• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Onları okumaya bol bol vakit olur diye düşünüyorum şu An tek yaptığım hafta hafta takip etmek ve ihtiyaç olan şeyleri karşılamaya çalışmak
2 li test Sonucu ne zmn oluyor acaba
Aynı gün alınabiliyormuş sonucu, ben de bugün öğrendim. 11-14 hafta arası yapılıyor. :KK58:

arkadaşlar bu zeka testi nasıl oluyor bilgisi olan varmı .kandan mı bakıyor vede aç mı gitmek lazım hiç bi bilgim okta

Zeka testi dedikleri ikili ve üçlü tarama testleri aslında. Tok karnına kan tahlili ve ultrasonla yapılıyor.

OTE="nhnincr, post: 40203590, member: 669828"]Zeka testi dedikleri ikili ve üçlü tarama testleri aslında. Tok karnına kan tahlili ve ultrasonla yapılıyor.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim arkadasim uç hafta sonratrsttest yaptiracam doktor bi bilgi vrmedi çok merakliyim simdiden

Ben de 8 haftalik hamileyim doktor kalbinin attigini söyledi cok sukur ,ama doktordan memnun kalmadim bir hafta sonra baska doktora gidecegim

OTE="nhnincr, post: 40203590, member: 669828"]Zeka testi dedikleri ikili ve üçlü tarama testleri aslında. Tok karnına kan tahlili ve ultrasonla yapılıyor.
Cok tesekkur ederim arkadasim uç hafta sonratrsttest yaptiracam doktor bi bilgi vrmedi çok merakliyim simdiden[/QUOTE]

Hayırlısı olsun canım, ben de iki hafta sonra yaptıracağım ben de çok heyecanlıyım. Umarım iyi sonuçlar alırız :KK17:

Down sendromu ile Trizomi 18 gibi rahatsızlıkları tespit eden testler bunlar, mutlaka yaptırman gerek Allah göstermesin riskli durumlar için çok önemli
Sadece yüzde veriyorlarmış galiba kesin belli olma ihtimali olmuyormuş neyse hele zamanı gelsin bakalım zaman geçmiyor hiç :-)

Gecen gun doktora gittim ama memnun kalmadim hic, bir hafta sonra baska doktora gitmeyi dusunuyorum ,sizce sakincali mi cunku ultrasilonla tekrar bakacak su an 8 haftalik

Evet kalp atisinin oldugunu soyledi ama bana dinletmedi ultrason filmi de vermedi ,soracagim sorulari da soramadim ,su icemiyorum pek faydali yiyeceklerde yiyemiyorum
Nasıl dinletmedi ya boşver değiştir daha erken şu An doktor bulup sabit gitmeliyiz artık sonra değişim daha zor olur

Bu arada su ben de hiç içemiyorum
arkadaşlar hamilelikte su çok önemliymiş şu an sindirim midede şişkinlik sorunu yaşıyorum çoğu hamilede olabilen sorunlarmış o yüzden su hem bebek hem sizin açınızdan önemli bendede iştahsızlık vardı su dahi içemezdim yeni yeni geçiyor bu seferde midem şişiyor sındırım sorunundan sabahlara kadar yatamıyorum:KK42:

Çok
arkadaşlar hamilelikte su çok önemliymiş şu an sindirim midede şişkinlik sorunu yaşıyorum çoğu hamilede olabilen sorunlarmış o yüzden su hem bebek hem sizin açınızdan önemli bendede iştahsızlık vardı su dahi içemezdim yeni yeni geçiyor bu seferde midem şişiyor sındırım sorunundan sabahlara kadar yatamıyorum:KK42:
çok haklısın fakat normalde dé çok tuzlu yemediğim sürece 1 bardak ancak içerim
Şimdi de sabah ilaç alırken içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor ilacı bile bol su ile alamıyorum hemen boğulacak gibi oluyorum neden bilmiyorum bu durum beni çok üzüyor bi de bulantılar geçerse kendimi zorlayacağım şu an bulanır diye de zorlamak istemiyorum midemi
İştahsızlık yok bnde şükür simdi rahat mısın sen geçti mi

Çok

çok haklısın fakat normalde dé çok tuzlu yemediğim sürece 1 bardak ancak içerim
Şimdi de sabah ilaç alırken içiyorum onun dışında aklıma bile gelmiyor ilacı bile bol su ile alamıyorum hemen boğulacak gibi oluyorum neden bilmiyorum bu durum beni çok üzüyor bi de bulantılar geçerse kendimi zorlayacağım şu an bulanır diye de zorlamak istemiyorum midemi
İştahsızlık yok bnde şükür simdi rahat mısın sen geçti mi
Ayni canim simdilik suya agirlik verdim ama ayni inşallah geçer hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah su donemleri kolay atlatiriz

Back
X