- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
evet bi de potasyum dediler bana ara ara böyle içim çekilio bayılcak gibi oluyorum korkuyorum vallaaynı durumdayım hala da bacaklarım ağrıyo romatizma gibi biraz daha kalsiyuma dadanmalıyız bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bi de potasyum dediler bana ara ara böyle içim çekilio bayılcak gibi oluyorum korkuyorum vallaaynı durumdayım hala da bacaklarım ağrıyo romatizma gibi biraz daha kalsiyuma dadanmalıyız bence
Muzda ciddi oranda potasyum var diye biliyorum aşırıya kaçmadıkça faydalı olurevet bi de potasyum dediler bana ara ara böyle içim çekilio bayılcak gibi oluyorum korkuyorum valla
O bendede çok oluyo canım ya bide dizlerim uyusuyo içim geçiyo arada şeker düşüyo olabilir dedilerevet bi de potasyum dediler bana ara ara böyle içim çekilio bayılcak gibi oluyorum korkuyorum valla
evet galiba yanımda nane şekeri taşıyorum sürekliO bendede çok oluyo canım ya bide dizlerim uyusuyo içim geçiyo arada şeker düşüyo olabilir dediler
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınburdayim kizlar bir haftadir mide bulantısından basimi kaldiramadim.siz naptiniz herkes iyimi
Benim sağkalçam tutuluyo resmen ağrıdan defalarca uyanıyorumaynı durumdayım hala da bacaklarım ağrıyo romatizma gibi biraz daha kalsiyuma dadanmalıyız bence
Ayy bulantı mahvediyor insanı yaaaburdayim kizlar bir haftadir mide bulantısından basimi kaldiramadim.siz naptiniz herkes iyimi
Cinsiyet öğrendiniz miBnm tahmini bu tarihlerde doğacak inşşşş
bana sadece folbiol verdi dr ya.. uff bu sefr inslh biseyler verir bn beslenemiorumGeçmiş olsun canım
Ben de perşembe gidecektim yarın gideceğim doktora inşallah
Ben ek ne varsa istiyorum
Vitamin de bitti 2 haftadır kullanmıyorum zaten aman omega bilmem ne herşeyi versin
Bana da folidoce vermişti o da biteli baya oldu ya ihmal mi ettim ki acaba alsamıydım bilemedimB
bana sadece folbiol verdi dr ya.. uff bu sefr inslh biseyler verir bn beslenemiorum
Merhaba cnm agrilar bende de cok fazlaydi kasik agrisindan lavaboya bile gidemiyordum gecen hafta doktorum magnezyum eksikliginden oluyor dedi magvital 365 diye bi ilac verdi suda eritiliyor pek icemiyorum ama ictigimde cok rahatlatiyor bu agrilari kasilmalari onlemek icin her hamileye veriliyormus bu ilac doktoruna bahset istersen agrilarindan belki oda verir gecmis olsun cnmgünaydın kızlar, sağ bacak ağrısından uyuyamadım ben de dün gece hiç
selam bende sizinle aynı haftadayım acaba kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ben 12+2 günlükken gittim dr kız dedi ama çevremde de diyolarki cinsiyet için çok erken falan diyorlar alış veriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bakıyorum ulturson resimlerine arkadaşımın ulturason görüntüleriyle karşılaştırıyorum kalite farkı da var benim kinin görüntüsü daha kalitesiz tereddütte kaldım dr ye gitmeme de bir hafta varselam güzel annişler. Biz de 15+2 reyiz kızçemle. Bulantılarımız oldu ama hafifliyor şükür artık. Dun şiddetli kusma ve ishal vardı bende o kadar korktumki bebeğime zarar gelecek diye. Çok şükür iyiymiş. Bugün kesildi gibi ishal ama çok güçsüz kaldım. Bizim beklenen doğum tarihi 19 ekim
canım 7 nisanda ki kontrolümüzde doktorum emin olmamakla birlikte kız olduğunu söyledi bir sonraki muayenede kesinleşir dedi ama prof.dr emin olmasa söylemezdi yani bizim 12+1 de görmüş oldu 18 nisandaydı sonraki muayenemiz 13+5 te kesinleşmiş oldu. Bence emin olmasa söylemezdi kız diye. Çin takvimi ne diyor baktın mı benim kız çıkmıştı doğruymuş)selam bende sizinle aynı haftadayım acaba kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ben 12+2 günlükken gittim dr kız dedi ama çevremde de diyolarki cinsiyet için çok erken falan diyorlar alış veriş yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bakıyorum ulturson resimlerine arkadaşımın ulturason görüntüleriyle karşılaştırıyorum kalite farkı da var benim kinin görüntüsü daha kalitesiz tereddütte kaldım dr ye gitmeme de bir hafta var
canım 7 nisanda ki kontrolümüzde doktorum emin olmamakla birlikte kız olduğunu söyledi bir sonraki muayenede kesinleşir dedi ama prof.dr emin olmasa söylemezdi yani bizim 12+1 de görmüş oldu 18 nisandaydı sonraki muayenemiz 13+5 te kesinleşmiş oldu. Bence emin olmasa söylemezdi kız diye. Çin takvimi ne diyor baktın mı benim kız çıkmıştı doğruymuş)