• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

çalışan anne olmak kesinlikle çok zor evde olmak gibisi yok..11 12. haftalarda rahatlarsın deniyor hep bakalım geçer inş sıkıntılarımız
Zaten hep bu hafta da geçsin haftaya daha iyi olacağım umudu ile yaşıyorum Rabbim sağlık versin
Senin günlerin nasıl geçiyor

Zaten hep bu hafta da geçsin haftaya daha iyi olacağım umudu ile yaşıyorum Rabbim sağlık versin
Senin günlerin nasıl geçiyor
çok iştahsızım ben yiyemiyorum pek bir şey yemeyince de halsiz düüyorum okulda zorlanıorum hep oturuyorum..evde de hep yatar vaziyetteyim:( eşim sağ olsun evin her işi ile o ilgileniyor..arada kendimi iyi hissedersem mutfağa girip bişeyler yamaya çalışıyorum..ve uutla iştahımın açılacağı günü bekliyorum:KK75::KK75::KK75::KK66:

çok iştahsızım ben yiyemiyorum pek bir şey yemeyince de halsiz düüyorum okulda zorlanıorum hep oturuyorum..evde de hep yatar vaziyetteyim:KK43: eşim sağ olsun evin her işi ile o ilgileniyor..arada kendimi iyi hissedersem mutfağa girip bişeyler yamaya çalışıyorum..ve uutla iştahımın açılacağı günü bekliyorum:KK75::KK75::KK75::KK66:
Allah yardımcımız olsun iyi ki eşlerimiz yardimci oluyor ailelerden uzak olunca başka çare de olmuyor zaten

Hem ultrason hem kan diye biliyorum ayy 9 gün kalmış bize haber ver gidince.. Güzel haberler getir
Allah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.

Allah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.
Bekliyoruz merakla en tecrübeli sensin galiba aramızda :-)

Screenshot_2015-04-03-16-20-00.png

Back
X