- 17 Aralık 2013
- 41
- 11
- 88
aslında konu biraz farklı yöne gitmiş burda. amaç 15 günde 13 kilo vermek değilde açlıkla gelen sağlık bence...zaten bu insanların tek başına yapabileckleri birşey değil, bende 2-3 gündür randevu almaya çalışıyorum fakat telefonları sürekli meşgul. yani bu alanda destek olan, kontroller yapan, tırnaklara bakarak hastalık tespiti yapıp kişiye özel reçeteler oluşturan doktorlar (fakat özel kliniklerde çalışıyorlar. gerçek tıpa yöneliş gb bişey sanırım) tarafından takibi var. çevremde çok fazla yapan duyuyorum hiç kimseye direk 10 günlük oruç verdiklerini duymadım, kişinin bünyesine ve hastalığına göre 1 günlük 2 günlük 3 günlük oruçlarla başlanıyor.bünyeye göre artırılıyor sanırım. bakalım bende randevu alıp gidebilirsem inş uygulamak istiyorum fakat bu bir diyet değil yaşam biçimi...yani sadece açlık değil olay aynı zamanda doğal beslenme, herşeyin doğalı evde kullanılan ürünlere kadar. deterjan olayı bana ters kendim yapamam ama satılan doğal deterjanlardan kullanabiliriz. neyse bi gideyim de sonuçlarımı reçetemi de paylaşırım hem bi örnek olur denemek isteyenlere...