15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

S Seebneem Instagram kullanıyorsan@ bebekmalzemeleri bakabılırsın.ben ordan getirttım malzemelerimi kendiside yapıyor fiyatta guzel uygun.yoksa sana watsap nosunu gondereyım konuş.

Sosyal medya ile hiç ilişkim yok cnm nette bi kaç siteden baktım ama hep aynı tarz
Senin dediğin yerin sitesi yok mu

Nasıl bi kapı süsü yapıosun cnm halim kalsa ben de yapcam ama zaman da kalmadı ya
Ah memleketimde olsam böle olmazdı burda da hiçbiryer bilmiyorum ki gidip bakayım gerçi artık yürüyemiyorum

Nasıl bi kapı süsü yapıosun cnm halim kalsa ben de yapcam ama zaman da kalmadı ya
Ah memleketimde olsam böle olmazdı burda da hiçbiryer bilmiyorum ki gidip bakayım gerçi artık yürüyemiyorum

Ben el sanatları ogretmeniyim severım böyle şeylerle uğraşmayı. Ama sende yapabılırsın internette gosterıyor zaten.halkası satılıyor uc bucuk lıraydı.saten kurdela alıyodun vss.ama sana uygun bir ste söyleyin ben çok araştırmıştım en uygunu burasıysı birmaxs buraya bı bak yarın.arkadaşımda bu steden almuştı.bende alacaktım ama ellerımde sınır sıkışması oldu kaç ay ellerımı kullanamadım o yüzden ıptal ettım bır ıkı günde yaparsın.hemn sıparış verırsen.ben taç ile terlugı ıkı saatte taptım yeterkı malzeme olsun .kendın yapınca daha güzel oluyor.

Bakmiştim sanrm o siteye ama hatırlamıyorum o kdr site baktm ki dediğin gbi en iisi Kendimizin yapması teşekkürler

evet hayırlısıyla saglıklı bır sekılde dogsunlarda biz onları emzırır emzırır buyuturuz. bır yerde aşure kılo yapıyor duye okudum onu yaptım senın tavsielerınıde dıkkate alıcam.
ayy inşallah canıım bır doğsunlar bakarız inşallah:)

Dr dan geldim yine çatı istedi yine açıklık yok
Ebeyle kavga ettim
Bebek başı sol altta o yüzden sinire baskı yapıomus yürümeme engelmiş
Kilo 3.300
Eğer sezeryan düşünüyorsam 38 i dolduracakmişim

Ben de 28 de filan tam üst bacak başlayan yerde oldu iki üç tane
keske bacagıma da kullansadım cunku olmasa oluyor faydası hıc kullanmasadım olurdu ada daha kötü bacagım kızarık cizik çizik duruyor ust kısmı ama karnım şükür yok

ebe ıle neden kavga ettın canım bende bu cuma çalısamaz raporuna gıttıgımde muayenem kılosunu fılan cok merak edıyorum normal düşünüyorsun demı doğumu

ebe ne dedi ki..fazla takma onları. hadi hayırlısı bakalım ..benimde sertleşmem uzun zamadır var. suyumuz fazla olduğu içindir belki su fazla karın olması gerekenden büyük olunca sertleşiyor olabilir bnece

ebe ne dedi ki..fazla takma onları. hadi hayırlısı bakalım ..benimde sertleşmem uzun zamadır var. suyumuz fazla olduğu içindir belki su fazla karın olması gerekenden büyük olunca sertleşiyor olabilir bnece
Ebe bana bağırıo doğurmıcan da nie geldin filan
Aynen su fazlalığından sert hala da fazla su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…