- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.881
Cok normal cnm şimdiden dusunme senKızlarr bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullanmıştım iğneyi yapalı 4 gün oldu dünden beri adet olacakmış gibi kasık ağrım var ya normal mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok normal cnm şimdiden dusunme senKızlarr bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullanmıştım iğneyi yapalı 4 gün oldu dünden beri adet olacakmış gibi kasık ağrım var ya normal mi bu
İlk defa bu kadar uzun sürdü cumartesiden beri aniden kesilir mi dersin gerçekten canım Çok teşekkür ederim inan bebek Fikri hiç aklıma gelmiyor anca burya gelince ıste ama test yapasım yok hevesim yok hiçbir şekildeCnm korkma inşallah gecek ateş 3 gün dirençli olur sonra düşecek bir anda benim oğlum alerjik 2 yasından beri kreşte buyudu her hafta ateşle hastanedeydık biz 5 yasından sonra cok sükür sende bir iki oluyor artık
senin varsa benden önce batın kesin çıkarhahahsh BEN DEEEE :d
Yarın sabah ben de yapcam varsa prodoctor early de çıkar dimi 9 ocak bat
ya kasetler düşük değeri algılamıyor gibi geliyor. kaset testim 5 tane var. erken test alıcam. değerim düşükse kaset test algılamazsa diyeBen kaset yapıyorum cnm erken test yapmıyorum artık kafa karıstıyor erkenler benmde öyle yani hep silik cıkartıyor erkenler artık kaset test alıp yapıyorum emin ol varsa onlar daha net sonuc veriyor kasetlerdede 10 20 HCG algılayanlar var aynı set aslında hemde daha uyguna gelmiş oluyor
çok erken ya inşallah iğne etkisidir adet belirtisi değildirCok normal cnm şimdiden dusunme sen
Zeyyyyy bu pozitif
ay hadi ikimiz de pozitif görelim inşallahhhhhsenin varsa benden önce batın kesin çıkar
ya kasetler düşük değeri algılamıyor gibi geliyor. kaset testim 5 tane var. erken test alıcam. değerim düşükse kaset test algılamazsa diye
İnşallah hepimiz canımmbenim iki yumurtam vardı solda biri 19 biri küçüktü 16 fala sol kasığım ağrıyo benim bayıyo resmen yumurtanın ya biri çatlamadı yada ikisi büyüdü ve baskı yapıyo şu an .. bundan sonra yapacağın testlerde pozitif görürsün inşAllah
Evet normall. iğne hamilelik belirtileri yapıyorrKızlarr bu ay ilk kez klomen+ovitrelle kullanmıştım iğneyi yapalı 4 gün oldu dünden beri adet olacakmış gibi kasık ağrım var ya normal mi bu
Olabilir 3 gün varken yapın tekrardan 12 günde çıkıyor varsa kaset testlerde yumurtlamadan eminseniz5 gün var. dün kaset yaptım yoktu. kaset için erken sanırım
yumurtlamadan ve çatlamadan eminim. ovülasyon yaptım. yarın tam 12. gün oluyor. yarın sabah yapıcam. düşünüp durmaktansaOlabilir 3 gün varken yapın tekrardan 12 günde çıkıyor varsa kaset testlerde yumurtlamadan eminseniz
Kesilir cnm merak etme kan değerlerime bakıldımı zaten antibiyotik te kullanıyormuş boşver zaten aklına getirme dada iyi zaman geçer böyle daha iyi kızınla ilgilen sen o daha önemli şuanda zaten içerdi halleder kendi kendine olursa bebikİlk defa bu kadar uzun sürdü cumartesiden beri aniden kesilir mi dersin gerçekten canım Çok teşekkür ederim inan bebek Fikri hiç aklıma gelmiyor anca burya gelince ıste ama test yapasım yok hevesim yok hiçbir şekilde
Sen bilirsin cnm düşük degerle kaset test öğrenenler cok oldu en düşük 25 HCG zaten algılıyor daha düşükte ögrenilmez gerek yok yanisenin varsa benden önce batın kesin çıkar
ya kasetler düşük değeri algılamıyor gibi geliyor. kaset testim 5 tane var. erken test alıcam. değerim düşükse kaset test algılamazsa diye
Benmde 6 var 11 12 Ocak5 gün var. dün kaset yaptım yoktu. kaset için erken sanırım
döngülerimiz yumurtlama çatlama hepsi aynı senindeMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım. Ben bu ay çok kafaya takmamayı düşünüyordum, biraz misafirlikler falan oldu derken ara karıştı ama yine de ovülasyonumu takip ettim. Ne kadar desem de olmuyor, bebek hep aklımda...
