Doğum esnasında korkulacak hiçbirşey yok ben hiç hazır değilim dedim dr a ama çok rahat geçti hatta odaya geldim baya iidim tek zor yanı sonraki ağrılar işte maalesef o da zaten herkeste oluo benm cnm tatlı biraz ona ragmen beklediğimden iidi merak ettiğin şeyler i sor kafan rahat gir cnmgözün aydın canım bebeğine biran önce kavuşursun inşallah nasıl oldu ameliyatın korkulacak bir durum varmı benide belden yapacaklar galiba neler oldu anlatırmısın
İdare ediyorum ya ağrılar geçsin. Die dört gözle bekliyorumSenin durumun nasıl canım inşallah bi sorun yoktur darısı bize inşallah sağ salim
Amin kuzum Allah razı olsunesircim hayırlı olsun Rabbim tez zamanda yavrumu göstersin darısı sağ salim bize olsun şimdi nasılsın insalalh nerde yaptın dogumu
Kıyamam ya en kısa zamanda yanında olur inşallah sen hastanedesin demi canım beninDe bebek ters doktor suyu iyi dedi ayın 23 ine kadar bellic es erkek çocuğu dedi en geç pztsi sezeryanla alır sanırım ama endişeleniyorum ya peki yürüyebildin mi kaç zaman sonra kalkabildin mi bide üstünü hemşireler mi giydiriyor ya ben annemden bile utanırım heryerin açamam napıcaz. Karnın inmiştir degilmi baya bana gören ikizmi diyi karnım çok buyudu3500 doğdu su fazlalığı vardı ya bende bebeğin açlık şekeri düşük çıkmış bi de hızlı nefes alıp veriomuş ondan yoğun bakımda
Hala da gelmedi zaten
Ağrı kesici falan vermiyolarmi ya ilk gün olduğu için ağrı olması normal tabiİdare ediyorum ya ağrılar geçsin. Die dört gözle bekliyorum
sevindim canım benim sağsağlim kavuştun yaa darısı bizlere artık bende birazdan gidecem kontrole nst ye bağlıcaklar bakalım bende tırsıyorum biraz ameliyathaneden korkarmıyım diyeDoğum esnasında korkulacak hiçbirşey yok ben hiç hazır değilim dedim dr a ama çok rahat geçti hatta odaya geldim baya iidim tek zor yanı sonraki ağrılar işte maalesef o da zaten herkeste oluo benm cnm tatlı biraz ona ragmen beklediğimden iidi merak ettiğin şeyler i sor kafan rahat gir cnm
Rabbim kurtarsin bana dua et bende dogum yapmak istiyorum benimki de normal olacak insalalhKızlar benımde gece suyum geldi. Sabah doktoru aradım hastsneye gel dedı. Odaya aldılar ama sancı falan yokk. Onu bekliyoruz normal dogum yapıcam.
İns canım Allah hepimize yardım etsın. Sizlerdee bana edınn.Rabbim kurtarsin bana dua et bende dogum yapmak istiyorum benimki de normal olacak insalalh
Allah yardımcın olsun canımKızlar benımde gece suyum geldi. Sabah doktoru aradım hastsneye gel dedı. Odaya aldılar ama sancı falan yokk. Onu bekliyoruz normal dogum yapıcam.
canım bende seni merak ediyordum gözün aydın miniğin doğmuş rabbim analı babalı büyütsün ay darısı da bizlere bebiş nasıl sen nasılsın canım?Doğum çok rahattı Evet bebeği gördüm azcık sonra götürdüler
Yok kanamam değil nst de kalp atışları baya alt noktada idi radyoloji yolladı kan akışı artmış bebeğin sonra acil aldı
Bişey hissetmiyorsun canm sdece bebeği alırken sölüo filan o çekmeyi filan hissediyorsn
Dün öğlen cıktm canm ameliyat akşamı yürütüolar zaten ama yavaş yavaşKıyamam ya en kısa zamanda yanında olur inşallah sen hastanedesin demi canım beninDe bebek ters doktor suyu iyi dedi ayın 23 ine kadar bellic es erkek çocuğu dedi en geç pztsi sezeryanla alır sanırım ama endişeleniyorum ya peki yürüyebildin mi kaç zaman sonra kalkabildin mi bide üstünü hemşireler mi giydiriyor ya ben annemden bile utanırım heryerin açamam napıcaz. Karnın inmiştir degilmi baya bana gören ikizmi diyi karnım çok buyudu
Veriyorlar ama hareket ederken illa ki ağrıo yaAğrı kesici falan vermiyolarmi ya ilk gün olduğu için ağrı olması normal tabi
Bebeğine odaklan cnm sensevindim canım benim sağsağlim kavuştun yaa darısı bizlere artık bende birazdan gidecem kontrole nst ye bağlıcaklar bakalım bende tırsıyorum biraz ameliyathaneden korkarmıyım diye
Dün akşam aldm yoğun bakımdan cnm ama emmio daha doğrusu göğüs ucum yok inşallah düzelircanım bende seni merak ediyordum gözün aydın miniğin doğmuş rabbim analı babalı büyütsün ay darısı da bizlere bebiş nasıl sen nasılsın canım?
Canım göğüs uçları varya onu takip versen tutmaz mi memeyi Kıyamam düzelir. Kuzuna kavuştun darısı bize insallahDün akşam aldm yoğun bakımdan cnm ama emmio daha doğrusu göğüs ucum yok inşallah düzelir
Ben de daha iim ama yine de tam anlamıyla rahat yatıp kalkamıyorum
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahDün akşam aldm yoğun bakımdan cnm ama emmio daha doğrusu göğüs ucum yok inşallah düzelir
çok şükür bebişini almışın ya canım sakın emzirmeyi bırakma o tutar biraz sabır inşallah....canım odalar kaç kişilik yanında kaç kişi kaldı?kanaman çok oldu mu hastaneden bez verdiler mi ay çok soru sordum ama merak ediyorum epidural oldun değil mi?Dün akşam aldm yoğun bakımdan cnm ama emmio daha doğrusu göğüs ucum yok inşallah düzelir
Ya inşallah deneyeceğim onu daCanım göğüs uçları varya onu takip versen tutmaz mi memeyi Kıyamam düzelir. Kuzuna kavuştun darısı bize insallah
Benm odam tek kişilikti karşı odam çiftçok şükür bebişini almışın ya canım sakın emzirmeyi bırakma o tutar biraz sabır inşallah....canım odalar kaç kişilik yanında kaç kişi kaldı?kanaman çok oldu mu hastaneden bez verdiler mi ay çok soru sordum ama merak ediyorum epidural oldun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?