İnşallah bu da dengelerEvet cnm benimde 6haftalikken bostu hatta dr bana cocuk yok kese bos demsti 8haftalikkende cok kucuktu zor gozukuyordu fotosunuda koydum ilk zamanlar ultrasonda bi hafta geriden geliyordu ama simdi dengeledi cnm doktor ona takilmayin diyor
başka şekil görmediğim için hep benmki gbi sanıyordum ya ama bebek büyüdükçe herkesin kesesi aynı şekilde uzamıyor mu[/QUOTE]Başka
[QUOTE535, post: 40537954, member: 634148"]Evet canm bebek tam ortada sanki ama kesenin sekli benimkine benziyor sanki
Ben bulantı dan başka bir şey hissetmiyorumKızlar ya bişey soracam sizinde göbek deliginizin orda batmalar oluyomu bnm gün boyu batma ağrısı vardı korkuyorum kötü bişey olacak dye
Buyusun dengeler annesi merak etme senİnşallah bu da dengeler
Şükür bulantim sadece sabah oluyo batmalar olunca korktum bianBen bulantı dan başka bir şey hissetmiyorum
Seninki daha karar verememis canim annesine ne supriz yapicana :)Ee şimdi bnm bebişim nereye yakın
Ay o bendede vardi bu hafta azaldi ama sukur olsunBen bulantı dan başka bir şey hissetmiyorum
Benim karnimda bebisin konumuda su an sol canim kesedeki goruntusude soldaydi hatta fotografini koyayimKızlar selam benim kontrol mayısta çok heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum oğrenenler var hepinize hayırlı olsun erkek çabuk gösteriyor heralde.2erkek var listede.....acaba kese soldamıydı....
Ohh ne güzel ya bn bugün bulantıdan öldüm hala da sürünüom çook yoruldum aslında çok çok ağır değildi ama son iki haftadır böle :-(Ay o bendede vardi bu hafta azaldi ama sukur olsunDarisi herkesin basina ay bugun carsida mavislere baktik esimde gobegi seviyor oglusum die cok mutlu oldum
Bebek sola yakindi cnm fotosuda var hatta bi iki sayfa geride bakmak istersen :)Kızlar selam benim kontrol mayısta çok heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum oğrenenler var hepinize hayırlı olsun erkek çabuk gösteriyor heralde.2erkek var listede.....acaba kese soldamıydı....
Allah yardimcin olsun cnmmnasip olursa ikinci bebegim olacak benimde.kizimda dediginiz gibi ilk sagda gorunmustu.ve kiz oldu.sekli nasildi hatirlamiyorum.ve ilk aserdigim sey eksi erikti.nasip olursa bunda da ayni seyleri yasiyorum.galiba bu da kiz hayirlisi tabi saglikli olsun tek.ve ilk gebegiligimde bulantilarimi bunda da yasiyorum.tek dilegim ilk bebegimdeki gibi 7 ay surmesin.
Yüzü neerrye bakıoSeninki daha karar verememis canim annesine ne supriz yapicana :)
Allah yardimcin olsun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?