• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Evet o zmn daha rahat bi dönem diyorlar 2. Üç ay bu aylarda yapamadıklarımı yapcam daha rahat olcaz inşallah :KK59:
ay inşallah hem rahatlık hem bebişlerin cinsiyetı hazırlıklar derken zaman hızla geçecek inşallah bi bakmışız bebişler kucağımızda inşallah :KK49:

ben de 5 kasım annesiyim:) bu başlık çok iyi oldu bence açanın ellerine sağlık ..özellikle benden bir iki hafta önceki annelerin yaşadıklarını merak ediyorum..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:nazar:

Merhaba
ben de 5 kasım annesiyim:) bu başlık çok iyi oldu bence açanın ellerine sağlık ..özellikle benden bir iki hafta önceki annelerin yaşadıklarını merak ediyorum..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:nazar:
Merhaba hoşgeldin :-)
Bebişin hayırlı olsun.. Evet birbirimize yardimci ve destek olalım yakın günler birbirini daha iyi anlar
Aramızda 3 gün var
Muhtemelen aynıdır şu anda halimiz :-)
Mesela ben sabırsızlıkla ay sonu gelsin de doktora gideyim diye bekliyorum ense kalınlığı için bi de çok merak ediyorum ne kadar büyümüş bebiş diye

Merhaba

Merhaba hoşgeldin :-)
Bebişin hayırlı olsun.. Evet birbirimize yardimci ve destek olalım yakın günler birbirini daha iyi anlar
Aramızda 3 gün var
Muhtemelen aynıdır şu anda halimiz :-)
Mesela ben sabırsızlıkla ay sonu gelsin de doktora gideyim diye bekliyorum ense kalınlığı için bi de çok merak ediyorum ne kadar büyümüş bebiş diye

merhabaa teşekkür ederim senin de bebişin hayırlı olsun:) 18 nisanda kontrolüm var 11+2 oluyorum ikili testten bahsetmedi doktorum ama o gün yapılır herhalde diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı artık..bu arada sen de öğretmensin galiba değil mi?

merhabaa teşekkür ederim senin de bebişin hayırlı olsun:) 18 nisanda kontrolüm var 11+2 oluyorum ikili testten bahsetmedi doktorum ama o gün yapılır herhalde diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı artık..bu arada sen de öğretmensin galiba değil mi?
Benm de 23 nisanda ama bi sonraki hafta giderim belki bna da test filan demedi hiç sadece ense kalınlığı için dedi
Evet ya çalışan anne olmak ayrı bi zor kendimi eve zor attım inan ki şimdi de yemek derdindeyim
Evde oturup çocuk yapanlara imrendim ilk defa
Neyse yarın da geçerse inşallah belki haftaya daha iyi olurum

Benm de 23 nisanda ama bi sonraki hafta giderim belki bna da test filan demedi hiç sadece ense kalınlığı için dedi
Evet ya çalışan anne olmak ayrı bi zor kendimi eve zor attım inan ki şimdi de yemek derdindeyim
Evde oturup çocuk yapanlara imrendim ilk defa
Neyse yarın da geçerse inşallah belki haftaya daha iyi olurum
çalışan anne olmak kesinlikle çok zor evde olmak gibisi yok..11 12. haftalarda rahatlarsın deniyor hep bakalım geçer inş sıkıntılarımız

Back
X