• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Aynen benimde bulanmiyor 4 gundur artik rahatca yemek yemege basladim benimde dogumuma 6 ay kaldi bir an once saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza ☺
9. Hafta bana çok uzun gelmişti
Şimdi vakit daha hızlı geçiyor sanki
Bu arada hayırlı olsun bebişin

Ben mayisin 21 gidiyorum o zaman cinsiyeti belli olur. Icime erkek doguyor ama basenler baya buyudu herkes kiz diyor hayirlisi saglikli olsunda ikiside kabulum. Bi kizim bi oglum var zaten;)))

Ben mayisin 21 gidiyorum o zaman cinsiyeti belli olur. Icime erkek doguyor ama basenler baya buyudu herkes kiz diyor hayirlisi saglikli olsunda ikiside kabulum. Bi kizim bi oglum var zaten:KK66:))
Herkes yorum yapıo ya bana da
Bence erkek dio beni gören
Daha 1 kişi kız demedi
Herkesin rüyasına erkek bebek girio
Beni de erkek beklentisi içine soktular
Kız olursa şok olurum hiç beklemiyor gibiyim
Alışveriş için hep erkek renklerine takılıyorum ama isim ararken kız ismi arıyorum
Perşembe gideceğim belli olur mi bilmem

Ben mayisin 21 gidiyorum o zaman cinsiyeti belli olur. Icime erkek doguyor ama basenler baya buyudu herkes kiz diyor hayirlisi saglikli olsunda ikiside kabulum. Bi kizim bi oglum var zaten:KK66:))
Seninki çoktan bellidir ya
Hemen haber ver bize gidince
Neden o tarihi bekliyosun şimdi belli olur bence

Ben erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek;))

Ben erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek:KK66:)
Merak ettim bak şimdi

Ben erkek olursa peygamber efendimizin ismini koymak istiyorum Muhammed ali ruyamda muhammed ali isminide duydum belkide cok istedigim icin ruya gördum. Kiza cok benziyor eksi, tuzlu yiyorum bulantilarim vardi. Bebek sol tarafimdan hareket ediyor hayirlisi yuzde elli kiz yuzde elli erkek:KK66:)
Geçen gün misafirliğe gittik orda bi kadın vardı
Göbek deliginizin içindeki et aşağı dönükse kız yukarıda veya dikse erkek dedi
İlk defa böle bişi duydum
Zaten de öle bişi yok bende 

Daha 1 kişi kız demedi
Alışveriş için hep erkek renklerine takılıyorum ama isim ararken kız ismi arıyorum
banada herkez erkek diyordu :) ama doktorum %80 kız dedi :)

evet bende ekşi tuzlu yiyordum arada tatlı yiyordum banada herkes erkek diyordu ama %80 kız dedi doktorum mayısın 15inde gel tekrar bakalım dedi kesin netleştirelim dedi

Daha 1 kişi kız demedi
bende perşembe gidiyorum canım aynı sana yaptıklarını bana da yapıyorlar o zamanda karnımdakı sankı erkekmıs hıssıne kapılıyoprum bu hafta doktorum ne der artık bılemıyorum perşembe hem test sonucun hem bebegımle ılgılı haberlerle gelecegım ınşallah:)

Ne guzel istediginiz zaman ultrasyona girebiliyorsunuz ben daha bir kere girdim ikincisi 1 ay sonra bekliyorum heyecanla. Turkuyede ultrason fiyati ne?

bende perşembe gidiyorum canım aynı sana yaptıklarını bana da yapıyorlar o zamanda karnımdakı sankı erkekmıs hıssıne kapılıyoprum bu hafta doktorum ne der artık bılemıyorum perşembe hem test sonucun hem bebegımle ılgılı haberlerle gelecegım ınşallah:)
İnşallah merakla bekleyeceğim
Hakkımızda hayırlı cinsiyetler evlatlar olsun inşallah

Back