Şimdi şöyle oldu, ben düzenli adet görürüm ve SAT 12 aralıktı. Normalde uygulamaya göre de, 15.gün yani 26 aralık yumurtlamam lazımdı, ama ovülasyon testi piki 30u gösterdi. 31i silikleşti. Ancak mesele şu ki, eşimin ailesi yani kv kp ve görümcem, eşi hepsi bizdeydi ve sürekli ard-arda sıkıntılar yaşadık. Kavga gürültüler oldu birkaç kez, gerginlikler oldu. Baya sıkıntılı bir aile. 31 gecesi yani yılbaşında büyük bir kavga çıkarttılar, tamda benim çatlama günümde... eşimle ablası bütün gece telefondan kavgayı sürdürdüler mesajlaşarak, düşünün. Ve haliyle ilişki falan yalan oldu. Zaten moraller sıfır. Yılbaşı da ziyan oldu tabi. Neyse bundan sonra artık birlikte geçirmeyeceğiz, o ayrı konu...
Şimdi 30-31 aralık gibi yumurlama olduysa biz en son 28'i değerlendirebildik. Daha sonra 2 ocakta. Tuttuysa bilmiyorum. 1 ocakta baya bir kramplarım vardı. Sanırım belkide çatlamam 1 ocak oldu?
Bu ay belkide boşa harcandı muhtemelen... Ama ben yine de umudumu kaybetmiyorum. Umarım sonraki aylarda daha iyi tutturabiliriz. Ha birde şöyle bir sorun var, eşim bu aralar çok kaygılı ve ara-ara depresif oluyor. Bu durumda bazen ilişkiyi de erteliyoruz, çünkü onu mecbur etmek istemiyorum. Üstelik eşim asla ovülasyona göre birliktelik yaşamak istemiyor, çünkü öyle kendisini kötü hissediyormuş. O yüzden bütün testlerimi gizlice yapıyorum, onun haberi olmuyor ve yumurtlama günümde yaklaştığımda ona hissettirmeden yapmaya çalışıyorum. Bu da beni geriyor tabi... siz ne kadar şanslısınız kızlar, rahat rahat paylaşabiliyorsunuz bu anları... ve de bizde üst-üste ilişki de çok az oluyor, gün aşırı veya iki günde bir... üstüne gelmek istemiyorum dediğim gibi.
Bugün internetten awox erken gebelik testleri sipariş ettim. Gelir gelmez test yapacağım. Sat 12 ocaktı normalde ama yumurtlamayı baz alırsak 14-15 ocak gibi gözüküyor. 14 ocakta zaten kadın doğumda randevum var, umarım gebelik testiyle giderim doktora.
Ha birde ben bugün ovülasyon testi yapmıştım, o da orta koyulukta çıktı. Acaba bu gebeliğe işaret edermi? pcos yok.
Herkese iyi günler, bol pozitifler
Aynen cnm 2 gün üst üste bak varsa çıkar ona cıkmazsada ona göre regl bekle hem böyle adet gecikmesi de yaşamazsınyumurtlamadan ve çatlamadan eminim. ovülasyon yaptım. yarın tam 12. gün oluyor. yarın sabah yapıcam. düşünüp durmaktansa
Birde şöyle bişey var bebek kiminde 7 günde yerleşir HCG salgılar kiminde 10 günde kiminde 12 günde ona göre teslerde cıkma günleri değişir canım bunuda göz önünde bulundur oyuzden herkezde farklı çıkıyor tamamen bebegin yerlesme gününe baglı herşey5 gün var. dün kaset yaptım yoktu. kaset için erken sanırım
Ay umarım olur bir mucizeBenmde 6 var 11 12 Ocak
döngülerimiz yumurtlama çatlama hepsi aynı seninde
İnşallah Çok sağ ol canım Yani inan bu ara olmasa mı modundayım ikinci çocuğu bizim gibi çok isteyip olduktan sonra pişman olana kadar çok kişi var ki tövbe yarab bim görüyorum onları yani bilhassa arkadaşlarım yakın çevrem ara ara hatamı ediyorum istemekle diye geliyor aklıma ara ara hatamı ediyorum istemekle diye geliyor aklımaKesilir cnm merak etme kan değerlerime bakıldımı zaten antibiyotik te kullanıyormuş boşver zaten aklına getirme dada iyi zaman geçer böyle daha iyi kızınla ilgilen sen o daha önemli şuanda zaten içerdi halleder kendi kendine olursa bebik
Ovulasyon içinden çıkan test erken testten yok 2 tar labouqick kaldı yarın onları yaparımZeyyyyy bu pozitif
Bazen banada öyle geliyor korkuyoruz yetememekten oyüzden hormonlar düşünceler normal diye düşünüyorum gecen bende kötü haberi aldıgıdma vazgecmiştim 2.yi yapmaktan eşim sorunca varmı buay bu haber güzel olsun bari dedi ben kendimi kötü hissettim busefer de rabbim inşallah hayırlı zamanda gönderir bebişlermiziİnşallah Çok sağ ol canım Yani inan bu ara olmasa mı modundayım ikinci çocuğu bizim gibi çok isteyip olduktan sonra pişman olana kadar çok kişi var ki tövbe yarab bim görüyorum onları yani bilhassa arkadaşlarım yakın çevrem ara ara hatamı ediyorum istemekle diye geliyor aklıma ara ara hatamı ediyorum istemekle diye geliyor aklıma
Buda erken test diye biliyorum ben cnmOvulasyon içinden çıkan test erken testten yok 2 tar labouqick kaldı yarın onları yaparım
Reglim bugün yarın başlayacak inşallah
Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olur liste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu