• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

daha erken galiba ama ölesine geçen hafta 1-2 kez vazelin kullandım nemli olunca az çatlr diolar ama bakalım
Bende erken diye dusunuyordum ama ablamlar basla dedi zaten ablamin biri ebe.. ikisininde 2 ser cocugu var.. ablama aktar bi karisim hazirlamis yaglardan.. kremler biraz pahalli.. palmers di sanirim ablamin calistigi dr u onu kullanmis bn bulamadim.. kakao ile acibadem yagi aklimda bakalim :)

Bende erken diye dusunuyordum ama ablamlar basla dedi zaten ablamin biri ebe.. ikisininde 2 ser cocugu var.. ablama aktar bi karisim hazirlamis yaglardan.. kremler biraz pahalli.. palmers di sanirim ablamin calistigi dr u onu kullanmis bn bulamadim.. kakao ile acibadem yagi aklimda bakalim :)
benm yapım müsait çatlamaya yaa sanırım naparsam yapım olack :(

yok cnm ben 7+2 de gittim 1 ay sonra gel dedi kanama ve ağır mide bulantısı olursa da gel dedi ...ama o bi ay geçmek bilmio :D
Aynen ya merak ediyorum bbebeğimi bir ay çok uzun geldi...neyse sağlıklı olsunda

Kızlar çatlama konusunda neler yapıyorsunuz bizede soyleyınnnnn..buarada ilk doğumda çık çatladım şimdi izleri çok az belli tamamen gitmedi ama çık az kendiliğinden düzeldi

facebokkda bı sayfada bu ılacı gördum .oda kullanıyordu ama folık asıtten sonra belkı gıttımde bana da vıtamın yazar cunku 3 aylıktan sonra vitamıne daha cok ıhtıyac varmıs
Kizlar çok acil yardim doktor 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj yapcakti manyak 1 günsonra ggörülmese şimdide 5 haftalık hamileyim degerim 9911 az diyo kese yamuk diyo kürtaj yapcaz diyo cevremdekilerde sakinolma degistr ddoktorunu diyo lütfen yardim edin
canım benımkını 5 haftadan sonra gördü baska bı doktora daha git emin ol yazık bebege ben neler duydum ıkıncıye gıtmeden bı sey yapma sakın hata yaparsın sonra

Bnde de 5-6 var gibi
Ama bende normalde de vardı zaten :-)
Kaşıntı arada oluo ama hemen de çatlamaz demi ya
Inslh bugun aktardan hamisler icin hazirladiklari yag karsim aldim .. susam badem kakao hindstan cevizi fln bisiler dedi net aklimda degil siselemisler aldim kullanicam :)

merhaba arkadaslar bende araniza katilmak isterim:) benimde cocugumun muhtemel dogum tarihi hemen hemen yakin 2gun once kalp atislarini duydum:) ayni zamanda kanda tsh tiroit hormonlarini etkileyen hormonumun ise normalden dusuk oldugunu soyledi doktorum dahiliyeye gitmemi soyledi gittim ama ilac kullanilacak derecede olmadigini soyleyerek icimi az da olsa rahatlatti ama aylik rutin kpntrollere gitmem gerekiyormus boyle bi durum yasayan var mi ?

Back