- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende araniza katillip destek olmak istiyorum birbirimize benimde dogum tarihim 25 ekim gozukuuor su an herkese hayirli dogumlar
Aaa evet dimi hosbuldum isallah beraber bekleriz bebislerimizi 11+ 4 hamileyim gosterge direk 12 yaziyorHoşgeldinnn, hemen hemen aynı tarihlerdeyiz :)
Aaa evet dimi hosbuldum isallah beraber bekleriz bebislerimizi 11+ 4 hamileyim gosterge direk 12 yaziyor
Ay ne kadar guzel ozellikkle arasam bulamazdim seniAy süper ya ben de aynen 11+4 deyim :)
Ay ne kadar guzel ozellikkle arasam bulamazdim seni
Gece midem sikintili oluyor cok birde usuyorumHakikaten öyle nasıl gidiyor hamilelik? alışabildin mi?
ben sıklıkla iyi mi acaba korkularına yeni düşüyorum :)
Gece midem sikintili oluyor cok birde usuyorum
aslinda bende cok endiseliyim elimde olsa her hafta doktora gitnek isterdim
bu arada sanirim izmirdesiniz bende izmirdeyim tesadufun boylesi
Hangi doktora gidiyorsun canim ben ozele gidiyorum tahir ozguder sifaya gittim bastan memnun kalmadimGerçekten de ne güzel bir tesadüf oldu :)
Merhaba, siz de Antalya'dasınız galiba? Ben Antalya'dayım. Doktorunuz kim?Allah kısmet eders 5 kasım görünüyor bizim de
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba bende araniza katillip destek olmak istiyorum birbirimize benimde dogum tarihim 25 ekim gozukuuor su an herkese hayirli dogumlar
Hoşgeldiniz geçmiş olsun..merhaba arkadaslar bende araniza katilmak isterim:) benimde cocugumun muhtemel dogum tarihi hemen hemen yakin 2gun once kalp atislarini duydum:) ayni zamanda kanda tsh tiroit hormonlarini etkileyen hormonumun ise normalden dusuk oldugunu soyledi doktorum dahiliyeye gitmemi soyledi gittim ama ilac kullanilacak derecede olmadigini soyleyerek icimi az da olsa rahatlatti ama aylik rutin kpntrollere gitmem gerekiyormus boyle bi durum yasayan var mi ?
Bulantı hariç evet sen de nasılGünaydın herkese,
Nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Cok tesekkur ederim ay isallah burda daha iyi olur bazen etrafinda danisacak kimseyi bulamiyorsunHoşgeldiniz aramıza
Sağlıklı gebelikler diliyorum
Gecmis olsun benimde bahar alerjim var oluyorum ilac kullanamiyom ay sonuna kadarda calismam lazim die rapor alnamsya calisiyorumGunaydin kizlar bende grip oldum ve cok kotuyum bogazlarim basim cok agriyor doktora gittim hic bi ilac vermedi kendimde ihlamur iciyorum baska onerileriniz varmi herkesin bebisi hayirli olsun bu arada Allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Ac kalmamaya calus canim az ve sik yemekte buldum careyi bide cubuk kreker yoksa is yerinde vakit gecmiyor ben gecmus haftalarda su bile icemiyordum bu hafta iyi gitti sukur duzelmistir isallahMerhaba Kızlar 2 gündür çok kötüyüm hele dün izin alıp geldim ilk defa böyle oldum ya sürekli bulantı çok korktum hiçbirşey yiyemedm hala bugün de rapor almayı düşünüyorum
Siz de ne var ne yok?
Bulantı hariç evet sen de nasıl
Gunaydin kizlar bende grip oldum ve cok kotuyum bogazlarim basim cok agriyor doktora gittim hic bi ilac vermedi kendimde ihlamur iciyorum baska onerileriniz varmi herkesin bebisi hayirli olsun bu arada Allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin