Hayır geçmedi dün kötübulantıların hala geçmedimi canım
Bugün sabah kötü şimdi de yavaştan
kötüleşıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır geçmedi dün kötübulantıların hala geçmedimi canım
90 tlye aldım çeşitli türleri varmış tanıdık eczacı vardı o tavsiye etti en iyisi ve zararsızı bu dedi bende aldım napımHım biliyorum onu 90 tl miydi ne ama hamile için olduğunu bilmiyordum
Sebep güneşse tabi kullan
Allah yardımcın olsun eminim çok zordurHayır geçmedi dün kötü
Bugün sabah kötü şimdi de yavaştan
kötüleşıo
Geçer cnm takma bncebenim yüzüm zaten kötüydü dahada kötü olacak anlaşılan bebişim sağ salim gelsinde gerisi önemli değil şu andaki sıkıntım çok kaşınıyo
kaşınmasa umrumda degil aöa iki gündür felaket kaşınıyo daha beter oluyo kaşıyıncaGeçer cnm takma bnce
Allah razı olsun cnmm bu durumda olan herkese yardım etsin Rabbim şu mübarek günAllah yardımcın olsun eminim çok zordur
Güle güle kullan90 tlye aldım çeşitli türleri varmış tanıdık eczacı vardı o tavsiye etti en iyisi ve zararsızı bu dedi bende aldım napım
amin inşallah canım Allah hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda geçsin hamileliğin tadını çıkarın inşallahAllah razı olsun cnmm bu durumda olan herkese yardım etsin Rabbim şu mübarek gün
Sadece yüzün mü kaşınıokaşınmasa umrumda degil aöa iki gündür felaket kaşınıyo daha beter oluyo kaşıyınca
inşallah bakalım artık deneyip görecemGüle güle kullan
Bnm görümcem kullanıyordu çok memnundu
Hoşgeldin aramıza Allah hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayıBenide katin araniza benimde bebegim 5.10 doguyor cok mutluyum Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah bu 3. Bebegim
Evet hemde felaket iltahaplanmayada başladıSadece yüzün mü kaşınıo
Allah Allah.. Çook ağırsa doktora git cnmEvet hemde felaket iltahaplanmayada başladı
Şimdi senin profiline baktım tarih 28.01 yazıo cnmnie çıkmadı bende anlamadım cani ya.eksta bisi yapmiyom
Bakalim işte canım şu kremi kullanayim düzelmesi 2 hafta sonra kontrole gittiğimde cildiyeyede gidecemAllah Allah.. Çook ağırsa doktora git cnm
Hayırlı olsun gözünüz aydin18 ekim :)
Şimdi senin profiline baktım tarih 28.01 yazıo cnm
Hımm bnde sat filan mı girdi acaba dedimevet 28ocak die degistirdim.orda benim kizimin hamile kaldigim tarih vardi onu deistirip onay verdim ama cikmiyo ya uff