İyi birşey değil ki ultrason bn de iki kez girdimNe guzel istediginiz zaman ultrasyona girebiliyorsunuz ben daha bir kere girdim ikincisi 1 ay sonra bekliyorum heyecanla. Turkuyede ultrason fiyati ne?
Muayene 30-40 arası değişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi birşey değil ki ultrason bn de iki kez girdimNe guzel istediginiz zaman ultrasyona girebiliyorsunuz ben daha bir kere girdim ikincisi 1 ay sonra bekliyorum heyecanla. Turkuyede ultrason fiyati ne?
amin cnm hayırlısı olsun cnmİnşallah merakla bekleyeceğim
Hakkımızda hayırlı cinsiyetler evlatlar olsun inşallah
Ultrason bebeğin gelişimine göre mi artık neye göre bilmiyorum kendi belirlio gününüMerhaba bacılar bugün başka bi sebeble hastaneye uğradık gitmişken bebişimi de gördüm her gittiğimde kafa başka yöne dönmüş buluyorum :) gerinip duruyodu ( bu hafta evde de yorulduğum için korkmuştum iyi oldu gördüğüm ) neyse bahsettiğiniz kasık ve bacak krampları bende de başladı dr a sordum önümüzdeki ay magnezyum vericez ama sen yoğurda ağırlık ver dedi.pastörize meselesini sordum çok iyi kaynatılmışsa ev yoğurdu tavsiye ediyorum dedi.benim kafama takılan tek şey 15 nisan 12+6 demişti aradan 12 gün geçti ultrasonda 13+6 yazıyo bana göre bugün tam 14+4.dolayısıyla dr bebek haftasına göre önden gidiyo dedi nasıl olur da 12 günde 1 hafta atmış görünür cihazda anlamadım fikri olan varsa söylesin.bi de diş etlerim sanki kendini saldı bişey çiğnerken dişlerim sallanıyomuş gibi geliyo.onun dışında şükürler olsun iyiyiz :)
aa ben devlet hastanesine gidiyorum bedava :) hemde hamile kaldığımdan beri 10 kez girmişimdir ultrasona 2haftada bir gidiyorum doktora sizin orda ne kadar zormuş insan meraktan çatlar 1 ayNe guzel istediginiz zaman ultrasyona girebiliyorsunuz ben daha bir kere girdim ikincisi 1 ay sonra bekliyorum heyecanla. Turkuyede ultrason fiyati ne?
ayne bende öyleyim birkaçgündür esircim ne yapacam bilmemÖksürük tutuo kızlar her sabah bazen akşama kdr sürüo
Aynı gıcık tutar gibi
Bu durumda olan var mı bilmiyorum ama çözüm bulamadım ya
Evet en son 3 aylikken gitmistim bir ay gitti bir ay kaldi 5 aylik olunca gidiliyor. Plasenta previa olmama ragmen gidemiyorum ultrasyona. Özel var oda 250-300€ arasi doktor uzun bakarsa tahlil felan isterse fiyat yukseliyor.aa ben devlet hastanesine gidiyorum bedava :) hemde hamile kaldığımdan beri 10 kez girmişimdir ultrasona 2haftada bir gidiyorum doktora sizin orda ne kadar zormuş insan meraktan çatlar 1 ay
uff ne kadar pahalı biz orada olsak özele herhalde hiç gidemeyiz 300 euro nedemek ALLAH yardımcınız olsunEvet en son 3 aylikken gitmistim bir ay gitti bir ay kaldi 5 aylik olunca gidiliyor. Plasenta previa olmama ragmen gidemiyorum ultrasyona. Özel var oda 250-300€ arasi doktor uzun bakarsa tahlil felan isterse fiyat yukseliyor.
Perşembe doktora soracağımayne bende öyleyim birkaçgündür esircim ne yapacam bilmem
doktorun bırakma demeden bırakma canım al benimde bitmişti ben yeni kutu aldım üstünden 3-5 tane içtim doktorum artık bırak dedi bıraktımkızlar bişey soracam progestan kullanıyorum ilaç bu hafta bitecek benim randevum haftaya tekrar alsammı bilemedim kafam çok karışık
Ole yapayım artık çok kötü oluyorum içince şu bi haftaya atlatalimda bıraktirir insallah doktordoktorun bırakma demeden bırakma canım al benimde bitmişti ben yeni kutu aldım üstünden 3-5 tane içtim doktorum artık bırak dedi bıraktım
evet içince bende kötü oluyodum hep midem bulanıyordu ilacı bi bıraktım bütün şikayetlerim kesildiOle yapayım artık çok kötü oluyorum içince şu bi haftaya atlatalimda bıraktirir insallah doktor
Benim başım dönüyo kolumu bile kaldiramiyorum ayağa zaten kalkamiyorum perişan oluyorumevet içince bende kötü oluyodum hep midem bulanıyordu ilacı bi bıraktım bütün şikayetlerim kesildi
Bnce takma çok önemli bir şey degilbenim cihazdaki tarih ne adet tarihine uyuyo ne bebek gelişimine anlamadım ama sorucam 13 mayısta tekrar kontrol var muhtemel tarih de netleşir heralde
aynı durumdayım hala da bacaklarım ağrıyo romatizma gibi biraz daha kalsiyuma dadanmalıyız bencegünaydın kızlar, sağ bacak ağrısından uyuyamadım ben de dün gece hiç