Ben de 10 Nisan'da ikili tarama yaptıracağım. Kan alıyorlarmıydı ikili taramada? yoksa sadece ultrasonmuydu?Aynı gün alınabiliyormuş sonucu, ben de bugün öğrendim. 11-14 hafta arası yapılıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri
- Konu Sahibi Seebneem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hem ultrason hem kan diye biliyorum ayy 9 gün kalmış bize haber ver gidince.. Güzel haberler getirBen de 10 Nisan'da ikili tarama yaptıracağım. Kan alıyorlarmıydı ikili taramada? yoksa sadece ultrasonmuydu?
İnşallah yaa her dönem ihtiyaç var inşallah içebilirizAyni canim simdilik suya agirlik verdim ama ayni inşallah geçer hasta gibi hissediyorum kendimi inşallah su donemleri kolay atlatiriz
aynen canım inşallah ama az kaldı şu ilk üç ayı atlatalımİnşallah yaa her dönem ihtiyaç var inşallah içebiliriz
Evet o zmn daha rahat bi dönem diyorlar 2. Üç ay bu aylarda yapamadıklarımı yapcam daha rahat olcaz inşallahaynen canım inşallah ama az kaldı şu ilk üç ayı atlatalım
Merhaba hayırlı olsun bebişinizKızlar bende 13kadım annesi olacak hayırlısıyla inşallah
Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
ay inşallah hem rahatlık hem bebişlerin cinsiyetı hazırlıklar derken zaman hızla geçecek inşallah bi bakmışız bebişler kucağımızda inşallahEvet o zmn daha rahat bi dönem diyorlar 2. Üç ay bu aylarda yapamadıklarımı yapcam daha rahat olcaz inşallah
Eveet cinsiyet de öğreneceğiz aklımdan çıkmış tamamenay inşallah hem rahatlık hem bebişlerin cinsiyetı hazırlıklar derken zaman hızla geçecek inşallah bi bakmışız bebişler kucağımızda inşallah
HABERDAR EDERİZ ARTIK CİNSİYETLERİDE CANIMMEveet cinsiyet de öğreneceğiz aklımdan çıkmış tamamen
İnşallah hepimiz sağlıkla alalımMerhaba hayırlı olsun bebişiniz
Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Eveet tabiki sonra isim telaşıHABERDAR EDERİZ ARTIK CİNSİYETLERİDE CANIMM
Aminnnİnşallah hepimiz sağlıkla alalım
Aminnnİnşallah hepimiz sağlıkla alalım
Merhaba
Bebişin hayırlı olsun.. Evet birbirimize yardimci ve destek olalım yakın günler birbirini daha iyi anlar
Aramızda 3 gün var
Muhtemelen aynıdır şu anda halimiz
Mesela ben sabırsızlıkla ay sonu gelsin de doktora gideyim diye bekliyorum ense kalınlığı için bi de çok merak ediyorum ne kadar büyümüş bebiş diye
Merhaba hoşgeldinben de 5 kasım annesiyim:) bu başlık çok iyi oldu bence açanın ellerine sağlık ..özellikle benden bir iki hafta önceki annelerin yaşadıklarını merak ediyorum..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bebişin hayırlı olsun.. Evet birbirimize yardimci ve destek olalım yakın günler birbirini daha iyi anlar
Aramızda 3 gün var
Mesela ben sabırsızlıkla ay sonu gelsin de doktora gideyim diye bekliyorum ense kalınlığı için bi de çok merak ediyorum ne kadar büyümüş bebiş diye
- 27 Mart 2015
- 102
- 53
- 98
- 39
hem ultrason hem kan ama aynı gün veriliyormuş sonuçlarBen de 10 Nisan'da ikili tarama yaptıracağım. Kan alıyorlarmıydı ikili taramada? yoksa sadece ultrasonmuydu?
- 26 Şubat 2015
- 399
- 447
- 103
- 36
Merhaba
Merhaba hoşgeldin
Aramızda 3 gün var
merhabaa teşekkür ederim senin de bebişin hayırlı olsun:) 18 nisanda kontrolüm var 11+2 oluyorum ikili testten bahsetmedi doktorum ama o gün yapılır herhalde diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı artık..bu arada sen de öğretmensin galiba değil mi?
Benm de 23 nisanda ama bi sonraki hafta giderim belki bna da test filan demedi hiç sadece ense kalınlığı için dedimerhabaa teşekkür ederim senin de bebişin hayırlı olsun:) 18 nisanda kontrolüm var 11+2 oluyorum ikili testten bahsetmedi doktorum ama o gün yapılır herhalde diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı artık..bu arada sen de öğretmensin galiba değil mi?
Evet ya çalışan anne olmak ayrı bi zor kendimi eve zor attım inan ki şimdi de yemek derdindeyim
Evde oturup çocuk yapanlara imrendim ilk defa
Neyse yarın da geçerse inşallah belki haftaya daha iyi olurum
- 26 Şubat 2015
- 399
- 447
- 103
- 36
çalışan anne olmak kesinlikle çok zor evde olmak gibisi yok..11 12. haftalarda rahatlarsın deniyor hep bakalım geçer inş sıkıntılarımızBenm de 23 nisanda ama bi sonraki hafta giderim belki bna da test filan demedi hiç sadece ense kalınlığı için dedi
Evet ya çalışan anne olmak ayrı bi zor kendimi eve zor attım inan ki şimdi de yemek derdindeyim
Evde oturup çocuk yapanlara imrendim ilk defa
Neyse yarın da geçerse inşallah belki haftaya daha iyi olurum