• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Hımm anladım cnm ama bebeklerin kesin doğum tarihi 3 aylıkken bakılan gelişimine göre belirleniyormuş yani bnce güzel gelişiyordur sen rahat ol
Tarih oynaması için erken daha
EVET CANIM DOĞRU 3 HAFTA SONRA ZEKA TESTİ İSTE HAYIRLISI OLSSUN SAĞ SALİM KUÇAĞIMIZA ALALIMDA ÖNEMLİSİ O .SENİN İLK BEBEĞİN Mİ:KK68:

:nazar:RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:nazar::nazar::anneadayı:
Amiiinn inşallah ya bnm sat 26 ocak
Doktora nisan sonu gideceğim ya o zmna kdr nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Bi de mide bulantısı başladı rahat vermiyor sende de var mı

Amiiinn inşallah ya bnm sat 26 ocak
Doktora nisan sonu gideceğim ya o zmna kdr nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Bi de mide bulantısı başladı rahat vermiyor sende de var mı
sadece bi defa kusma oldu çok hafif bende canım ama iştah yok birazda halsizlik onun dışında rahatım çalışıyorum hep dua ediyorum olmasın diye mide bulantım inşşahda olmaz ama hafif şeyler ye ben hep öyle yapıyorum.

sadece bi defa kusma oldu çok hafif bende canım ama iştah yok birazda halsizlik onun dışında rahatım çalışıyorum hep dua ediyorum olmasın diye mide bulantım inşşahda olmaz ama hafif şeyler ye ben hep öyle yapıyorum.
Bnde öle aynen işe giderken gelirken hep dua ediyorum
Bnde tam tersi bulantı var sabahları ağır ama gün boyu rahatsız ediyor iştah açık çünkü açken midem bulanıo sık yiyorum hafif yemeye çalışıyorum ama bakalım ya geçer inşallah

Selam kızlar benim de ilk hamileliğim oldukça heyecanlıyım, aklım sürekli bebeğimde :eek:

Aa bize haber ver nasıl oluyor bu arada nasıl geçiyor hamilelik

İki gündür mide bulantılarımda azalma var. Kabızlık sorunu yaşıyordum ama çözdüm çok şükür. Şimdilik iyi gidiyor gibi hissediyorum. Senin nasıl gidiyor?

kızarmış ekmek, çubuk kraker ve beyaz leblebi bana çok iyi geldi. bir de aç kalmamak da önemli.
Bn sürekli yeşil zeytin kraker ve leblebi taşıyorum yanımda
Zaten aç kalınca hiç dayanamıyorum şimdiden 1,5 kilo almişim her ders arası ağzım dolu ama bulantı gün boyu rahatsız ediyor akşam da :-( aynı

kızlar günaydın hepinize :)

sizlere bir sorum var, acaba bebek bakımı ile ilgili kitaplar okumak için erken mi? ikili test sonuçlarını beklemek mi daha iyi olur ne dersiniz?

kızlar günaydın hepinize :)

sizlere bir sorum var, acaba bebek bakımı ile ilgili kitaplar okumak için erken mi? ikili test sonuçlarını beklemek mi daha iyi olur ne dersiniz?
Onları okumaya bol bol vakit olur diye düşünüyorum şu An tek yaptığım hafta hafta takip etmek ve ihtiyaç olan şeyleri karşılamaya çalışmak
2 li test Sonucu ne zmn oluyor acaba

arkadaşlar bu zeka testi nasıl oluyor bilgisi olan varmı .kandan mı bakıyor vede aç mı gitmek lazım hiç bi bilgim okta

arkadaşlar bu zeka testi nasıl oluyor bilgisi olan varmı .kandan mı bakıyor vede aç mı gitmek lazım hiç bi bilgim okta[/QUOZ
İkili üçlü Vs testler kandan diye biliyorum ama emin değilim
Ben ay sonu ense kalınlığı için gideceğim doktora

Back
X