilenelim ve baslayalim insallah.. ayy ne guzel olur bi 10 kilo versem ohhh misss
Ben diyetisyenimle paylaşacağım daha sonra burada bilgi verir yardımcı olmaya çalışırım genel bir şekildedeli deli şeyler yapmayın hanımlar.pat diye gidiverirsiniz sonra. tamam her yapana bir şey olmaz da ya bünyeniz kaldırmazsa? bunun şekeri var tansiyonu var. yapmayın bence.
10 kilo versek çok güzel olur olmasına da bu yöntemle olmaz.. bu müsil ve sadece meyve suyu, su falan çok sağlıksızmış bence.. bizim vücudumuz buna alışık değil 15 gün böyle bir şey yapmak tüm kaslarımızı eritir sonra normal yeme düzenine döndüğümüzde direk kilo olurlar.. ee kas kalmadığı içinde yeni kiloları vermek iki katı zor olur.. size iyi şanslar kızlar :) ben bir kere vericem bir dahada almıycam uğraşmak istemiyorum sürekli kilo alıp vermekle :) inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız :)Evet ya cok iyi olur. Esimi aradim gelirken meyve suyu alsin bir sürü diyeiyice bilgilenelim ve baslayalim insallah.. ayy ne guzel olur bi 10 kilo versem ohhh misss
Ben bugun basladimmvalla
10 kilo versek çok güzel olur olmasına da bu yöntemle olmaz.. bu müsil ve sadece meyve suyu, su falan çok sağlıksızmış bence.. bizim vücudumuz buna alışık değil 15 gün böyle bir şey yapmak tüm kaslarımızı eritir sonra normal yeme düzenine döndüğümüzde direk kilo olurlar.. ee kas kalmadığı içinde yeni kiloları vermek iki katı zor olur.. size iyi şanslar kızlarben bir kere vericem bir dahada almıycam uğraşmak istemiyorum sürekli kilo alıp vermekle inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız
O şekilde kg verirsin şu an öyleyim ben.lakin bu su orucunun yerini tutmaz hastalık vs geçmez. şifa yani su orucunun amacı temizlemek hastalıkdan ve vücuttaki fazlalıklardan yağlardan zira asla normal kg dan gitmiyor yani sağlığı koruyor . salatayı vs bu orucun huzuruna değişemem. şu an yalnızım eşim askerde olmasa yine yapardım.ama çok dikkatli olmak lazım benim eşim hekimdi en azından. münir arıkan gibi birini bulup başlayabilirsiniz. neden lağman yaptı canım bilmiyor musun öyle uluorta zararlı sonra bağırsak iltihabın bile olur Allah muhafaza.lağmanın su orucunda kullanılması tüm mikroplardan temizlemek zira içtiğimiz tek su. ama siz mikrop içerecek şeyler yiyorsunuz. daha bilinçli şekilde hem sağlık hem kilolarımız düzelir.Ben bugun basladimmlavman da yaptim ve inanin hic ac hissetmiyorum dedikleri gibi. Sadece agiz aliskanligi ama onu da meyve suyu bitki cayi falan filanla gideriyorum. Kararliyim insallah verecegim. Ama bu hicbir sey yemeyecegim demek olmaz. Salata falan yerim 1 saat sonra. Daha da bi sey yemem. Yürüyüş de yapacagim. E yuzecegim de zaten yuzunce asla istahim olmaz benim.. voyle bakalim hadi hayirlisi insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?