Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri
- Konu Sahibi Seebneem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rica ederim cnmm telefondan girdiğim için ancak öyle hazırlayabildimesİRCİM ELİNE KOLUNA SAĞLIK BİZLER İÇİN HAZIRLEDIĞIN TAKVİM GİBİ OLAN ŞEY ADINI BİLMİYORUM AMA HARİKA OLMUŞ TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA
ay bende kaç haftadır bulantı yoktu dun 2. sini yaşadım hepde eşim yanımdaken kusuyorum utanıyorum özelliklede otobüsten yarıda iniyoruz inşallah hepimizki geçer ben pek yaşamadım ama ıkı gündür kötüyumGünaydııııın,
Ben haftaya mide bulantısız başladım. İnşallah böyle devam eder. Bu hafta bana dua edin cumartesi ikili testim var ve daha şimdiden kalbim ağzımda atıyor çok heyecanlıyım ve korkuyorum da.
Sanırım öyle benim ikinci bebeğim geliyor.Bekliyoruz merakla en tecrübeli sensin galiba aramızda
Allah büyük hiç korkma mutlu haberlerle bekliyoruz seni... Dualarım seninle ve bebeğinleGünaydııııın,
Ben haftaya mide bulantısız başladım. İnşallah böyle devam eder. Bu hafta bana dua edin cumartesi ikili testim var ve daha şimdiden kalbim ağzımda atıyor çok heyecanlıyım ve korkuyorum da.
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
ay bende kaç haftadır bulantı yoktu dun 2. sini yaşadım hepde eşim yanımdaken kusuyorum utanıyorum özelliklede otobüsten yarıda iniyoruz inşallah hepimizki geçer ben pek yaşamadım ama ıkı gündür kötüyum
Hay Allah ya olsun üzülme ve utanma, bunda bir şey yok sen bir mucize taşıyorsun :)
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
Allah büyük hiç korkma mutlu haberlerle bekliyoruz seni... Dualarım seninle ve bebeğinle
Amin canım, çok teşekkür ederim. Burada sizlerle konuşmak epey iyi geliyor
evet canm ancak aynı şeyleri yaşayanlar birbirini anlayabilir bence ...diğerleri dinleyip geçiyor gibime geliyor :SAmin canım, çok teşekkür ederim. Burada sizlerle konuşmak epey iyi geliyor
EVET İNŞALLAH TEK DİLEĞİM BEBEĞİMİ SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUÇAKLARIMIZA ALMAMIZHay Allah ya olsun üzülme ve utanma, bunda bir şey yok sen bir mucize taşıyorsun :)
amiin inşallah.EVET İNŞALLAH TEK DİLEĞİM BEBEĞİMİ SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUÇAKLARIMIZA ALMAMIZ
SİZDEDE KORKU OLUYO MU ACABA BEBEĞİM SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ DİYE BEN TELEVİZYONDA KÖTÜ Bİ ŞEY GÖRDÜMDE BAKMIYORUM BİLE KIZLAR SİZDEDE OYLE Mİ SURET OLARAK KÖTÜamiin inşallah.
