15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

tam olmuş gerçekten de :)

benim niyetim seçeceğim ismin mutlaka Kuran-ı Kerim de yer alması ama bu konuda doğru kaynak bulmak o kadar zor ki internette bir sürü bilgi karmaşası var of of...
O internetteki bilgi karmasasi zaten kafamizi karistiran kimi sitede kayra icin bi sakinca yok yaziyor kimi sitede anlaminin cok guzel oldugu yaziyor bazilarinda koyulmaz yaziyor ama isimlerin illa Kuran i kerimde gecmesine gerek yokmus canim iyi bi anlami olmasi gerekirmis yani bi tv programinda duymustum

Acaba doğru bir kitap filan var mıdır ki? Ya da kime danışmak lazım? Kayra söylenişi çok güzel bir isim bence, ben rüyalara çok inanırım. Rüyalarım sayesinde bebeğimi korumuşum bilmeden, hamile olduğumu öğrenmeden önce çok hastalanmıştım ilaç almam gerekiyordu ama rüyamda hep bebeğim olduğunu görüyordum ilaçları içmedim ve sonra hamile olduğumu öğrendim.

Bende bebek isimleriyle ilgili kitap var ama isin garip tarafi kayra yazmiyor ayy ne sanssiz bahtsiz biriyim yaa :) :)

tam olmuş gerçekten de :)

benim niyetim seçeceğim ismin mutlaka Kuran-ı Kerim de yer alması ama bu konuda doğru kaynak bulmak o kadar zor ki internette bir sürü bilgi karmaşası var of of...
canım kuran aç bak ama kuranda geçıo dıe herşeyı de koymayın dıolar anlamını bilmek lazım tabii

Canim bi bak istersen

Eklentiler

• 20150414_172122.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 62
bak bende böyle bişi okudum şimdi kafam karıştı biraz kimi iyi diyor kimi kötü diyor ama islami bir sitede şöyle bak
Soru: Kayra isminin kökeni ve anlamı nedir? İsim olarak çocuklara konulmasında dinimiz açısından bir sakınca var mıdır?
Cevap:
Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğü’ne göre Türkçe kökenli olan Kayra ismi , “büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan” anlamına gelmektedir.

Kız ve erkek ismi olarak kullanılabilir. Çocuğunuza bu ismi koymanızda hiçbir sakınca yoktur.

Kafam karisti okurken kayra ismini kim koyacak bende hep hosuma giden isimdir hamileligimin basindan beri dusunuyordum mirac yada kayra

Bence yanına bi isim bul koy gitsin en azından soru işareti kalmaz kafanda
Güzel bi isim hem tabloya yazmıştım artık silmem

Kafam karisti okurken kayra ismini kim koyacak bende hep hosuma giden isimdir hamileligimin basindan beri dusunuyordum mirac yada kayra
Ben koymayi dusunuyorum canim aslinda hep kuzey mirac istemiştim ama ruyamda kayra olarak gordugum icin kayra ismini düşünüyoruz esimle ama burda bazi arkadaslar eski turk mitolojisinde tanri demek oldugunu soylemisler cocugumuza bu ismi koydugumuza pismaniz demişler

Cok tesekkur ederim cnm yanina uygun bi isim ekleyecegim ins sorun olmaz :)

Dayanamiyorumm ya 21 mart gittim kalp atisini duydum 30 u gibi gelirsin dedi... zaman durdu sanki..sanki hersey ruyaydi ve hamile degilmisim gibi..
Rabbim nasip etsin inslh..bn bebegimin cinsiyetini merak etmiyorum..ikiside harika duygu onca arayistan sonra.. ben bebegimi hissetmk istiyorum bunu heycanla bekliyorumm.. Rabbim saglikla sihatle hepimize herkese yasatsin inslh..
benimde ust dudagimn tam ortasi kocamn ucuk..azimin ici yara .. damagimda bi garip.. dislerden sorun yasamam inslh..
Icimde bi huzun var kizlar.. esimle biraz koptuk gibi hissediorum..ilgilenmio gibi sanki.. geri cekti iice kendini.. puff..

yanına başka bır ısımde mantıklı güzel düşünmüşşün hayırlısı olsun artık

canım endişelenme ilk aralar herkeste aynı sorunlar oluyor özelliklede eşlerde aslında sorun olmasada biz hormonlardakı artıştan kaynaklanan hassasiyetten dolayı sorun varmış hissine kapılada biliriz bi süre hamileliğe alışınca her şey normale giriyor bebeğini ve kendini üzme vede geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…