Sagol canim amin cumlemize hayirli saglikli sihatli evlatlar dogumlar nasip etsin inslhHayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Hepimize tabi.
Yarın gidicem bakalım sonuçları merakla bekliyorum. .Amin.. Ense kalınlığı için gittiniz mi doktora veya test
Bizim bebişler aynı gün gelecek gibi görünüyor. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza :)Kızlar bende 13kadım annesi olacak hayırlısıyla inşallah
inşallah gelir gelmez yaz bizeYarın gidicem bakalım sonuçları merakla bekliyorum. .
DOKTRA GTTİNİZ Mİ12+2 yım gun itibariyle
aminnn inşallah canım bebişlerimizle güzel günler bizi bekliyorAynen ya cok agladim normal olmicak diyordum.. sevincime ve Rabbimden utancima agladim.. sukurler olsun.. Rabbim herkese nasip etsin.. hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim inslh Allahin izni ile.. :)
ilacın adı ne canımkızlar vitamin hapına ne zamana kadar devam bilen var mı benim 2 tane kaldı doktora gitmeme daha var acaba alıp devam etsem mi ?
decavit cnmilacın adı ne canım
Herhalde 12. Haftadan sonra vitamin é başlatıyorlar benm ilk gittiğim doktor vermiştiBenim dr um sadece folik asit verdi kizlar baska ilac vermedi.
Ne kürtaj ıKizlar çok acil yardim doktor 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj yapcakti manyak 1 günsonra ggörülmese şimdide 5 haftalık hamileyim degerim 9911 az diyo kese yamuk diyo kürtaj yapcaz diyo cevremdekilerde sakinolma degistr ddoktorunu diyo lütfen yardim edin
Normalmi sizce hcg sonucumNe kürtaj ı
cnm benm 4 haftalıkken kese bile yoktu ortada
Başka doktora git hem de panik yapma ya daha dur bakalım yeni oluşuo herşey
Ne olursa olsun tek doktor ağzıyla hareket etmemek lazım hele de böle ağır şeylerde
Benm bildiğim kese görülünce hcg bakmıyorlar ve hcg sonucu kese şekline etki Etmez diye biliyorum benim sat 26 ocakNormalmi sizce hcg sonucum
Aglamaktan mahvoldum öğrendim ogreneli sevinemedim bile bir bilseniz halimi[/QUOTE]iiir, post: 40368220, member: 485152"]Benm bildiğim kese görülünce hcg bakmıyorlar ve hcg sonucu kese şekline etki Etmez diye biliyorum benim sat 26 ocak
3 martta gittim hiçbirşey görünmedi hcg 1231 idi. 5 martta da 2323 tü doktor bakmadı bnde değiştirdim doktoru
taa ondan sonraki hafta ancak kese göründü canım hiç bozma moralini boşver hcg filan da
daha erken galiba ama ölesine geçen hafta 1-2 kez vazelin kullandım nemli olunca az çatlr diolar ama bakalımCatlak icin yag krem ne kullaniyorsunuz ??
ben simdilik zeytinyagli bebe yag kullaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?