walla ben ALLAHA EMANET diyorum aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum ..sağlıklıdır diye düşünüyorum hep mesela testleri bile yaptırmak istemiyorum ama bu da ihmal edio gbi olur mu bilmiyorumm :sSİZDEDE KORKU OLUYO MU ACABA BEBEĞİM SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ DİYE BEN TELEVİZYONDA KÖTÜ Bİ ŞEY GÖRDÜMDE BAKMIYORUM BİLE KIZLAR SİZDEDE OYLE Mİ SURET OLARAK KÖTÜ
VALLA ÇOK DOĞRU CNM BEN BÖYLE HİÇ DÜŞÜNMEDİM BENDE RABBİME EMANET EDECEM BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM ÇUNKU BIZIM AKRABAYA BEBEKLERI SAKAT DEDILER MAŞALLAH SAĞLIKLI DOĞDU AMA DOĞUMA KADAR KADININ PSİKOLOJISINI YERLE BIR ETTILERwalla ben ALLAHA EMANET diyorum aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum ..sağlıklıdır diye düşünüyorum hep mesela testleri bile yaptırmak istemiyorum ama bu da ihmal edio gbi olur mu bilmiyorumm :s
evet testler kesin sonuç da vermiyormuş zaten sadece yüzde ihtimali filan diyorlardı...RABBİM HAYIRLI OLaNI VERSİN..sen gönlünü ferah tut..onlar bizden dayanıklı gibi gelio bazen rızkı varsa her şekilde gelir boş yere kafamızı kurcalamaya gerek yok ..bi de kötü haberleri okuma bile .insan psikolojisi hemen etkilenen bi yapıda maalesefVALLA ÇOK DOĞRU CNM BEN BÖYLE HİÇ DÜŞÜNMEDİM BENDE RABBİME EMANET EDECEM BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORUM ÇUNKU BIZIM AKRABAYA BEBEKLERI SAKAT DEDILER MAŞALLAH SAĞLIKLI DOĞDU AMA DOĞUMA KADAR KADININ PSİKOLOJISINI YERLE BIR ETTILER
DOĞRU SÖYLÜYORSUN CNM BENI PSİKOLOJİK OLARAK INAN RAHATLATTIN :)))evet testler kesin sonuç da vermiyormuş zaten sadece yüzde ihtimali filan diyorlardı...RABBİM HAYIRLI OLaNI VERSİN..sen gönlünü ferah tut..onlar bizden dayanıklı gibi gelio bazen rızkı varsa her şekilde gelir boş yere kafamızı kurcalamaya gerek yok ..bi de kötü haberleri okuma bile .insan psikolojisi hemen etkilenen bi yapıda maalesef
DOĞRU SÖYLÜYORSUN CNM BENI PSİKOLOJİK OLARAK INAN RAHATLATTIN :)))
- 26 Şubat 2015
- 399
- 447
- 103
- 36
aynen bende de oluyor bu..aslında bence fazla araştırmaktan oluyor bu ruh hali ..herşeyi öğrenmeye çalışıyoruz sonra kişiden kişiye değişttiği için bir belirti bizde eksikse veya geç çıkarsa başlıyoruz evham yapmaya böyle biter mi bu günler ..en iyisi biraz rahat olmak ama o da elde değil gibi..demem o ki daha çok çekecez galibaSİZDEDE KORKU OLUYO MU ACABA BEBEĞİM SAĞLIKLI MI DEĞİL Mİ DİYE BEN TELEVİZYONDA KÖTÜ Bİ ŞEY GÖRDÜMDE BAKMIYORUM BİLE KIZLAR SİZDEDE OYLE Mİ SURET OLARAK KÖTÜ
- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 37
Merhaba.. anisler.. :) bizde 8+6 .. 11 kasim cikio bakalim.. hayirlisi ile ekim sonu kasim basi beklicez.. Rabbim saglikli sihatli hayrli evlatlar dogumlar nasip etsin.. evlat acisi ile sinamasin..isteyen herkesede nasip kismet etsin inslh..
Rabbimin herseyi mucize.. tum bebeklerde mucize yanls anlasilmak istemem..
bebisim bize tam bi supriz Mucize buyuk bi lutf oldu.. 3buck yillik evliyim nasipse 5. Yilimizn ilk ayinda kavusucaz..
2bucuk yildir olmuyordu.. tedaviler ilaclar gidalar vs.. ekim kasim ayinda 2 olumsuz asilama... umutlari yitirme yorgunluk..mutsuzluk.. mayis ayi icin tup bebek karari aldik havalar isinsin dedik.. folik asiti bile biraktim olmicak artik diye.. mart basinda reglim beklerken bebegimize kavustuk.. cok harika tarifsiz.. inslh saglikla kucaklarimiza aliriz.. sukurler olsun..
Rabbimin herseyi mucize.. tum bebeklerde mucize yanls anlasilmak istemem..
bebisim bize tam bi supriz Mucize buyuk bi lutf oldu.. 3buck yillik evliyim nasipse 5. Yilimizn ilk ayinda kavusucaz..
2bucuk yildir olmuyordu.. tedaviler ilaclar gidalar vs.. ekim kasim ayinda 2 olumsuz asilama... umutlari yitirme yorgunluk..mutsuzluk.. mayis ayi icin tup bebek karari aldik havalar isinsin dedik.. folik asiti bile biraktim olmicak artik diye.. mart basinda reglim beklerken bebegimize kavustuk.. cok harika tarifsiz.. inslh saglikla kucaklarimiza aliriz.. sukurler olsun..