EVET CANIM DOĞRU 3 HAFTA SONRA ZEKA TESTİ İSTE HAYIRLISI OLSSUN SAĞ SALİM KUÇAĞIMIZA ALALIMDA ÖNEMLİSİ O .SENİN İLK BEBEĞİN MİHımm anladım cnm ama bebeklerin kesin doğum tarihi 3 aylıkken bakılan gelişimine göre belirleniyormuş yani bnce güzel gelişiyordur sen rahat ol
Tarih oynaması için erken daha
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri
- Konu Sahibi Seebneem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet bnmde ilk yaaEVET CANIM DOĞRU 3 HAFTA SONRA ZEKA TESTİ İSTE HAYIRLISI OLSSUN SAĞ SALİM KUÇAĞIMIZA ALALIMDA ÖNEMLİSİ O .SENİN İLK BEBEĞİN Mİ
RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNEvet bnmde ilk yaa
Amiiinn inşallah ya bnm sat 26 ocakRABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Doktora nisan sonu gideceğim ya o zmna kdr nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Bi de mide bulantısı başladı rahat vermiyor sende de var mı
sadece bi defa kusma oldu çok hafif bende canım ama iştah yok birazda halsizlik onun dışında rahatım çalışıyorum hep dua ediyorum olmasın diye mide bulantım inşşahda olmaz ama hafif şeyler ye ben hep öyle yapıyorum.Amiiinn inşallah ya bnm sat 26 ocak
Doktora nisan sonu gideceğim ya o zmna kdr nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Bi de mide bulantısı başladı rahat vermiyor sende de var mı
Bnde öle aynen işe giderken gelirken hep dua ediyorumsadece bi defa kusma oldu çok hafif bende canım ama iştah yok birazda halsizlik onun dışında rahatım çalışıyorum hep dua ediyorum olmasın diye mide bulantım inşşahda olmaz ama hafif şeyler ye ben hep öyle yapıyorum.
Bnde tam tersi bulantı var sabahları ağır ama gün boyu rahatsız ediyor iştah açık çünkü açken midem bulanıo sık yiyorum hafif yemeye çalışıyorum ama bakalım ya geçer inşallah
HoşgeldinSelam kızlar benim de ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım, aklım sürekli bebeğimde
Hepimiz çok heyecanlıyız ben şu an 1 ay geçse de görsem diye sabırsızlanıyorum
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
Hoşgeldin
Hepimiz çok heyecanlıyız ben şu an 1 ay geçse de görsem diye sabırsızlanıyorum
benim iki hafta sonra ikili tarama testim var, kalbim küt küt hepimize Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Aa bize haber ver nasıl oluyor bu arada nasıl geçiyor hamilelikbenim iki hafta sonra ikili tarama testim var, kalbim küt küt hepimize Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
Aa bize haber ver nasıl oluyor bu arada nasıl geçiyor hamilelik
İki gündür mide bulantılarımda azalma var. Kabızlık sorunu yaşıyordum ama çözdüm çok şükür. Şimdilik iyi gidiyor gibi hissediyorum. Senin nasıl gidiyor?
Keşke bnm de azalsa ya tek Problem bulantı bndeİki gündür mide bulantılarımda azalma var. Kabızlık sorunu yaşıyordum ama çözdüm çok şükür. Şimdilik iyi gidiyor gibi hissediyorum. Senin nasıl gidiyor?
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
Keşke bnm de azalsa ya tek Problem bulantı bnde
kızarmış ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi bana çok iyi geldi. bir de aç kalmamak da önemli.
Bn sürekli yeşil zeytin kraker ve leblebi taşıyorum yanımdakızarmış ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi bana çok iyi geldi. bir de aç kalmamak da önemli.
Zaten aç kalınca hiç dayanamıyorum şimdiden 1,5 kilo almişim her ders arası ağzım dolu ama bulantı gün boyu rahatsız ediyor akşam da :-( aynı
Onları okumaya bol bol vakit olur diye düşünüyorum şu An tek yaptığım hafta hafta takip etmek ve ihtiyaç olan şeyleri karşılamaya çalışmakkızlar günaydın hepinize :)
sizlere bir sorum var, acaba bebek bakımı ile ilgili kitaplar okumak için erken mi? ikili test sonuçlarını beklemek mi daha iyi olur ne dersiniz?
2 li test Sonucu ne zmn oluyor acaba
arkadaşlar bu zeka testi nasıl oluyor bilgisi olan varmı .kandan mı bakıyor vede aç mı gitmek lazım hiç bi bilgim okta[/QUOZ
İkili üçlü Vs testler kandan diye biliyorum ama emin değilim
Ben ay sonu ense kalınlığı için gideceğim doktora
Hoşgeldin hayırlı oolsun öncelikleAllah kısmet eders 5 kasım görünüyor bizim de