cnm bendede sertleşme ve aşağıma cok baskı oluyor yürüyemıyorum çıkacak sanıyorum bence döndü diye umut ediyorumBen en son gittiğimde kendim sordum çünkü bi sertlik var yukarda sürekli ve sol tarafım elime geliyo yumruk gibi sordum burda kafasimi var oda evet dedi halen kafası aynı yerde çok aciiyo orasi
canı ıyı olsun sağlıklı olsunda bır şey istemıyorum evet alır tahmınım 3 kğ civarı olur aslında ultrasyona da pek güvenmıyorum bılıyormusun o gercek kılosu doğunca bellı olurSon haftalarda 500 gr birden alıyorlarmış canım iyi daha alır doğuma kadar
yyaaaaaaa bende dun sorun yasadım cuma günü rapor almam gerek 37 hafta lık oluyoruz çalısamaz almam lazım gelmene gerek yok zaten çalısabılırde izin başlama tarihi yazıyor dıyor yok sıstem cok farklı eskı rapor bozuluyomus yenıden rapor verılıyormus sen nasıl aldın bana d abılıgı ver lütfen muhasebecımızde bozmasına gerek yok eskı raporu 37 çalısamaz olarak verecek dıyrMerhaba, gebelikte alınan çalışamaz ve çalışır raporu alan var mı? Ben 32. Haftada son üç haftaya yani 37. Haftaya kadar çalışabilir almıştım. Pazartesi de 37 haftalık oldum ve çalışamaz raporu aldım. Fakat her iki rapor da aynı. Doktorun sekreteri, "sistem çalışma haftasını ve çalışma durumunu aynı çıkarıyor, işe başlama tarihin yazıyor zaten 37'ye göre "dedi. Kafam karıştı açıkçası. Bilgisi olan varmı bu konuda; iki rapor da aynı olunca bir problem yaşarmıyım?
kaç haftalık aldın raporunu şimdi canım bana muhasebeccımız gidip almazsan çalısabılır gözükürsün gidene kadar dıyırMerhaba, gebelikte alınan çalışamaz ve çalışır raporu alan var mı? Ben 32. Haftada son üç haftaya yani 37. Haftaya kadar çalışabilir almıştım. Pazartesi de 37 haftalık oldum ve çalışamaz raporu aldım. Fakat her iki rapor da aynı. Doktorun sekreteri, "sistem çalışma haftasını ve çalışma durumunu aynı çıkarıyor, işe başlama tarihin yazıyor zaten 37'ye göre "dedi. Kafam karıştı açıkçası. Bilgisi olan varmı bu konuda; iki rapor da aynı olunca bir problem yaşarmıyım?
Ben 32 de aktarmıştım canm 35 de aldm çalışamazesircim canım sana bır soru soracagım kafam karıstı o yuzden simdi ben salı gunu sancılandım doktora gıttım gıtmıskende raporumu alım bır daha işe gitmeyeyeım dedım normalde 9 ekımde almalıyım orda bayan bana dedı eskı raporun bozulması lazım yenı calısamaz raporu yapmam lazım doktorda dedı sen gel 9 ekımde al sgk bıraz sorunlu sonra bı sey olur yardımcı bayanda bana gelmene gerek yok zaten orda izinn başlama tarıhı yazıyor dedı muhasebecıde o gunn hastanede kaydın gözükmeli dedi bana raporu bozmasına da gerek yok dıyor senınkı nasıl oldu çalısamaz raporun ne yazıyor
Gidene kdr nasıl çalışabilir görüncekmiş ya zorunlu değil mi son üç haftakaç haftalık aldın raporunu şimdi canım bana muhasebeccımız gidip almazsan çalısabılır gözükürsün gidene kadar dıyır
Ben 32 de aktarmıştım canm 35 de aldm çalışamaz
3 hafta doğum öncesi İzni doğum sonrasına aktarılacaktır yazıo
Evet cnmbende cuma günü 35 olucam ve çalışamaz alıcam. ama peki diyelimki 38 de doğdu sonradan 2 hafta daha mı aktarabileceğiz
CANIM İŞ YERI ILE BI SORUN YOK BUNU BANA HASTAHANE DIYOR RAPOR ALMANA GEREK YOK IZNIN O TARIHTE BAŞLAR MUHASEBEDE DIYOR ÇALISAMAZ ALMAN LAZIM O TARIHTE BIR DE KAÇ HAFTALIK ALACAGIMGidene kdr nasıl çalışabilir görüncekmiş ya zorunlu değil mi son üç hafta
Bence işyeri ile görüş nasıl istiyosa öle yap yine de Çalışamaz raporu ile belgelemek gerekiyor
Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorumGüzel haberlerini aldığım için çok mutlu oldum Oğluşuna Kayra ismini mi koydunuz değişti mi fikriniz sonradan
Zaten günün de pek kalmamıştı demi 39 haftalık filan doğdu
Bu arada kaç kilo doğdu
sen kaç kilo verdin
Dikiş yerleri acıo mu
Süt hemen geldi mi
İlkimiz sen oldugun için soruları abarttım k bkma
Tesekkür ederim cnm sizlerede hayırlı doğumlar diliyorumhayırlı olsun cnm rabbım analı babalı büyütsün
Ağrı dayanılır mıNe demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum
İsmine kuzey cınar karar verdik cnm kayra begenilmedi pek :)[/QUOTE]UOTE="Nesli3535, post: 42930178, member: 634148"]Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum
ZAMAN YAKLAŞTIKCA İNSAN DOĞURACAGINI ANLIYOR ÖNCELERI BÖYLE DEGİLDİM SANKİ HEP ORDA KALACAK GİBİ BÜYÜSÜN DİYE CABALADIM ŞİMDİ MECBUR DOĞACAKben o rüya olayına başlayalı bir ay oldu hergün farklı farklı görüyorum sadece ben değil etrafımdakiler de hep görüyo benimle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?