YOK CANIM OLMUYOR AMA YENİ GEÇTİ ARA SIRA KIRAMP GİRİYORDU BENDE ÇOK ACIYORDUKızlar ya bişey soracam sizinde göbek deliginizin orda batmalar oluyomu bnm gün boyu batma ağrısı vardı korkuyorum kötü bişey olacak dye
AY BENIMDE ESIMIN ICINE ERKEK DOĞUYORMUS ODA OYLE SEVİYOR KIZSA BEBİŞ DİYORUM SANA KIZIYORDUR ŞİMDİ DİYORUM BENDE SİZLERE HABER VERMEYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM:)AY İNŞALLAH BİZDE TEZ ZAMANDA ELBİSELERE BAKARIZAy o bendede vardi bu hafta azaldi ama sukur olsunDarisi herkesin basina ay bugun carsida mavislere baktik esimde gobegi seviyor oglusum die cok mutlu oldum
bende gönderdim canım erkek dedi gerçi benim bebeği kim görse erkek dedi ama hayırlısı hakkımızdanOrdaki bebekler kocaman yaa bnm elimde en son 7+2 lik ultrason görüntüsü var cnm
Allah Allah bebeğin doğum tarihini giriyorsun değil midedigin gibi profilde kan grubu altindaki tarihi giriyorum ve degisiklikleri kaydet diyorum.henuz bisi çıkmıyor burada
Valla bnde de hiç çıkmazdı ama hamilelikte illa bi yerde oluyor yüzüme hiçbirşey kullanmam bilmiyorum cnm ama bnce temizleme suları ile temizle yeterkızlar bişey soracam benim cildim çok kotuydu sürekli sivilceli gibi son 15 günde daha beter oldu bildiginiz bi cilt bakım ürünü varmı çok yağlı cildim doktorum 50 faktörlük kozmetiği az bi güneş kremi kullan dedi şimdi hamilelikte daha beter oldu ne yapacam bilmiyorum
Hoşgeldin aramıza Hayırlı olsun bebeğiniyi günler kızlarrr bende 15 ekim gıbı allah nasıp ederse doğum yapcammm 13 hatlaık hamıleleıgım varrr 1ay sonra cınsıyet ogrencez bakalım göstermedı sakladı cınsıyetınııı bebegımm
Allah Allah bebeğin doğum tarihini giriyorsun değil mi
Ben de telefondan yaptım
Şimdi kaydedince gir bakım orda hala yazıo mu doğum tarihinie çıkmadı bende anlamadım cani ya.eksta bisi yapmiyom
bende kullanmak istemiyorum ama yüzüm felaket halde dahada beter oldu son 15 günde güneşte çıkınca dahada beter oluyo solente diye bi güneş kremi aldım bakalım hamilelere özelmiş onu denicem biValla bnde de hiç çıkmazdı ama hamilelikte illa bi yerde oluyor yüzüme hiçbirşey kullanmam bilmiyorum cnm ama bnce temizleme suları ile temizle yeter
kızlar bişey soracam benim cildim çok kotuydu sürekli sivilceli gibi son 15 günde daha beter oldu bildiginiz bi cilt bakım ürünü varmı çok yağlı cildim doktorum 50 faktörlük kozmetiği az bi güneş kremi kullan dedi şimdi hamilelikte daha beter oldu ne yapacam bilmiyorum
bulantıların hala geçmedimi canımŞükür bir cuma daha geldi
İnşallah haftaya kadar daha da iyi oluruz
Hım biliyorum onu 90 tl miydi ne ama hamile için olduğunu bilmiyordumbende kullanmak istemiyorum ama yüzüm felaket halde dahada beter oldu son 15 günde güneşte çıkınca dahada beter oluyo solente diye bi güneş kremi aldım bakalım hamilelere özelmiş onu denicem bi
benim yüzüm zaten kötüydü dahada kötü olacak anlaşılan bebişim sağ salim gelsinde gerisi önemli değil şu andaki sıkıntım çok kaşınıyohamilelikte illaki buzuluyo insanın bi yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?