• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki kızım

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
440
3
96
Bursa
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim benim kızım 14yaşında dün yanıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi bende konuşalım dedim genelde herşeyini anlatır bana öğretmeninin yeğeni çıkma teklif ettiğini söyledi napayım anne dedi ben de yaşının küçük olduğunu acele etmemesini söyledim ama illaki kabul edip konuşmak istiyor nolur bana yardımcı olun arkadaşlar kızıma nasıl davranayım onu kırmadan nasıl ikna ederim tam deli çağı yanlış birşey yapmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çoğunuz yanlış anladınız sanırım teklif eden öğretmen değil yeğeni teklif etmiş işşallah doğru anlarsınız

Son düzenleme:
bir öğretmen nasıl öğrencisine çıkma teklifi eder anlamıyorum baştan yanlış birşey zaten yani eğer doğru anladıysam öğretmeni çıkma teklifi etti dediniz değilmi? bence hem kızınıza gerekirse öğretmene bunun yanlış olduğunu anlatın ona

canim kesinlikle kizini uzak tut.. ne yao ne et uzak tut bak.. o herif gonlunu egler sadece kizinizla..

kizini buraya yonlendir biz konusalim.. seninle paylasmasi mukemmel bisi zaten bundan gurur duymalisin...
belki bana inanmazsin ama bak bakalim genel ne soluyo de buraya yonlendir burdaki yorumlari okumasini sagla..
ya ne kotu insanlar var ya.. 14 yasinda daha kiziniz cok cok kucuk be...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğretmeni dediniz önce tüylerim dikildi valla 14 yaşında bir kız ve öğretmeni

Yeğeni kaç yaşındaymışki

şöyle anlatayım kızım öğretmeniyle msn de konuşurken yeğeniyle tanıştırmış bu çoçuk kızımı görünce beyenmiş çıkma teklif etmiş öğretmeni biliyormu bilmiyorum çünkü kendisi askerde

kızım 14 yaşında çoçuk kaç yaşında bilmiyorum

dediğiniz gibi deli çağ.
size derdini anlattıgınına göre görüşlerinize önem vermeye çalışıyor.
daha yaşının bu tur şeyler için biraz küçük oldugunu. eğer ona çok kafayı takarsa dersleriyle yeterince ilgilenemeyeceğini ve istediği meslege giden yolun tıkanabileceğini,
ben senin annenim elbette senin mutlulugunu istiyorum ama eğer başlarsan geleceğini düşünmemiş olursun, ilerde istediğin yaşamı yaşayamazsın.

teklif eden kişinin yaşından bahsedebilirsiniz.
söyleyebilirsiniz. a.s.

dersini engeller diye yaklaşmayın. o zaman "dersim olmasa izin vercekler demekki" diye düşünürler. yeğeni kaç yaşında olursa olsun askerde olduğuna göre 20den aşağı değil. 6 yaşın çok büyük bi uçurum olduğunu söyleyin ona. anlaşamayacağını söyleyin. (normalde 6 yaş uçurum değildir ama 14 ve 20 uçurumdur) ay çok küçük yaa. benim de bi tanıdığın büyük oğlunun arkadaşı oğlanın kızkardeşinin arkadaşını beğenmişti arada 9 yaş vardı!!!!.. tanıştıralım dedi büyük oğlan, çocuğun annesi karşı çıktı "senin kardeşine öyle yaklaşsa 9 yaş büyük biri ne düşünürsün" diye. öğretmenin haberi varsa yazıklar olsun ona.

14 yaşından bahsediyoruz. öğretmen böyle bir teklifi nasıl yapar. sübyancımı bunlar. çok şaşırdım. 14 yaşındaki çocuğa,öğretmen aracı olarak yeğenini yapmaya kalkıyor ve msnda bu sübyanı kandırmaya çalışıyor.
ne günlere kaldık yarabbim....

şaka mı bu?
öğretmeni çıkma teklif etmiş siz gidip o öğretmenle uğraşacağınıza burda çözüm arıyorsunuz şaka gibisiniz!!

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasim sen ilk mesajini editle herkes yanlis anliyor bak....

Son düzenleme:
şaka mı bu?
öğretmeni çıkma teklif etmiş siz gidip o öğretmenle uğraşacağınıza burda çözüm arıyorsunuz şaka gibisiniz!!

kizlar ogretmeni deil de yigeniymis cikma teklifi eden. ancak bunu ilk mesajdan sonra anliyoruz. siz okumadiniz galiba o yuzden yanlis anlasildi...a.s.

kizlar ogretmeni deil de yigeniymis cikma teklifi eden. ancak bunu ilk mesajdan sonra anliyoruz. siz okumadiniz galiba o yuzden yanlis anlasildi...a.s.

ben doğru anladım. yeğeninin düşüncesini öğretmeni söylemiş. yani teklifi öğretmen getirmiş yeğeni için..

kızlar yanlış anlamışsınız çoğunuz öğretmeni değil öğretmeninin yeğeni çıkma teklif etmiş.
bence kızın 14 yaşında ve henüz bir ilişki yaşayamayacak kadar küçük.
bunu ona güzel bir dille anlatabilirsin.
sana gelip sorması senin fikrini öğrenmek istemesi çok güzel.

Back