• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 13 kilo verdim

aslında konu biraz farklı yöne gitmiş burda. amaç 15 günde 13 kilo vermek değilde açlıkla gelen sağlık bence...zaten bu insanların tek başına yapabileckleri birşey değil, bende 2-3 gündür randevu almaya çalışıyorum fakat telefonları sürekli meşgul. yani bu alanda destek olan, kontroller yapan, tırnaklara bakarak hastalık tespiti yapıp kişiye özel reçeteler oluşturan doktorlar (fakat özel kliniklerde çalışıyorlar. gerçek tıpa yöneliş gb bişey sanırım) tarafından takibi var. çevremde çok fazla yapan duyuyorum hiç kimseye direk 10 günlük oruç verdiklerini duymadım, kişinin bünyesine ve hastalığına göre 1 günlük 2 günlük 3 günlük oruçlarla başlanıyor.bünyeye göre artırılıyor sanırım. bakalım bende randevu alıp gidebilirsem inş uygulamak istiyorum fakat bu bir diyet değil yaşam biçimi...yani sadece açlık değil olay aynı zamanda doğal beslenme, herşeyin doğalı evde kullanılan ürünlere kadar. deterjan olayı bana ters kendim yapamam ama satılan doğal deterjanlardan kullanabiliriz. neyse bi gideyim de sonuçlarımı reçetemi de paylaşırım hem bi örnek olur denemek isteyenlere...

Esselemun Aleyküm değerli arkadaşlar ben 2 haftada 8 kilo verdim. Muane oldum. Tedaviye yani yaşam tarzima başladım. İlk 6 ay karaciğer temizligimiz zor gibi gözüküyor du lakin onuda alışkanlık haline getirdik .İnsana tek zor gelen alışkanlıklardan, kurtulmakti aştık onuda elhamdülillah. çok şükür herkese tavsiye ederim. Ve inanın sağlığın İslami yönü muhtesem ilk başlarda biraz yadirganiyor ama inanın eşiniz yaninizdaysa ve Allah'a teslimiyeti varsa . Çok Muhabbetli oluyor . Akşamları tek tencerede yemek pişer aynı tabakta yeriz ve o tencere biter .Çok sukur israfimiz hiç olmadi. Çorum'da ikamet etmekteyim. İnsAllah Burda bir sade pazar açmak istiyorum Çorum'da ki destekçileride görmek isterim. Çok teşekkür ederim. Doktorumdan ve onu yetiştiren Abidin Salihten Allah binlerce kez Razı olsun Selam ve dua ile kalin

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

ben de yaptım gayet sağlık ve abanmazsanız yemeye kalıcı:) insülin direncim vardı şimdi hiç bir testte emaresine rastlanmıyor

Ben 64 kilodan 54kiloya düştüm oruç gibi sabah ve öğlen yedim ekmek tatlı yok en son yediğim saat 13:30 ve sabahtan akşama kadar sadece 1,5 litre suya 1 tane soda ve yarım limon ve elma sirkesi ile birlikte devam ettim ve 2 ayda 10 kilo verdim

Back