15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

kızlar vitamin hapına ne zamana kadar devam bilen var mı benim 2 tane kaldı doktora gitmeme daha var acaba alıp devam etsem mi ?

Kızlar yeni bir test çıkmış prenatal diye, ikili test gibi ama % 99,9 doğru sonuç veriyormuş fakat fiyatı biraz pahalıymış. Ben bugün öğrendim, daha düşünme aşamasındayım. Sizin de bilginiz olsun

Benim dr um sadece folik asit verdi kizlar baska ilac vermedi.

Kizlar çok acil yardim doktor 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj yapcakti manyak 1 günsonra ggörülmese şimdide 5 haftalık hamileyim degerim 9911 az diyo kese yamuk diyo kürtaj yapcaz diyo cevremdekilerde sakinolma degistr ddoktorunu diyo lütfen yardim edin

Eklentiler

• IMG_20150407_161315.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 56
Ne kürtaj ı
cnm benm 4 haftalıkken kese bile yoktu ortada
Başka doktora git hem de panik yapma ya daha dur bakalım yeni oluşuo herşey
Ne olursa olsun tek doktor ağzıyla hareket etmemek lazım hele de böle ağır şeylerde

Normalmi sizce hcg sonucum

Normalmi sizce hcg sonucum
Benm bildiğim kese görülünce hcg bakmıyorlar ve hcg sonucu kese şekline etki Etmez diye biliyorum benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi hcg 1231 idi. 5 martta da 2323 tü doktor bakmadı bnde değiştirdim doktoru
taa ondan sonraki hafta ancak kese göründü canım hiç bozma moralini boşver hcg filan da

iiir, post: 40368220, member: 485152"]Benm bildiğim kese görülünce hcg bakmıyorlar ve hcg sonucu kese şekline etki Etmez diye biliyorum benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi hcg 1231 idi. 5 martta da 2323 tü doktor bakmadı bnde değiştirdim doktoru
taa ondan sonraki hafta ancak kese göründü canım hiç bozma moralini boşver hcg filan da[/QUOTE]
Aglamaktan mahvoldum öğrendim ogreneli sevinemedim bile bir bilseniz halimi

Aglamaktan mahvoldum öğrendim ogreneli sevinemedim bile bir bilseniz halimi[/QUOTE]
kıyamam yaa şu hassas dönemde doktorlar ne biçim davrnıolar amaan işte ne desek boş ..empati kuran cok az ..bende keseyi göremeyince hemen gözlerim dolmuştu bi daha doktra gtmem filan diodum ama işte başlangıcta öle oluo sonra düzene oturunca herşey düzelioo canım sıkma canını bebişin de etkilenmesin

Catlak icin yag krem ne kullaniyorsunuz ??
ben simdilik zeytinyagli bebe yag kullaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…