- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.961
kızlar hepinizi buraya yazıyor görmek gözlerimi yaşarttı doğrusu
aynalar geçmiş olsun. hava değişiliği kötü oluyor, umarım çabucak iyileşirsin.
al işte bi tane dahasporu abartmış fatandaş. ben dün öğlen sporumu yaptım. haftada 3 gün 45-60 dk kardiyo yapayım diyorum ama bir bütün haline 45 dk. tamamlamam biraz zor. iş çıkışı olsa anca 45 dk. kalır. dün o yüzden öğle arası eve gidip yaptım . arabaya kadar 10dk tempolu yürüyüş ,180 zıplama-25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş.
o kadar gaze gelmiştim ki akşam da yaparım diye eve gittim ama kardiyo hakkında okuduğum bir kaç yazı vaz geçirdi beni. işte günde 60 dk üzerind eyapılırsa değişen pek bişey olmadığı, kasları yıprattığı falan yazıyordu. araştırmam devam edecek. eve gidince koşu bandında yürümedim ama arabayı markete 10 dk uzağa park edip alışverişi yapıp geri geldim. akşam biraz erken yatmıştım. gece 12 de uykum kaçtı, bisiklet de ortadaydı , biraz bineyim hazır benim oğlan da uyuyorken dedim. 25 dk. bisiklet (200 kalorilik) yaptım. bugün ise tembel günüm olacak. ekstra spor için uğraşmıcam sadece normalde yapma kararı aldığım 1 durak önce inip 1 durak sonra otobüse binme sporunu yapıcam:)
dün akşam 1 tavuk incik, 1 ızgara hamburger köftesi, 1 galeta ve salata yedim. 1 abrdak da yeşil çay içtim.
gece 12 de spordan sonra acıktım 2 kuru kayısı, yarım küçük nar yedim.1 bardak ılık su içtim.
ben seni kendi isteği ile ayrıldı yazdım galiba bi bakmam lazım
kızlar ben 3 gündür çok kötüyüm çok kötü üşütmüşüm
aynalar geçmiş olsun. hava değişiliği kötü oluyor, umarım çabucak iyileşirsin.
öl:) ölelim daha doğrusu ...bu kilolar başka türlü gitmicek. diyetin de gayet iyi gidiyo maşallah.mrb arkadaşlar..herkes iyidir umarım..artık hergün burdayım.bugün yeniden diyete ve platese başlaıdmm:))))
sabah
bir bardak maydonoz suyu
3 zeytin
60 gr eritme peynir
3 küçük dilim salam
çeyrekten az ekmek
çay
öğlen:
4-5 kaşık az yağlı pilav
bir tabak taze fasulye
2 tane küçük biber turşusu
akşam
bir kase kadar yine taze fasulye
4-5 kaşık bulgur pilavı
birazdanda bir meyve yerimmm..bugünlük bu kdr yeterr
akşam 17.00 dan 18.45 e kdrda step yaptık....öldüm öldüm:))))
herkese slmlar
Merhaba kızlar..Aslıcım geçmiş olsun bir doktora görün bence.Salgın var sanırım.
Ben de bugün sabah 1 bardak ılık suya birkaç damla limon suyu damlatıp içtim.1 saate yakın yürüyüş yaptım.Saat 6 da yarım paket eti form yedim.Kurstan gelince de 8:30 gibi fırında balık yedim yarım tabak.Yediklerim bu kadar yersem meyve yerim artık.Bu arada benim iştahım iice kapandı birşey yiyemiyorum.1 tabak yemeği ekmeksiz yememe rağmen bitiremiyorum.Yarın muhasebeden sınavım var.Bir de sabah step var yorgun olcam.Stebe gidiş yarım saat.1 saat step + aerobik dönüş yarım saat.yani 1 saat yürüyüş.Sonra 1 gibi kuzenle çıkıcaz dışarı hem yürüyüş hem de pazara O da uzak baya yarımşar gidiş dönüş.5 te tekrar kursa yarım saat de oraya yürüyüş.Yarınki planlarım bunlar.
Ezgicim bu arada yürüyüş gerçekten çok iyi bacaklar için sağlık için.Gün içinde dinç oluyor insan.
al işte bi tane dahasporu abartmış fatandaş. ben dün öğlen sporumu yaptım. haftada 3 gün 45-60 dk kardiyo yapayım diyorum ama bir bütün haline 45 dk. tamamlamam biraz zor. iş çıkışı olsa anca 45 dk. kalır. dün o yüzden öğle arası eve gidip yaptım . arabaya kadar 10dk tempolu yürüyüş ,180 zıplama-25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş.
o kadar gaze gelmiştim ki akşam da yaparım diye eve gittim ama kardiyo hakkında okuduğum bir kaç yazı vaz geçirdi beni. işte günde 60 dk üzerind eyapılırsa değişen pek bişey olmadığı, kasları yıprattığı falan yazıyordu. araştırmam devam edecek. eve gidince koşu bandında yürümedim ama arabayı markete 10 dk uzağa park edip alışverişi yapıp geri geldim. akşam biraz erken yatmıştım. gece 12 de uykum kaçtı, bisiklet de ortadaydı , biraz bineyim hazır benim oğlan da uyuyorken dedim. 25 dk. bisiklet (200 kalorilik) yaptım. bugün ise tembel günüm olacak. ekstra spor için uğraşmıcam sadece normalde yapma kararı aldığım 1 durak önce inip 1 durak sonra otobüse binme sporunu yapıcam:)
dün akşam 1 tavuk incik, 1 ızgara hamburger köftesi, 1 galeta ve salata yedim. 1 abrdak da yeşil çay içtim.
gece 12 de spordan sonra acıktım 2 kuru kayısı, yarım küçük nar yedim.1 bardak ılık su içtim.
Son düzenleme: