15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Başka
[QUOTE535, post: 40537954, member: 634148"]Evet canm bebek tam ortada sanki ama kesenin sekli benimkine benziyor sanki
başka şekil görmediğim için hep benmki gbi sanıyordum ya ama bebek büyüdükçe herkesin kesesi aynı şekilde uzamıyor mu[/QUOTE]
Cnm bazilarinin tam yuvarlak oluyor bazilarinin fasulye gibi ve uzunlamasina oluyor degisiyor yani bebek buyudukce kese ayni sekilde uzuyor sanirim yani benimki oyle :)

Kızlar ya bişey soracam sizinde göbek deliginizin orda batmalar oluyomu bnm gün boyu batma ağrısı vardı korkuyorum kötü b
Ben bulantı dan başka bir şey hissetmiyorum
Şükür bulantim sadece sabah oluyo batmalar olunca korktum bian

Kızlar selam benim kontrol mayısta çok heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum oğrenenler var hepinize hayırlı olsun erkek çabuk gösteriyor heralde.2erkek var listede.....acaba kese soldamıydı....

Kızlar selam benim kontrol mayısta çok heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum oğrenenler var hepinize hayırlı olsun erkek çabuk gösteriyor heralde.2erkek var listede.....acaba kese soldamıydı....
Benim karnimda bebisin konumuda su an sol canim kesedeki goruntusude soldaydi hatta fotografini koyayim

Ay o bendede vardi bu hafta azaldi ama sukur olsun Darisi herkesin basina ay bugun carsida mavislere baktik esimde gobegi seviyor oglusum die cok mutlu oldum
Ohh ne güzel ya bn bugün bulantıdan öldüm hala da sürünüom çook yoruldum aslında çok çok ağır değildi ama son iki haftadır böle :-(
Eşim de gün sayıyor inş biter de rahatladım ben ve benim gibiler

nasip olursa ikinci bebegim olacak benimde.kizimda dediginiz gibi ilk sagda gorunmustu.ve kiz oldu.sekli nasildi hatirlamiyorum.ve ilk aserdigim sey eksi erikti.nasip olursa bunda da ayni seyleri yasiyorum.galiba bu da kiz hayirlisi tabi saglikli olsun tek.ve ilk gebegiligimde bulantilarimi bunda da yasiyorum.tek dilegim ilk bebegimdeki gibi 7 ay surmesin.

Bebek sola yakindi cnm fotosuda var hatta bi iki sayfa geride bakmak istersen :)

Allah yardimcin olsun cnmm

ya nerde yanlış yapıyorumda olmuyo bu hamilelik günlüğü. kizlar bi el atin su olaya yapamadim. :-(

dedigin gibi profilde kan grubu altindaki tarihi giriyorum ve degisiklikleri kaydet diyorum.henuz bisi çıkmıyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…