ilginç bir özel hastaneymiş cidden ya..ama sonuçta para veriyorsun oraya onu istemezsin bir daha olur biter.bide çatıyı neden dr yapmıyor bana arefe günü yapıldı ama dr um yaptı.bundan önceki doğumumdada dr yapmıştı :SKesinlikle ya bi de özel hastane olacak
Sezeryan a da giriomus bu kadın ya ne işi varsa bebeği alıp babaya götürüp bahşiş istiomus
Ne kdr tuhaf yaa aklımdan çıkmıo
İnşallah cnm spinal sezeryan oldmNormal mi sezeryan mi canim, Allah anali babali buyutsun insallah
haklısın canım eşime dedim böyle ebe varmış diye birde özel hastane hepsini öttürürüm dedi:)benimki pek dayanamaz öyle şeylere öcünü alırız eğer öyle birşey olursa:)sende hiç takma kafana işi ne elbette yapacak canım...Kendini belli eder zaten o anlarsın
Bundan önce de çatı oldum o kadın buna göre melekti
Ama sen şimdi düşünme bunları
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini darısı da bizlere inşallah:)Günaydın kızlar ben dün doğutdum darısı başınzaaa
canım hayırlı olsun gozun aydın.bende cuma gunu sıpınal sezeryan olacagım allah ızın verırse nasıl memnun kaldın mı bende korku var bıraz anlatırmısın nasıl olduİnşallah cnm spinal sezeryan oldm
İnşallah cnm sag saglim kavusun sizde bebişlerinizehayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini darısı da bizlere inşallah:)
Haftada bir gidiyorum nst de görünce yolluyorlaraz kaldı canım dayan. inşallah bıtecek bebeklerımızı kucagımıza alınca hepsini unutacagız.her sancın geldıgınde hastaneye mı gıdıyosun yada nst de sancın yuksek çıkarsa bakıyorlar galıba
Aaaa şükür kurtuldun ikiniz de iyi misinizGünaydın kızlar ben dün doğutdum darısı başınzaaa
Bazısı yan yatıo cnmNst ye girerken illa duz mu yatmak gerekiyor ,ayakta ya da oturarark nstye baglansak olmaz mi
Dr erkek istersen ben yapabilirim dedi ben istememiştimilginç bir özel hastaneymiş cidden ya..ama sonuçta para veriyorsun oraya onu istemezsin bir daha olur biter.bide çatıyı neden dr yapmıyor bana arefe günü yapıldı ama dr um yaptı.bundan önceki doğumumdada dr yapmıştı :S
Her an düşünür oldum o manyak yüzündenhaklısın canım eşime dedim böyle ebe varmış diye birde özel hastane hepsini öttürürüm dedi:)benimki pek dayanamaz öyle şeylere öcünü alırız eğer öyle birşey olursa:)sende hiç takma kafana işi ne elbette yapacak canım...
aynen canım bazen sezeryan mı olsam diyorum bel fıtıgıda var bende ondan da korkuyorum normalde nasıl olur diye....bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya sağlıkla kucağımıza alalımda inşallahHer an düşünür oldum o manyak yüzünden
Amaan en iisi sezeryan olup kurtulmak mi acaba yaa karar veremiyorum yaa
canım ben murat beye devam ediyorum memnunum sen hangisine gidiyorsun sezeryan fiyatını sordun mu?acaba her doktor aynı fiyata mı yapıyorDr erkek istersen ben yapabilirim dedi ben istememiştim
Ben de murat bey e gidiyorum 600 dü geçen ay arkadaşm hilalde olducanım ben murat beye devam ediyorum memnunum sen hangisine gidiyorsun sezeryan fiyatını sordun mu?acaba her doktor aynı fiyata mı yapıyor
600 doğum mu muayene ne kadar merak ettim.bide sonuçta doğumu da bu dr da yapmıcan mı ne farkeder ki çatıyıda yapsınBen de murat bey e gidiyorum 600 dü geçen ay arkadaşm hilalde oldu
keşke çatı kontrolünü doktor yapsaymış ay bende tırstım eğer yaptırırsam doktora yaptırayım bari 5 yıl aça aça alıştım zorda olsa....sezeryan 750 normal doğumu ebeler yaparsa ilave ücret yok ama doktor girerse 600müş sanırım ama doktorada sorarız ben yanındaki bayana sordum canımBen de murat bey e gidiyorum 600 dü geçen ay arkadaşm hilalde oldu
canım muayenemiz 30 tl esiiirle aynı doktora gidiyoruz600 doğum mu muayene ne kadar merak ettim.bide sonuçta doğumu da bu dr da yapmıcan mı ne farkeder ki çatıyıda yapsın
canım muayenemiz 30 tl esiiirle aynı doktora gidiyoruz
inşallah canım hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşalım aminayyy güzelmiş sizin ücretler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşun inşallah
göbek gerildiği için belli olmuyormuş sonrasında deride çatlak çatlak buruşukluklar oluyormuş diyorlar açıkçası ben pek sanmıyorum ama olabiliyor diyorlarYaaa o nasıl oluo doğumdan önce olmayan sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?